İdrar da erken Çıkma olasılıĞı bence zor benİm doktor 5 gÜn geÇtİkten sonra İdrarda Çıkar dedİ ben adetİme 5 gÜn kala kanda baktırdım ve hamİle olduĞumu ÖĞrendİm
günaydın kızlar nasılsınız?
günaydın eftalya22 iyiyiz sen nasılsın
gunaydın hosgeldın nasılsınnn
hosbulduk cnm sükür iyiyim sen nasılsın
arkadaşlar burası çokkalabalık ve cevaplar hemen dönüyor çok seviniyorum
bide birşey sorucam arkadaşlar ben geçen sabah idarar testi yaptığımda negatif çıktı ben o gün çöpe attım akşam işten gelince baktığımda sanki ikinci çizgi belirmişti sonra hemn bidaha test yaptım negatif çıktı böyle testler yanıltma yapıyormu sizdede
Canım benim, sen hele bi doğur o zaman rahat rahat görüşürüz. Bi günlük iş be gülüm, sakın oralara gelip de kendini yorayım deme. Gerçekten çok üzüülürüm seni yollara döktüğüm için. Sen bi doğuur, havalar güzelleşsin belki bebişini sevmeye geliriis cancaazıım.nasıl yanııı kalp ıcın mıı:uhm: marmara unıv bana yakınn keske musaıt olsan gorussek
Sağolasın tatlım beniim. Moralim bugün daha iyi. Biliyorsun bir haftadan bu yana accık tırsıyordum. Hayırlısıyla gidip gelecem inşallahh.Serapcım allahın İznİyle ve sevenlerİnİn duasıyla İnŞallah sorunsuz bİr Şekİlde geleceksİn moralİnİ yÜksek tut lÜtfen
Canıım beniim. Gel desem geleceğini adım gibi biliyorum. Ama sakın gelme kendini yorma emi cancaazım olumunekankayizsmile Çookk sağolasııneger ıstersen ben yarın musaıtımm hastanede senın yanında olabılırımm :teselli:
Cennedim beyin anjiyosu. Daha önceden geçirmiş olduğum bi rahatsıztan dolayı, takip amaçlı.umutlum kalp anjiosu mu?
sagol canım darısı basına benım 21 haftalık 5 ay ugrastık bebıs ıcın 5 .ayın sonunda oldu 3 ay klomen kullandım tutmadı hep kırmızı kartı yedımmne güzel artık burdan bende katıldım aranıza alminaz senin adına çok sevindim ne kadarlık bebegin
valla yorulmam bılıyorsun atom karınca gıbıyımm sempatiksalakcinni bı popomun ustune oturmam bennn zırt ordayım pırt burdayımm laelaelaelaelae zaten bebk olunca bı gelmmeee sorarım sanaaa :ecrin_bebek:Canım benim, sen hele bi doğur o zaman rahat rahat görüşürüz. Bi günlük iş be gülüm, sakın oralara gelip de kendini yorayım deme. Gerçekten çok üzüülürüm seni yollara döktüğüm için. Sen bi doğuur, havalar güzelleşsin belki bebişini sevmeye geliriis cancaazıım.
Sağolasın tatlım beniim. Moralim bugün daha iyi. Biliyorsun bir haftadan bu yana accık tırsıyordum. Hayırlısıyla gidip gelecem inşallahh.
Canıım beniim. Gel desem geleceğini adım gibi biliyorum. Ama sakın gelme kendini yorma emi cancaazım olumunekankayizsmile Çookk sağolasıın
Cennedim beyin anjiyosu. Daha önceden geçirmiş olduğum bi rahatsıztan dolayı, takip amaçlı.
esemosum hoşgeldin canım nasılsın
sagol canım darısı basına benım 21 haftalık 5 ay ugrastık bebıs ıcın 5 .ayın sonunda oldu 3 ay klomen kullandım tutmadı hep kırmızı kartı yedımm( sonra dogal yoldan kendılıgınden hamıle kaldımm ve bır kızım olacakkk
valla yorulmam bılıyorsun atom karınca gıbıyımm sempatiksalakcinni bı popomun ustune oturmam bennn zırt ordayım pırt burdayımm laelaelaelaelae zaten bebk olunca bı gelmmeee sorarım sanaaa :ecrin_bebek:
Allah razı olsun canım. Rabbim sizlere yaşatmasın inşallah. Ne yapalım buna şükür, derdimiz bu kadar olsun.umutlum canım gelmiş ve geçmiş olsun şimdiden
sagol canım darısı basına benım 21 haftalık 5 ay ugrastık bebıs ıcın 5 .ayın sonunda oldu 3 ay klomen kullandım tutmadı hep kırmızı kartı yedımm( sonra dogal yoldan kendılıgınden hamıle kaldımm ve bır kızım olacakkk
valla yorulmam bılıyorsun atom karınca gıbıyımm sempatiksalakcinni bı popomun ustune oturmam bennn zırt ordayım pırt burdayımm laelaelaelaelae zaten bebk olunca bı gelmmeee sorarım sanaaa :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?