Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

buun evdeyım sekercım kocısımde evdee basbasa oturuyoruzzz:içelim:

arkadaşlar ben buay klomen ve preny 5000 çatlatma iğnesi kullandım 2 gün günüm geçti klomenden olabilirmi acaba

Hayırlısı olsun Tatlı Belacığım. Benim en fazla 2 gün gecikme olmuştu klomen kullanırken ama daha fazla geciken arkadaşlarımız da oldu. İnşallah seninki bebişten ötürü bi gecikmedir. Alıversene bi tane idrar testi. boshayallersmile

buun evdeyım sekercım kocısımde evdee basbasa oturuyoruzzz:içelim:

Ohhh Allah muhabbetiniizi arttırsın inşallah. E bigün de oturun ayolcuğum evdee sengözlerimebaksanab İstanbulda hava nasıl ciğerim. Burası yağışlı. Yani kapalı, bi yağıyo bi diniyoo. Yarın sabahtan oradayım kısmettse Sevdacığıım.

Datlım gıymatlım iyiyim bugün. Sen ve bebişimiz nasıl? Çizelgeni gülü gülü kullan. Doğurdunuz günleri de görürüz inşallah. Bebişlerinizi sevmeye geliriz.

BİZDE İYİYİZ CANIM TEŞEKKÜR EDERİM SONUNDA BENİMDE BİR ÇİZELGEM OLDU ÇOK ŞÜKÜR İNŞALLAH SENİNDE HAMİŞ KLADIĞIN GÜNLERİ GÖRÜRÜZ ŞEKERİM

arkadaşlar ben buay klomen ve preny 5000 çatlatma iğnesi kullandım 2 gün günüm geçti klomenden olabilirmi acaba
olabiir canım benim de 3gün gecikti sonra hamile olmadığımı öğrendim
Hoşgördüüm canımıniçi. Buna şükür iyiyim sen nasılsın Meloşuum. Kız bana baak hamiş kalayım ben de istiyumm bu itinalı çizelgedeen.

kısssss....bi kalalım da ben sana çizelgenin kralını yaparım işşşşşaaallllaahhh

gercekten mı :uhm: saka mı yapıyorsunnn sempatiksalakcinni gelıyorsan da kacta nereye kımınle :1shok: ıns yakınıma gelıyorsundurrr delikafadulden ayy cok sasırdım cok sevındımmm:dance:

ıstanbulda suan hava kapalı ama ogleden sonra acar sanırımm dun cok sıcaktı 18 derece vardıı gomlekle terledık bızzz

gercekten mı :uhm: saka mı yapıyorsunnn sempatiksalakcinni gelıyorsan da kacta nereye kımınle :1shok: ıns yakınıma gelıyorsundurrr delikafadulden ayy cok sasırdım cok sevındımmm:dance:

Canıım beniiimm. Marmara Üniv. Hastanesine geliyorum. Anjyom var yarın sabahtan. Hayırlısıyla olacam, akşamı da çıkıp gelecem. Bu defa acayiiipp tırsıyorumm çaktırmaa delikafadulden

adetime 4 gün kala bir test yapmıştım negatif çıkmıştı olsa çıkardı değilmi
geçikmesi çok kötü insan elinde olmadan ümitleniyor işte

Canıım beniiimm. Marmara Üniv. Hastanesine geliyorum. Anjyom var yarın sabahtan. Hayırlısıyla olacam, akşamı da çıkıp gelecem. Bu defa acayiiipp tırsıyorumm çaktırmaa delikafadulden

nasıl yanııı kalp ıcın mıı:uhm: marmara unıv bana yakınn keske musaıt olsan gorussek

ıdrar da erken Çıkma olasılıĞı bence zor benım doktor 5 gÜn geÇtıkten sonra ıdrarda Çıkar dedı ben adetıme 5 gÜn kala kanda baktırdım ve hamıle olduĞumu ÖĞrendım

zaten belirtileride var aslında karnım ağrıyor dizlerim sızlıyor daha önce seroohene kullandım onda 3 gün gecikmişti ama klomen ilk defa kullandım bilmiyorum allahım hepimizn yardımcısı olsun

Serapcım allahın ıznıyle ve sevenlerının duasıyla ınŞallah sorunsuz bır Şekılde geleceksın moralını yÜksek tut lÜtfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…