Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Selam kızlar ben bugün doktora gittim... Hemen arada baktı ultrason yaptı yumurtalıklarda kist yok ve rahimde kalınlaşma var ama rahimde gebeliğe dair bir bulgu da yok. Tekrar kan verdim betahcg bakılacak.

Sana da günaydın Sultaaanım. Dün nasıl olsa izin almıştım ya anjiyo için, iptal edildi ama sanırım içime şeytan girdii, ben de işe gelmediim naniknanik Ama iyi geldi vallahi. Eşim de bana uydu o da gitmedi. Birr güzeel gezdik koçacığıımla.

canımm ohhh ne güsel yapmışsın
bis dün sultanla konuşmuştuk da
ben iznini kullanmış olucanı düşünmüştüm
ben olsam da aynını yapardımdazemuszemus

slm bayanlarr size bırazda olsa umut olmak istedım..bende 2 bucuk yıl umıtle bekledım bebgımın bana gelmesını ama gelmedı bı turlu dualar ettım yalvardım tedavoye baladım ıkımızdede sorun yoktu sadece bende yumurta tembellıgı vardı olmuyordu esımın testlerı normaldende ıyıydı kendımı sucluordum devamlı olur olmadık sekılde.
derken ben umudu kestım 2009 ekım ayında tedavımı bıraktım klomen kullanıordum devamlı adetım zamanında oluordu gecıkmıordu ama gebelık yoktu catlatma ıgnelerı bosaydı.
gercektende umıdımı kestım bır anda hersye olacaıa varır kızım sen ıstedıgın kadar kendını yıpratdedım ne ılac ne ıgne hersey rabbımın ıznınde bebegım zamanını beklıor dedım normal ytasamıma devam etmeye basladım ki bu hamıle kalamaamk benı saglam depresyona sokmus olmasına ragmen toparlandım eglendım gezdım tozdum doktor kapılarında ugrasmıcama mutmuydum zayıflama kararı aldım kendımı daha ıyı hıssetmek ıcın zayftım ama :) sporlar yaptım kostum yılbasında 2010 ylbasında ole eglendım ole ıctımkı acayıp sarhos olmustum sabaha kadar kusmustum meger ozaman 1 kaç haftalık ıkızlerıme hamıleymısım haberım bıle yoktu adetım 10 gun gecıktı ben <zaten umut apılarını kapamıs oldugum ıcın gene rutın adet gecıkelerım dıe dusunurken test aldım sonuc pozıtıf dr a gıttım keselerımı gordum ıkı bebegımın kalp atıslarını gordum ole mutluyumkı anlatılmaz bsıey suan 17 ıncı haftamı bıtırdım 18 e gırdım hayatımın butun u ıkı melegım ve esım sakın kafaya takmayın bunyeyı yormayın stres bunyeyı en cokta rahmı etkır kızlar kucagınzıka bırer melek almanız umuduyla

gözün aydın canım,darısı bekleyen herkesin başına.walla haklısın bende ilk defa artık takmıyorum,çünkü hiçbişeyle alakası yok,sadece uygun zamanı bekliyo bebişlerimiz.bende şuanda geziyom,hayatın tadını çıkarıyom ve en azından düşünmemeye çalışıyom,çünkü herkes sölüyo stres yapıp çok düşünmek iyi değilmiş.bakalım umrım fazla bekletmez rabbim hiçbirimizi.tekrar tebrikler,kucağına alacağın günleride görürsün inşallah.:Saruboceq:

iyi akşamlar hanımlar..bir sorunum var yardımcı olursanız çok sevinirim..bu ay ilk kez klomen kullandım aynı zamanda incir kürü de uyguladım.21.gün testi yaptırdım ve yumurtamın çatladığını öğrendim herşey normaldi yani ama 3 günlük bir gecikmeyle adet oldum ama kist oluşmuş olabilir mi merak ediyorum yani yumurta çatladığı zaman kist oluşur mu? 2 ay önce 5cm lik kistim vardı bir aylık tedaviyle eridi.o yüzden çok endişeliyim lütfen yardım edin!

öncelikle tedavin hayırlı olsun.yumurta çatlamayınca kist olma riski vardır,çatladığında sorun yok diye biliyorum.ama içinin rahat etmesi için drnu kontrol ol derim ben.

özge ben ege üniversitesinde çektirdim anestezisiz sadece yarım saat önce 2 tane agrı kesici içmem yeterli oldu allah kolaylık versin

GUNAYDIN KIZLARRRRR .....hepınızı cooookk özledım baya oldu ugramıyalı buraya..umutlum,almınasım,esemosum,cetrefıllım,azez,serselo,sultan,dılemyare hatırlayamadıklarım da var tabı sırnaşık şey:1huglumunekankayizsmile nasılsınzı neler yapıosunuz ...esemosum canım benım cok cok gecmıs olsun duydum ve cok uzuldum Allah sabır versın bıtanem nedenır bılemıorum cnm ama en kısa zamanda atlatman toparlanman dılegı ıle...

Son düzenleme:
günaydın canım nasılsın?yoktun uzun zamandır tedavin nasıl gidiyor?

iiyim cnm sennasılsın ..evet gırmedım uzun bısure tedavım iii gıdıo 4.kez klomen kullandım bu ayyumurta oluo catlıo :)) bıde bebıs gelsee:)) sımdı beklıorum pzt falan regl gunum bakalım,senneler yaptın yoktum bayadır takpte edemedım oyuzden

oyyyyy kuzuumm gelmişşşş
nasılsın canımmm
regl günü yaklaşmış
Rabbim hayırlısını versin inş...

oyyyyy kuzuumm gelmişşşş
nasılsın canımmm
regl günü yaklaşmış
Rabbim hayırlısını versin inş...

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktangeldımm cnmmm valla ozlemısım yaaww,yaklastı cnmm bugun ole bı agrım oldukı kasıklarımda ve belımde ayy dedım reglımı oluorum ama bsy yoktu bakalım.sen neler yapıosun nasılsınzemuszemus

günaydın kızlar bugün saat 1 de randevum var yumurta takibi için

gaye seni merak ediyorum sonuç ne oldu

kuzum saol iim bnde
h.sonu keyfi yapıorumm
inş. kasık ağrıların bebişe işarettirzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…