Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

cvp için teşekkürlerolumunekankayizsmile
çatlatma iğnesi olmadım.. gecikme neden oluyo,biliyo musunuz?

canım bende bu ay klomen kullandım çatlatma iğnsi yapıldı benimdeşuan 2 günüm geçti beklemedeyim ama benim adet belirtilerim var ya senin gecikme kaç gün adet belirtin varmı

canım bende bu ay klomen kullandım çatlatma iğnsi yapıldı benimdeşuan 2 günüm geçti beklemedeyim ama benim adet belirtilerim var ya senin gecikme kaç gün adet belirtin varmı

canım aslında benim tahmini adetime 11 gün var,ve zaman geçmiyo o yüzden merak ettim klomen de gecikme yapar mı diye.. klomenle ilk ayımdı ama yasmini hemen öncesinde bırakmıştım onunla ilgisi var mı bilmiyorum yumurtalarım iyi gelişmemiş,en büyüğü 14 mm.di 12.günümde. dr ümitli diil bu aydan, çatlatma iğnesi de yapmadı sadece günaşırı ilişki dedi.. senin kaç mm olmuştu? kaçıncı günde ?

benim bu 4 yumurta takibim 2 yumurtam oluştu sanırım 18mm 20mm bana işte preny verdi onu vurundum 25 günde bir oluyorum 2 gün geçti bakalım hakkımızda hayırlısı ama internetten araştırdım kimi geciktiriyor kimi gününde oluyorsun diyo bilmiyorum

canım inşallah bebek olduğu için gecikmiştir,müjde verirsin bize

Canleriim ben yarın gitmiyrum anjiyoyaa. Benim gidiciimi duyunca makineler heyecan yapıpp, arızalanmıışş kaydirigubbakcemile3

canlarımmm
gündüz kaynatmışsınız maşallahhh
öğrencilerim vardı benmde
esemosum o zehra benm sevda sölemiş zaten :))
umutlum ne şanslı insansın senn için makinaları bakıma alıolar :))

kızlarr
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hayırlı olsun sağ salim kucağına alırsın inşallah...oooooohhhh hadi halay çekelim bi hamiş daha çok şükür :teytey: :teytey: :teytey:
hadi anlat bakalım rufeydecim neler yaptın nasıl hamiş kaldın bi özet geçiver kaydirigubbakcemile5

merhaba arkadaşlarrrra.s.
aranıza yeni katılıyorum...bende bu ay klomen kullandım ama hamiş olamadım.:gitme:
bu ay yeniden başlıcam klomene bugün adet oldum.
5 gün gecikti adetim cok sevinmiştim hamileyim diye beta-hcg cıkmayınca cok üzüldüm.allahım hepimize inşallah en kısa zamanda bebeklerimiz kavuşturur:Saruboceq::Saruboceq:

kızlar ben hala adet olmadım. En son 24ünde beta hcg sıfır çıkmıştı ama ben hala adet olmadım geçtiğimiz pazartesi için doktor hala adet olmadıysan gel demişti ama ben 3 gündür arkadaşımın oğluna bakıyorum doktora gidemedim.Doktoru aradım müsait olduğunda hala adet omamışsan gel bakalım eğer kist yoksa ve rahimde kalınlaşma varsa tekrar betahcg bakarız dedi.Yarın öğleden sonra yada öbür gün gitmeyi düşünüyorum.

merhaba kızlar
sıze bı sorum olacak
cok moralım bozuk 1 hafta once ıdrar testı yaptım çok sılık bı cızgı cıktı.sonra persembe gunu ıdı kan testı yaptım pozıtıf cıktı.cumartesi doktora gıttımm kese gorulmedı
son adet tarıhım 25 subat.
bugun kan degerıme baktırdım 33 cıktı...normalde son adetıme gore 4hafta +5gunluk hamıle oluyorum.doktorum cok dusuk dedı...burdakı degerlere baktım 3haftalık gıbı gozukuo..baska gdoktora SORDUM dedıkı belkıde gec yumurtladın bırazdaha bekle.sımdı cuma gunu test yapcam tekrar degerlerıme bakılcak.sızce kotu bı degermı bu?

neyse git bakalım da yzarsın bize....
canım 4 haftaya gör düşük tabi aynı durumda benim 725 di mesela tek yol bekleyip tekrar test yapmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…