arkadaşlar ben buay klomen ve preny 5000 çatlatma iğnesi kullandım 2 gün günüm geçti klomenden olabilirmi acaba
Hoşgördüüm canımıniçi. Buna şükür iyiyim sen nasılsın Meloşuum. Kız bana baak hamiş kalayım ben de istiyumm bu itinalı çizelgedeen.
Datlım gıymatlım iyiyim bugün. Sen ve bebişimiz nasıl? Çizelgeni gülü gülü kullan. Doğurdunuz günleri de görürüz inşallah. Bebişlerinizi sevmeye geliriz.
Şekerpareem ben de seni çok özledim. Anacığım gezmekten bize vakit ayırmaz oldun,leyleği havada mı gördün nee delikafadulden Ohhhh sefan olsun. Gez gezebildiğince cancaazım
arkadaşlar ben buay klomen ve preny 5000 çatlatma iğnesi kullandım 2 gün günüm geçti klomenden olabilirmi acaba
buun evdeyım sekercım kocısımde evdee basbasa oturuyoruzzz:içelim:
aaaaa bugün burası kalabalık
olabiir canım benim de 3gün gecikti sonra hamile olmadığımı öğrendimarkadaşlar ben buay klomen ve preny 5000 çatlatma iğnesi kullandım 2 gün günüm geçti klomenden olabilirmi acaba
Hoşgördüüm canımıniçi. Buna şükür iyiyim sen nasılsın Meloşuum. Kız bana baak hamiş kalayım ben de istiyumm bu itinalı çizelgedeen.
Ohhh Allah muhabbetiniizi arttırsın inşallah. E bigün de oturun ayolcuğum evdee sengözlerimebaksanab İstanbulda hava nasıl ciğerim. Burası yağışlı. Yani kapalı, bi yağıyo bi diniyoo. Yarın sabahtan oradayım kısmettse Sevdacığıım.
olabiir canım benim de 3gün gecikti sonra hamile olmadığımı öğrendim
kısssss....bi kalalım da ben sana çizelgenin kralını yaparım işşşşşaaallllaahhh
gercekten mı :uhm: saka mı yapıyorsunnn sempatiksalakcinni gelıyorsan da kacta nereye kımınle :1shok: ıns yakınıma gelıyorsundurrr delikafadulden ayy cok sasırdım cok sevındımmm:dance:
Canıım beniiimm. Marmara Üniv. Hastanesine geliyorum. Anjyom var yarın sabahtan. Hayırlısıyla olacam, akşamı da çıkıp gelecem. Bu defa acayiiipp tırsıyorumm çaktırmaa delikafadulden
zaten belirtileride var aslında karnım ağrıyor dizlerim sızlıyor daha önce seroohene kullandım onda 3 gün gecikmişti ama klomen ilk defa kullandım bilmiyorum allahım hepimizn yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?