Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Canıım beniiimm. Marmara Üniv. Hastanesine geliyorum. Anjyom var yarın sabahtan. Hayırlısıyla olacam, akşamı da çıkıp gelecem. Bu defa acayiiipp tırsıyorumm çaktırmaa delikafadulden

canım çok geçmiş olsun..kendine dikkat et bende 5 yıl önce yaptırmıştım kalp anjyosu bendede ritim bozukluğu var ama elden bişey gelmiyo böyle yaşayıp gidiyoruz işte..inş. sende bişey çıkmaz canım..

aslında belli olmuştur şu an da nisan ayı içinde kontrolümüz var o zaman gittiğimzde öğrenecez inşallah

alminasım sen nasılsın bidenem nasıl gidiyor göbekli resmini faceye bi koy da bakayım kızzz...TATLI BELA
canım sende hoşgeldin...

Hoşgeldin bi taneem. Nasılsın güzelim. Sağolasın geçecek inşallah. Geçmiş olsun canımıniçi. Ben de 5 sene önce beyin kanaması geçirmiştim, şimdi de önlem amaçlı anjiyo bu. Sana da geçmiş olsun gülüm. Allahım başka dert keder vermesin inşallah. Şeniz

aslında belli olmuştur şu an da nisan ayı içinde kontrolümüz var o zaman gittiğimzde öğrenecez inşallah

ayyyy bak şimdi ben heyecanlandım ne acaba kızmı erkekmi:uhm:öğrenince hemen bize söyle haaaaklava:yoksa biliyon küserim:dilcikar::umursamaz:...şaka şaka sağlıkla gelsinde bebişin biz sonra öğrensekte oluropuyorumnanaktan

alminasım sen nasılsın bidenem nasıl gidiyor göbekli resmini faceye bi koy da bakayım kızzz...TATLI BELA
canım sende hoşgeldin...

canım hosgeldınnn nasılsınn koyacagımm sabahta esım dıyordu senın soyle bırkac poz resmını cekeyımm hatıra kalsın dıyyeee bu aksam resım cekerımm koyarımm aslında ben bu hallerımın pek gorunmesını ıstemıyorumm malum cok kılo aldımmm (( bidon gıbı oldum valla arkamda delıl kalsın ıstemıyorummm sempatiksalakcinni

amin canım sende saol... ne olur kendine dikkat et stres yapma bebeğim bak hayat o kadar kısaki boş şeylerle kendimizi yıpratıyoruz bebişimizin geleceği varsa o zaten geliyor gelmiyeceksede canımız sağolsun burda çok güzel arkadaşlıklar kurduk.. umutlum dün gece seni rüyamda gördüm bitanem tel. olsaydı arayacaktım demekki bana malum oldu...üzülmek stres yapmak yooook anladınmı bak kızdırma beni...

banane banane ben resim istiyorum bak ağlarım koymazsansenağlama

banane banane ben resim istiyorum bak ağlarım koymazsansenağlama

TEŞEKÜR EDERİM CANIM İNŞALLAH BANA UĞUR GETİRİRSİNİZDE HEMEN HAMİLE KALIRIM EGER BU AYDA OLMASSA AŞILAMA YAPTIRICAZ ALLAHIM BÜYÜK HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN
HERKESİN GÖNÜL MURADINI VERSİN NE OLUR BİRBİRİMİZE DUA EDELİM :teselli::teselli:

adetime 4 gün kala bir test yapmıştım negatif çıkmıştı olsa çıkardı değilmi
geçikmesi çok kötü insan elinde olmadan ümitleniyor işte

canım hayırlısıyla inş. en kısa zamanda hamiş kalırsın burası çok uğurlu bir yer biçok arkadaşımız burda hamiş kaldı ve gittilerinş. bizlerde bi gün hamiş kalacaz tabi ben hamiş kalınca burayı terketmeyi düşünmüyorum kovsanızda gitmem..saolsun alminasım sultanım civcivim ve bikaç arkaladaş daha bizi bırakmadılar onlar bidenemmm..

canım vakti zamanı gelince oluyor ben 3 yıldır istiyorum 1,5 yıl tedavi gördüm bıraktım 2 kere aşılama yapıldı--yumurta takibi klomen v.s v.s ama olmadı tedaviyi bıraktım 2 ay sonra bebişim kendiliğinden geldi malesef bebişimi 10 haftalıkken kaybettim üzüldüm ağladım ama herşey ALLAH tan tekrar toparlandım şu anda korunuyorum çünkü bebeğimi neden kaybettiğim araştırılıyor sonuçlarım temiz çıkarsa inş. tekrar çalışmalara başlayacaz.. demem o ki stres yapma rahat ol ozaman bebiş hemen geliyor..

canım bizde sizin gibi sorunlarla başladık buraya şu an hamiş kalmış olsak bile geçtiğim yollar aynı birbirimize destek olalım ki bebişler çabucak gelsin gitmek yok burdan kızarım bak ona göreklava:

sevdanın face sinde emine diye katılısın o senmisin canım

evet canım benim adım emine o benimbayanssulusmilegenelde bütün tanıdıklarım bana emoş dedikleri için ben bile nerdeyse kendi adımı unuttum:roflol:facede ekleyin beni...zehra diye biri eklemiş amabilmiyorumkismileo hanginiz konuşma fırsatım da olmadı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…