hadı bakalım hayırlı olsun bende adacayı ıcmıstım gunde 3 fıncan cok etkısını gordumm tavsıye ederımmmiyiyim ben de incir kürüne de başlıcam şimdi onu haşladım
Almİnas gÜnaydın nasılsın bakalım
huhuhuuuu cennet nıye sesın cıkmıyorrr
GÜnaydın ciğerleriim. Hayırlı sabahlaar.
Ellerİne saĞlık canım
ben 12 . haftalarda basladım hıssetmeye suan 21 e gırecegımm 12. haftada cınsıyetıde bellı olmustuİyİyİz hayatım bİzde o da gayet İyİ herhalde hareketlerİnİ hİssetmedİĞİm İÇİn allahıma emanet sen kaÇıncı haftada hİssetmİŞtİn
amın ıns allahım sızede nasıp etsınngünaydın geçmişe bakıyordum nasılsın bebişini göemüşsün allahım yüzünü de görmeyi nasip etsin sağlıkla sıhhatle ve bize de nasip etsin
GÜnaydın ciğerleriim. Hayırlı sabahlaar.
Ben daha hİÇ hareket hİssedemİyorum erken mİ acaba yoksa bende mİ sorun var
Hoşgördüüm canımıniçi. Buna şükür iyiyim sen nasılsın Meloşuum. Kız bana baak hamiş kalayım ben de istiyumm bu itinalı çizelgedeen.günaydın canım hoşgeldin nasılsın?
Datlım gıymatlım iyiyim bugün. Sen ve bebişimiz nasıl? Çizelgeni gülü gülü kullan. Doğurdunuz günleri de görürüz inşallah. Bebişlerinizi sevmeye geliriz.Umutlum gÜnaydın sabah Şekerİm nasılsın
ben 12 . haftalarda basladım hıssetmeye suan 21 e gırecegımm 12. haftada cınsıyetıde bellı olmustu
amın ıns allahım sızede nasıp etsınn
kıssss bu hafta hıc gorusemedıkk valla ozledım senıolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?