Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Tsk ederim cevabın icin. Peki igneden ne zaman sonra catlıyor yumurta?? salı günü iğneden sonra doktorum üc gün iliski dedi. Yeterlimi acaba.

rıca ederım ,iğneden 36 saat içinde sonra catlıo tabı yumurtaların buyuklugude önemlı,mesela benım dr 18 zınde persembe gunu ığnemı yaptı 20 sı cts gununden ıtıbaren gun asırı ılşkı dedı.bazende ığneden bırgun sora gun asırı ılıskı dıo yanı galıba yumyrtaların buyuklugune gore cnm,bazı dr lar iğneden sonra 3 gun hergn bazılarıda gun asırı dıo.bence sana 3 gun hergun demıs ya sen ssonrada gun asırı devam et cnm bazen gec catlıyan yumurtalarda oluo örnek kendımı verebılırım ben iğne den 10 gun sonra dr gıdıorum yumurtan catlamıs ama baska yumurtan da var catlıycak olan ılıskıye devam dıo.sende devam et sonrasında gun asırı inşş guzel hbrlerını alırız

inşş cnm inşş valla belırtıler okadar degısıokı herkzde bendede var degısıklık ama umutlanmk ıstemıorum bende bakalım beklıorum sakınce pzt gununu :)))

:)) benımde pzt regl gunum bı gecen ay 27 gun surdu bu ay ole olmadı dundu 27. gunum olmadım.30 gun surer hep 30. gunde olurum sımdı beklıorum pzt gununu bakalım.benımde 4. ayım klomende dr 4 yada 5 ay kullanıcaz dedı yanı bende sona yaklasıom tedavıde inşş cnm inşşş guzel hbr alıcaz Allahın ıznıyle senın regl gunun ne ??

inşş cnm inşş valla belırtıler okadar degısıokı herkzde bendede var degısıklık ama umutlanmk ıstemıorum bende bakalım beklıorum sakınce pzt gununu :)))

canım ya bence umutlan,neden istemiyosun umutlanmak.. hatta hamile gibi hisset kendini, mutlu et.. olmadıysa bile biraz üzülürsün ve önümüzdeki ay tüm ayı bahsettiğim gibi yaşa, ümitlen hayal et, sen mutlu olmazsan,stres yaparsan, gelmez bebek.. ben de hep korkuyodum ümitlenmekten ama bugün itibariyle vazgeçtim, sonuna kadar ümitlenicem, tadını çıkarıcam, inşallah hamileyizdir ikimiz de yerimseniben ve isteyen herkes...

ben normalde 25 gün gibi aralarla oluyom,düzensizlik olabiliyo ama klomeni 2 kez kullandım birinde 9 gün,birinde 14 gün gecikme yaptı,bu 3. kullanışım yine gecikme yapacakmı bilmem.normalde benimde en geç pazartesi,salı gibi olmam gerekiyo.inşallah ikimizde olmayız da veririz müjdeli haberleri.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Canım benim her iki taraftada birer tane 18 mm yumurta oluştu bu ay. Klomenle 3. denemem olucak. Bu ayda tutmazsa aşılama yı düşünelim dedi Doktorum. Benim eşim bütün gün çalışıyor, haftasonuda dahil. O yüzden sadece geceleri mümkün oluyor ilişki. Ben biraz fazla takıyorum galiba. Ama elimde değil.

4 ay dır hep hüsranla sonuclandı belkı ondandır ama her gecn ay daada yaklasıo ınsan sankı :)))inşş cnm inşşş senınde az kkalmıs regl gunune hadı bakalım Allahım sesımızı duysun :))hem heyecan yapıorum hemde yok yıne olurum regl dıorum :)))

anaa desene yıne yakın gunler hadı bakalım cnm :))) Allahın ıznıyle verırırz inşş cnm heyecan yaptımm :roflol:

seni çok iyi anlıyorum ben de yaşadım hüsranlar.. ama düşünsene, ümit etmekten korkup, hayır hamile diilimdir diye düşünmeye çalışıp, sürekli herşeyi kötüye olumsuza yormaya alışmışız ve böyle böyle sürekli bi hüzün halindeyiz.. hamile kalabilenlere imrenip kendimizi doğurgan bir kadın olarak diil de başka bişeymişiz gibi görmeye ve böyle olunca da doğurganlıktan uzaklaşmaya başlıyoruz...
halbuki biz de hamile kalabiliriz, Allah isticek tabi muhakkak, ama çok şükür o yeteneği vermiş bize de,neden olmasın..
yani umut edersek, hamile kalabileceğimize inanırsak daha iyi hissederiz ve en azından stresin engelini aşmış oluruz.. olmazsa da bikaç gün üzülürüz, diğer şekilde hep üzgünüz oysa...
inşallah ben senden ümitliyim bu arada

