gitmem gitmem giden ne olsunbilmiyorumkismilebenim aklıma gelmedi sen söyle gidersem öyle olayım:kedi:canım bizde sizin gibi sorunlarla başladık buraya şu an hamiş kalmış olsak bile geçtiğim yollar aynı birbirimize destek olalım ki bebişler çabucak gelsin gitmek yok burdan kızarım bak ona göreklava:
evet canım benim adım emine o benimbayanssulusmilegenelde bütün tanıdıklarım bana emoş dedikleri için ben bile nerdeyse kendi adımı unuttum:roflol:facede ekleyin beni...zehra diye biri eklemiş amabilmiyorumkismileo hanginiz konuşma fırsatım da olmadı...
zehra zazez oluyor benden ekledı senıı
sultanım resimlerine baktım canoşum çok güzel bi hatunsun haaaa maaşallah... sende göbüşlü resmini koyarsan dahada çok sevinirim...:)
buaksam resım cektırecegımm ve face koyacagımm gobusumu gorr dıye emosumm kaydirigubbakcemile3
canım vakti zamanı gelince oluyor ben 3 yıldır istiyorum 1,5 yıl tedavi gördüm bıraktım 2 kere aşılama yapıldı--yumurta takibi klomen v.s v.s ama olmadı tedaviyi bıraktım 2 ay sonra bebişim kendiliğinden geldi malesef bebişimi 10 haftalıkken kaybettim üzüldüm ağladım ama herşey ALLAH tan tekrar toparlandım şu anda korunuyorum çünkü bebeğimi neden kaybettiğim araştırılıyor sonuçlarım temiz çıkarsa inş. tekrar çalışmalara başlayacaz.. demem o ki stres yapma rahat ol ozaman bebiş hemen geliyor..
yok bide eklemeseydin bu kadar lafımdan sonra...eklede göreyim bi yeğenimiŞenizcanım sen istanbulun neresinde oturuyordun:uhm:
kızlar bakın muğla tatil bölgesi bodrum marmaris fethiye bunlar turistik yerler
eğe bu taraflara taile gelipte bana uğramazsanız darılırım bak ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?