kızlar bakın muğla tatil bölgesi bodrum marmaris fethiye bunlar turistik yerler
eğe bu taraflara taile gelipte bana uğramazsanız darılırım bak ona göre
istanbul anadolu yakası tuzla sahil de oturuyorumm yerımız cok guzeldır ıstanbulun baslangıctakı ılk ılcesı denız kenarı bır yerr
muğlanın yatağan ilçesinde
marmarisle aramız 1 saat falan eğer araçla geçersen yatağandan geçiyorsun canım
oooohhh içim gitti valla deniz kenarında oturmayı çok isterdim zaten istanbulada ayrı bir hayranlığım var.. ben pek bilmiyorum istanbulu kuzenim ve eşimin halası da istanbul çekmeköyde oturuyorlar arada sırada oraya geliyorum yakınmı size:uhm:
arkadaşlar bacaklarım acayip sızlıyor sizce bu bir hamilelik belirtisi olabilirmi
Malum ollmuş işte baak. Ne temiz kalpli bi gacısın sen kızıım. Yok yok artıkın stresimi neyimi attım sayenizde. Tabii kaç gündür hepiciniiz gezdiniz burayı da beni de ihmal ettiniz, kesin ondan sıkıntı yaptım been kaydirigubbakcemile Hayat herşeye rağmen çook güzel Esemosuum.amin canım sende saol... ne olur kendine dikkat et stres yapma bebeğim bak hayat o kadar kısaki boş şeylerle kendimizi yıpratıyoruz bebişimizin geleceği varsa o zaten geliyor gelmiyeceksede canımız sağolsun burda çok güzel arkadaşlıklar kurduk.. umutlum dün gece seni rüyamda gördüm bitanem tel. olsaydı arayacaktım demekki bana malum oldu...üzülmek stres yapmak yooook anladınmı bak kızdırma beni...
Doğuracan tabii. minnoşumuzun resmini de koyacan avatarınaa. melek kızıım da yazacan altınaa. eee ozamana kadar biz de hamiş oluruz artııkınn, sonunda olduuu yazarız beyaa (inşalllahhh) sositosositohahahahah ne gıtmesı yahuuu ben neredeyse burada doguracagımm hahahaaa
Ben mesangerden gördüm Sultaanımın resimlerini, bayıldıım. Avatarındaki bebiş resmi var yaa, aynı ona benziyor. Allahım nazarlardan saklasın. Amaan hepiniz güzel hatunlarsınızdır zatiii, çirkin kadının burda ne işi vaarr :roflol:sultanım resimlerine baktım canoşum çok güzel bi hatunsun haaaa maaşallah... sende göbüşlü resmini koyarsan dahada çok sevinirim...:)
kızlar bakın muğla tatil bölgesi bodrum marmaris fethiye bunlar turistik yerler
eğe bu taraflara taile gelipte bana uğramazsanız darılırım bak ona göre
Oralara gelip de sana uğramadan, minnoşunu sevmeden dönmek olur mu Sultancığım.umutlum şu faceye sende kayıt yaptırda seni de görelim bi
canlarım hepinizi öpüyorum ben şimdilik çıkıyorum görüşürüz....
hepinizi öptüm kızlar byyyy...
Malum ollmuş işte baak. Ne temiz kalpli bi gacısın sen kızıım. Yok yok artıkın stresimi neyimi attım sayenizde. Tabii kaç gündür hepiciniiz gezdiniz burayı da beni de ihmal ettiniz, kesin ondan sıkıntı yaptım been kaydirigubbakcemile Hayat herşeye rağmen çook güzel Esemosuum.
Doğuracan tabii. minnoşumuzun resmini de koyacan avatarınaa. melek kızıım da yazacan altınaa. eee ozamana kadar biz de hamiş oluruz artııkınn, sonunda olduuu yazarız beyaa (inşalllahhh) sositososito
Ben mesangerden gördüm Sultaanımın resimlerini, bayıldıım. Avatarındaki bebiş resmi var yaa, aynı ona benziyor. Allahım nazarlardan saklasın. Amaan hepiniz güzel hatunlarsınızdır zatiii, çirkin kadının burda ne işi vaarr :roflol:
Oralara gelip de sana uğramadan, minnoşunu sevmeden dönmek olur mu Sultancığım.
Kızlaar biliysiniz dimi ben de Edirnedeyim. Epiiciinizi de beklerim burayı. Koşup koşup gelin valla. Gezer tozarız hep birlikte. kız benim hiiiç hevesim olmadı o face midir nedirr sempatiksalakcinni yok yani benim adresim. İsteyen olursa mesangerimi veririm, ordan görüşürüz.
e haydi çık gez bakalım Emineciğiiim. Ben de gesmeek istiiiym. Çalışmak istemiiiym bu güzel havalardaa:1shok:
ben cıktımm kıslarr gorusuruzz
arkadaşlar klomen adet gecikmesine neden oluyor mu?
bir de gebelik testi sonucunu etkiler mi,ne kadar gecikmede test yapmalı?
cvp için teşekkürlerolumunekankayizsmileetkıler canım 7 gune kadar gecıktırır catlatma ıgnesı oldugu ısen 14 gun sonra test yapp erken yaparsan pozıtıf cıkar ve senı yanıltır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?