Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canım bizde sizin gibi sorunlarla başladık buraya şu an hamiş kalmış olsak bile geçtiğim yollar aynı birbirimize destek olalım ki bebişler çabucak gelsin gitmek yok burdan kızarım bak ona göreklava:
gitmem gitmem giden ne olsunbilmiyorumkismilebenim aklıma gelmedi sen söyle gidersem öyle olayım:kedi:

zehra zazez oluyor benden ekledı senıı

sultanım resimlerine baktım canoşum çok güzel bi hatunsun haaaa maaşallah... sende göbüşlü resmini koyarsan dahada çok sevinirim...:)

teşekkür ederim kızlar onlar sizin güzelliğiniz göbek daha yeni çıkıyo biraz daha çıksın koyarım fotoları

:1hug::1hug:
allahım yardımcın olsun bak ne güzel en azından hamile kalabiliyorsun rabbim en kısa zamanda ömürlü evlatlar nasip eder bana moral verdin saol arkadaşım

kızlar bakın muğla tatil bölgesi bodrum marmaris fethiye bunlar turistik yerler
eğe bu taraflara taile gelipte bana uğramazsanız darılırım bak ona göre

kızlar bakın muğla tatil bölgesi bodrum marmaris fethiye bunlar turistik yerler
eğe bu taraflara taile gelipte bana uğramazsanız darılırım bak ona göre

gelırız sekercımm

benım oturdugum yerde denız kenarı sıtemız cok guzeldır denıze sıfırrr havuzumuz varr bahclerımız yemyesıll tam bı tatıl koyu gıbı evımız genızz yatacak yerımız bol bende beklerım buyrun gelınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…