Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Canleriim ben yarın gitmiyrum anjiyoyaa. Benim gidiciimi duyunca makineler heyecan yapıpp, arızalanmıışş kaydirigubbakcemile3
hayırlısı olsun vardır bunda da bir hayır
kızlarr
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hayırlı olsun canım ne zamandır uğraşıyordun ve neler yaptın
canım bir doktora git istesen
geç döllenme olabilir
günaydın kızlaaaarrrr..kimsecikler gelmemiş daha

günaydın ben burdayım

kızlarr
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
aayyyy canım arkadasım cok sevındımmm nıhayet bebıs gelıyor heee :lepi: allah saglıcakla yuzunu gormeyı nasıp etsınn yarabbım nasıl sevındımm anlatamammmolumunekankayizsmile
Canleriim ben yarın gitmiyrum anjiyoyaa. Benim gidiciimi duyunca makineler heyecan yapıpp, arızalanmıışş kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 korkudan makınelerı bozdu hatun yaaa
slm canım az önce okudum bende,çok geçmiş olsun.hakkında hayırlısı olsun inşallah.çok öpüyorummmm.opuyorumnanaktan
kısss kacakkkk nerlerdesın bakalım sennnnnklava:
alminas nasılsın?hamiş fotonu avatara koysana bende göreyim

ıyıyım cennetım sen nasılsınn bugun koyacagım resımlerı

kıslarr aksam bay j ve geveze ıle fazla mesaı orkestrasının canlı performansı vardı taksım balans ta onu ızlemeye gıttık cok begendım herkese tavsıye edıyorumm super sarkılardı cok eglencelıydıı aksam foto cekemedık cunku ıcerıde yasaktıı eve cok geldık gece 3 gıbı sabah ta dayak yemıs gıbı uyandık tovbe tovbe kısımıda dogmadan gece hayatına alıstırdık ılk konserıne gıttı dınledı yuksek muzıkte nasıl tepısıyorduuu

iişte geldim burdaımmmmmmmmmm
ama kimseler yok:1shok:
bende sabahtan beri kaynattıklarınıza bakimmm barii

ArkadaŞlar gÜnÜm 2 gÜn geÇmıŞtı bugÜn Çok az leke geldı karnım aĞrıyor galıba regl yolda gelıyor keŞke gelmeseydı nekadar gÜzel olacaktı kısmet artık
aŞılamaya geÇıcez allahım kımseye evlatsız burakmasın hepımıze hayırlısını versın

slm kızlaarr bende klomenle hamiş kalan eski klomencilerdenim şimdi 7 aylık oldu hamileliğim allah isteyen herkese bebiş nasip etsin inş.canınızı sıkmayın en önemlisi stres yapmayın sakın kızlar hep aynı şeyi söylüyorum stres çooooooooooooook önemli bi faktör allah hepinizin gönlüne göre versin dua ediyorum hepiniz için hepinizi öptüm

mrb arkadaşlar nasılsınızzzz

rahım filmi çektirdim tüplerim acıkkk.p.tesi inş.tedavıye başlayacagızzz opuyorumnanaktan çok mutluyum çok korktugum kadar degıldı film hiç acı hissetmedım.

**************************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR*********************
MART AYI LİSTESİ

JALE33...........................12 MART
FERYAD.........................15 MART
LELOS............................15 MART
DİSİKUS.........................16 MART
RUFEYDESERRA...........20 MART
SUER.............................24 MART
CETREFILLI................... 25 MART
BEKLEYİS.....................28 MART
AYGULERXXX................28 MART
OZGEOZGE....................
ZEYNO1981....................
AYSİMA04......................
UHDE.............................
SAZİYE19........................
TOLUNAY.......................
UMUTLU22...................

mart ayını sılıyorumm adet olan varsa bıldırsın lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…