Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

ıyıyız hayatım bızde o da gayet ıyı herhalde hareketlerını hıssetmedıĞım ıÇın allahıma emanet sen kaÇıncı haftada hıssetmıŞtın

bu sayfanın en üstünde solda yazıyor- kullanıcı paneline girip

sol tarafta profili düzenleye tıklıyosun
en alttaki çizelge kısmına sana gönderdiğimi kopyalayıp yapıştırıyosun bekliyorum

İyİyİz hayatım bİzde o da gayet İyİ herhalde hareketlerİnİ hİssetmedİĞİm İÇİn allahıma emanet sen kaÇıncı haftada hİssetmİŞtİn
ben 12 . haftalarda basladım hıssetmeye suan 21 e gırecegımm 12. haftada cınsıyetıde bellı olmustu
günaydın geçmişe bakıyordum nasılsın bebişini göemüşsün allahım yüzünü de görmeyi nasip etsin sağlıkla sıhhatle ve bize de nasip etsin
amın ıns allahım sızede nasıp etsınn
GÜnaydın ciğerleriim. Hayırlı sabahlaar.

kıssss bu hafta hıc gorusemedıkk valla ozledım senıolumunekankayizsmile

Ben daha hİÇ hareket hİssedemİyorum erken mİ acaba yoksa bende mİ sorun var

yooo hıssetmemen normall cunku ben ınternetten 20. haftadan sonra hıssedıldıgını okudumm benım kıss bıraz ırıce oldugundan 3-4 hafta ılerıde gıdıyordu boyutları o yuzden hafta bazında erken hıssettım en azından dr um oyle soyledıı mesela 12 haftalıkken 16 . hafta bebegı boyu ve gramındaydı :çok üzgünüm:

günaydın canım hoşgeldin nasılsın?
Hoşgördüüm canımıniçi. Buna şükür iyiyim sen nasılsın Meloşuum. Kız bana baak hamiş kalayım ben de istiyumm bu itinalı çizelgedeen.
Umutlum gÜnaydın sabah Şekerİm nasılsın
Datlım gıymatlım iyiyim bugün. Sen ve bebişimiz nasıl? Çizelgeni gülü gülü kullan. Doğurdunuz günleri de görürüz inşallah. Bebişlerinizi sevmeye geliriz.

Şekerpareem ben de seni çok özledim. Anacığım gezmekten bize vakit ayırmaz oldun, leyleği havada mı gördün nee delikafadulden Ohhhh sefan olsun. Gez gezebildiğince cancaazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…