slm bayanlarr size bırazda olsa umut olmak istedım..bende 2 bucuk yıl umıtle bekledım bebgımın bana gelmesını ama gelmedı bı turlu dualar ettım yalvardım tedavoye baladım ıkımızdede sorun yoktu sadece bende yumurta tembellıgı vardı olmuyordu esımın testlerı normaldende ıyıydı kendımı sucluordum devamlı olur olmadık sekılde.
derken ben umudu kestım 2009 ekım ayında tedavımı bıraktım klomen kullanıordum devamlı adetım zamanında oluordu gecıkmıordu ama gebelık yoktu catlatma ıgnelerı bosaydı.
gercektende umıdımı kestım bır anda hersye olacaıa varır kızım sen ıstedıgın kadar kendını yıpratdedım ne ılac ne ıgne hersey rabbımın ıznınde bebegım zamanını beklıor dedım normal ytasamıma devam etmeye basladım ki bu hamıle kalamaamk benı saglam depresyona sokmus olmasına ragmen toparlandım eglendım gezdım tozdum doktor kapılarında ugrasmıcama mutmuydum zayıflama kararı aldım kendımı daha ıyı hıssetmek ıcın zayftım ama :) sporlar yaptım kostum yılbasında 2010 ylbasında ole eglendım ole ıctımkı acayıp sarhos olmustum sabaha kadar kusmustum meger ozaman 1 kaç haftalık ıkızlerıme hamıleymısım haberım bıle yoktu adetım 10 gun gecıktı ben <zaten umut apılarını kapamıs oldugum ıcın gene rutın adet gecıkelerım dıe dusunurken test aldım sonuc pozıtıf dr a gıttım keselerımı gordum ıkı bebegımın kalp atıslarını gordum ole mutluyumkı anlatılmaz bsıey suan 17 ıncı haftamı bıtırdım 18 e gırdım hayatımın butun u ıkı melegım ve esım sakın kafaya takmayın bunyeyı yormayın stres bunyeyı en cokta rahmı etkır kızlar kucagınzıka bırer melek almanız umuduyla
öncelikle tedavin hayırlı olsun.yumurta çatlamayınca kist olma riski vardır,çatladığında sorun yok diye biliyorum.ama içinin rahat etmesi için drnu kontrol ol derim ben.iyi akşamlar hanımlar..bir sorunum var yardımcı olursanız çok sevinirim..bu ay ilk kez klomen kullandım aynı zamanda incir kürü de uyguladım.21.gün testi yaptırdım ve yumurtamın çatladığını öğrendim herşey normaldi yani ama 3 günlük bir gecikmeyle adet oldum ama kist oluşmuş olabilir mi merak ediyorum yani yumurta çatladığı zaman kist oluşur mu? 2 ay önce 5cm lik kistim vardı bir aylık tedaviyle eridi.o yüzden çok endişeliyim lütfen yardım edin!
günaydın arkadaşlar nasılsınız?
gunaydın cnm ...
günaydın canım nasılsın?yoktun uzun zamandır tedavin nasıl gidiyor?
oyyyyy kuzuumm gelmişşşş
nasılsın canımmm
regl günü yaklaşmış
Rabbim hayırlısını versin inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?