Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

sevinmeliyim yani buna he ölemikaydirigubbakcemile3 hepimiz bigün anne olucz kızlar insallahhhh:Saruboceq:

nasılsın sevdacım

ıyıyım sultancım sız nasılsınızz bakalımmm
günaydın kızlar nasılsınız eşim izin almış birazdan gelecek dışarı çıkarız alış veriş işleri var herkeze mutlu bir gün diliyorum

ohhh gezın bakalımmm

günaydın canım

alminas günaydın

günaydın canım kolay gelsin sana

gunaydın melocum nasılsınn ne kadar rahat o kadar cabuk bebıs unutmaa

kıslarr ben dun 4 d boyutlu ultrasona gırdımm kısımı gordummmmkaydirigubbakcemile3 cork cork parmak emıyordu kaydirigubbakcemile3 profılden poz verdı yıne bacak bacak ustune atmısss dr da gulduuu dedı ılk mı boyle poz verıyorr dedım hayır herzaman bacak bacak ustune atıyorrrkaydirigubbakcemile3 saglıklıymısss elı yuzu gozu ıyıce gozukuyordu hepsı kucucuk mınıcıkk yuzu varr :ecrin_bebek: cok guzeldııı

GÜnaydın melocum nasılsın bakalım

İŞte heyecanlı olmamak daha gÜzel en azından kendİnİ odaklamadıĞın İÇİn gebe kalma Şansın daha yÜksek bence takma kafana
iyiyim canım sabah yürüyüşümü yapıp geldim aynı zamanda diyetime de devam ediyorum da ben..doğru haklısın birde ben geçen sefer ilk klomanle hemen hamile kalınca bunda da aynı beklentiye girdim
günaydın kızlar

kızlar bende bu ay serephone kullandım suan adetimin 18.günükasıklarımda cok baskı ve agrı var hiç böyle olmamıstı neden olabilir acaba aranızda yasayan varmı böyle bişey?
günaydın canım ilacın etkisi....çatlatma iğnesinden sonra daha da çok olacak
evet ya...dedim ya birde ben geçen yıl ilk klomanle hemen kalmıştım bu ay onda o kadar çok umutlandım sanırım hakkımızda hayırlısı
ıyıyım sultancım sız nasılsınızz bakalımmm

ohhh gezın bakalımmm

gunaydın melocum nasılsınn ne kadar rahat o kadar cabuk bebıs unutmaa

kıyamammmm kıssss...mşallah Allah sağlıklı kavuşmanı nasip etsin

merhaba arkadaşlar,
listenize beni de eklermisiniz? ben dün ilk defa başladım klomen tedavisine. sat 27 mart. beklenmeyen adet tarihi ise 23 nisan. Üç yıllık evliyim pko var. ilk üç yıl biraz da pko sebebiyle korktuğum için doktor tavsiyesiyle doğum kontrol hapı kullandım, önce adetlerin düzelsin dediler. ama düzelmedi. artık klomen ve yumurta takibine başladık. İnşallah hepimiz için hayırlı olur.:Saruboceq:
bir de rahimim biraz küçükmüş böyle bir durumu olan varmıydı aranızda ve ne kullandı?

merhaba alminas ne kadar güzel bebeğini sağlıklı olması inşallah kucağına aldığınıda duyarız hep beraber meleğini:ecrin_bebek:a.s.

selam kızlar,bugün gonaphenein 4. günü..ooooffff bebiş düşünmeyeyim die netten başka şeylerle uğraşıp duruyom..libelle temizlik robotu almak için araştırıyorum kullanan varmı nasıl memnunmusunuz..bide mutfağa verdim kendimi pişirip taşırıp bebiş düşünmüyoruuuummm zemuszemus

merhaba alminas ne kadar güzel bebeğini sağlıklı olması inşallah kucağına aldığınıda duyarız hep beraber meleğini:ecrin_bebek:a.s.

amın canım darısı basınıza

tedavın hayırlı olsun aramıza hosgeldın tabıkı eklerım lısteye

amın canımmm darısı basına ıns en kısa zamanda

kıslarr ben toparlanıpp cıkıyorummm kocısım gelıyormuss benı gezmeye goturecekmısss :))))) yarın gorusuruzzz hepınızı opuyorummm

umutlumm sekercımm nasılsınnn osledım senııı

Datlım gıymatlım iyi sayılırım sen nasılsın. Allahım inşallah yüzünü de gösterecek hayırlısıylaaann maşallah deyin kızımaa, nazarlara getireceksiniz haa.
yaaaaaaaaaaaa çok kötüyüm arababamızın önüne araç parketmiş aracın sahibi de yok sinirlerim bozuldu
Ohhh ohh bizi bırakıp gidemedin dimii :lepi: Şaka bi yana kötü bir durum yaa.
kıslarr ben toparlanıpp cıkıyorummm kocısım gelıyormuss benı gezmeye goturecekmısss :))))) yarın gorusuruzzz hepınızı opuyorummm
Gess bacım gess. Bizim yerimize de geez. Dışarda pırıl pırıl bi hava var ben çalıışııym. Ben de gezmek istiyiimmmm
kızlar nereye kayboldunuz yahu

Sultancığım baksana gezmeye giden gidene. Senle ben çalışalım. :1shok: Yazı çıok özledim yaa. Biran önce gelsin artıık. alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…