nasılsın sevdacım
günaydın kızlar nasılsınız eşim izin almış birazdan gelecek dışarı çıkarız alış veriş işleri var herkeze mutlu bir gün diliyorum
günaydın canım
alminas günaydın
günaydın canım kolay gelsin sana
GÜnaydın melocum nasılsın bakalım
iyiyim canım sabah yürüyüşümü yapıp geldim aynı zamanda diyetime de devam ediyorum da ben..doğru haklısın birde ben geçen sefer ilk klomanle hemen hamile kalınca bunda da aynı beklentiye girdimİŞte heyecanlı olmamak daha gÜzel en azından kendİnİ odaklamadıĞın İÇİn gebe kalma Şansın daha yÜksek bence takma kafana
günaydın kızlar
günaydın canım ilacın etkisi....çatlatma iğnesinden sonra daha da çok olacakkızlar bende bu ay serephone kullandım suan adetimin 18.günükasıklarımda cok baskı ve agrı var hiç böyle olmamıstı neden olabilir acaba aranızda yasayan varmı böyle bişey?
evet ya...dedim ya birde ben geçen yıl ilk klomanle hemen kalmıştım bu ay onda o kadar çok umutlandım sanırım hakkımızda hayırlısıkaydirigubbakcemile3Günaydın Sultaanım
olumunekankayizsmile Günaydınlaaar Sevdaam
Günaydın Cennetciiğim. İyi alışverişler kuzuum.
Günaydın Melom. Evet insan ilk kullandığında çook daha fazla heyecanlı oluyor. İlaca başlayınca hemen çare olacakmış gibi geliyor. Daha sonra ikinci ay biraz azalıyor heyecan. Aylar çoğladıkçaa heyecan da normale dönmeye başlıyoor. akannehir Hakkında hayırlısı olsun.
ıyıyım sultancım sız nasılsınızz bakalımmm
ohhh gezın bakalımmm
gunaydın melocum nasılsınn ne kadar rahat o kadar cabuk bebıs unutmaa
kıslarr ben dun 4 d boyutlu ultrasona gırdımm kısımı gordummmmkaydirigubbakcemile3 cork cork parmak emıyordu kaydirigubbakcemile3 profılden poz verdı yıne bacak bacak ustune atmısss dr da gulduuu dedı ılk mı boyle poz verıyorr dedım hayır herzaman bacak bacak ustune atıyorrrkaydirigubbakcemile3 saglıklıymısss elı yuzu gozu ıyıce gozukuyordu hepsı kucucuk mınıcıkk yuzu varr :ecrin_bebek: cok guzeldııı
kıslarr ben dun 4 d boyutlu ultrasona gırdımm kısımı gordummmmkaydirigubbakcemile3 cork cork parmak emıyordu kaydirigubbakcemile3 profılden poz verdı yıne bacak bacak ustune atmısss dr da gulduuu dedı ılk mı boyle poz verıyorr dedım hayır herzaman bacak bacak ustune atıyorrrkaydirigubbakcemile3 saglıklıymısss elı yuzu gozu ıyıce gozukuyordu hepsı kucucuk mınıcıkk yuzu varr :ecrin_bebek: cok guzeldııı
merhaba alminas ne kadar güzel bebeğini sağlıklı olması inşallah kucağına aldığınıda duyarız hep beraber meleğini:ecrin_bebek:a.s.
tedavın hayırlı olsun aramıza hosgeldın tabıkı eklerım lısteyemerhaba arkadaşlar,
listenize beni de eklermisiniz? ben dün ilk defa başladım klomen tedavisine. sat 27 mart. beklenmeyen adet tarihi ise 23 nisan. Üç yıllık evliyim pko var. ilk üç yıl biraz da pko sebebiyle korktuğum için doktor tavsiyesiyle doğum kontrol hapı kullandım, önce adetlerin düzelsin dediler. ama düzelmedi. artık klomen ve yumurta takibine başladık. İnşallah hepimiz için hayırlı olur.:Saruboceq:
bir de rahimim biraz küçükmüş böyle bir durumu olan varmıydı aranızda ve ne kullandı?
iyiyim canım sabah yürüyüşümü yapıp geldim aynı zamanda diyetime de devam ediyorum da ben..doğru haklısın birde ben geçen sefer ilk klomanle hemen hamile kalınca bunda da aynı beklentiye girdim
günaydın canım ilacın etkisi....çatlatma iğnesinden sonra daha da çok olacak
evet ya...dedim ya birde ben geçen yıl ilk klomanle hemen kalmıştım bu ay onda o kadar çok umutlandım sanırım hakkımızda hayırlısı
kıyamammmm kıssss...mşallah Allah sağlıklı kavuşmanı nasip etsin
liste falan olursa beni ekleyiverin..BEKLENMEYEN adet tarihim 21 nisan
umutlumm sekercımm nasılsınnn osledım senııı
Datlım gıymatlım iyi sayılırım sen nasılsın. Allahım inşallah yüzünü de gösterecek hayırlısıylaaannkıslarr ben dun 4 d boyutlu ultrasona gırdımm kısımı gordummmmkaydirigubbakcemile3 cork cork parmak emıyordu kaydirigubbakcemile3 profılden poz verdı yıne bacak bacak ustune atmısss dr da gulduuu dedı ılk mı boyle poz verıyorr dedım hayır herzaman bacak bacak ustune atıyorrrkaydirigubbakcemile3 saglıklıymısss elı yuzu gozu ıyıce gozukuyordu hepsı kucucuk mınıcıkk yuzu varr :ecrin_bebek: cok guzeldııı
Ohhh ohh bizi bırakıp gidemedin dimii :lepi: Şaka bi yana kötü bir durum yaa.yaaaaaaaaaaaa çok kötüyüm arababamızın önüne araç parketmiş aracın sahibi de yok sinirlerim bozuldu
Gess bacım gess. Bizim yerimize de geez. Dışarda pırıl pırıl bi hava var ben çalıışııym. Ben de gezmek istiyiimmmmkıslarr ben toparlanıpp cıkıyorummm kocısım gelıyormuss benı gezmeye goturecekmısss :))))) yarın gorusuruzzz hepınızı opuyorummm
kızlar nereye kayboldunuz yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?