4 aydır mı bebek istiyosunuz??

canım yaa varya süpersinnn :))) haklısın aslında olumsuz dusnmemek lasım ben hep bundan yanayımdır ama nebılım işte :))) canım ben daha once hamıle kalmıstım ama daha cok yenıyken dusuk baslamıstı ve kurtaj olmak zorundaydım,evet cnm 5 aydr falan ıstıoruz calısmalar 4 aydır aksatmadan :kedi:bakalım :)) sen nezmandır dusunuosun sende sorun neydı?? ben bu tedavıye soyle basladım yumurtlama gunumu ogrenmek ıcın dr gıttım takıbe aldı benı ve yumurtamın gelısmedıgını olmadıgınımı ne soyledı hatırlayamadım sımdı ama pko degılm ben.neyse klomene basladım sukur hıç kıst olmadı yumurtalarım oldu catladı ama bebs gelmedı :)))

daha yeni sayılır sizin, biz bir yıldır korunmadık ama bende hiç gebelik olmadı, bak senin tüplerin açık demekki hamile kalmışsın daha önce ve bu senin yeniden hamile kalabileceğine kuvvetli delil :)
ben de bir yıl olmayınca dr.a gittim, benim önce hiçbir sorunum olmadığını söylemişti,sonra hormon tetkikinde lh az bişe yüksek çıkmış,çok hafif pko olabilirmiş. ama bende hiçbir belirti yok,yumurtalıklar da temiz. ama benim de sanırım yumurtalarım nazlı biraz zemuszemus
eşimin sperm sayısı güzel çıktı şükür ama sigara kullandığı için ileri hareketli sperm sayısı istenenden biraz düşük ama çok kötü diil dedi dr. sigarayı azaltmaya çalışıyo,gıda takviyesi falan...
özetle eşim de ben de hafif problemliyiz, çok şükür çok ciddi bişey yok
ama benim tüplere bakılmadı bi tek,rahim filmi yani.. klomenden 3-4 ayda sonuç alamazsak çekilecek.
ama tabi inşallah ben bu ay hamile olurum :CüvCüv:
Allah isteyen herkese bekletmeden versin inşallah

anladım cnm ben arastırdım daha once hamıle kalanın da tüplerı tıkalı olabılıomus yanı sonrdan mı tıkanı artık :)) ben dr sordum benım tüplerım tıkalı olabılırmı dıe sanmıorum ıstersen baktırırz ama sende bole bsy oldunu zannetmıorum dedı. 4-5 ay kullanıcaz klomı dedı pekı 5.aydada olmazsa neyapıcaz dedım tüp bebek dedı şok oldum ama ben 5. aydada olmazsa tedavıyı bıramak zorundayım zatn.hayırlısı cnm :))

nasıl yani!!! 5.ay olmazsa tüp bebek mi?? bu ne acele yahu! sende önemli bi problem yok, daha 5 aydır olmamış, bir sene bile dolmamış yani ve klomenle olmadı diye tüp bebek mi diyo! yok artık olur mu öyle şey.. hatta bence seni bir sene kendi haline bırakmalıydı.. klomenle olmazsa da başka ilaçlar var canım ya..
eşinde ya da yumurta rezervinde bi problem yok di mi? kaç yaşındasın?

he ya öle dedı valla şaka mı yaptı acaba ??zatn bu ayda olamzsa bı baska dr daha gıtcem bakalım o nedıycek,esımde problem yok cnm 26 yasındayım ben:)) benım yumurta rezervımmı one yaww bilmiyorumkismile cok sukur esımde problem yok.

şaka yapmıştır bence de :)
canım doğduğumuzda yumurtalıklarımızda yüzbinlerce yumurta hücresiyle doğarız,yaşımız ilerledikçe ve yumurtalar malum her ay kullanıldıkça bu sayı giderek düşer.. nadiren bazı kadınlarda olması gerekenden önce bu rezerv tükenebilir,yani erken menepoz denen şey.. (Allah korusun) hormon tahlilleri ve ultrason muayenesinde doktorun baktığı ilk şeylerden.. fsh önemli sanırım mesela bu konuda..

hmm :)) benden ıstemıstı horman testlerı yaptırmıstım cnm ozman baktıgıda sey demsıtı sorun yok demsıtı ozman yanı tek sorun o ay yumurtam daydı.şimdi klomenı bıraksam yumurtam olurmu dıe sordum belkı dedı dr:)))) valla bole yazısıoruz ya ınsan daha cok dusunuo :)) heyecan yapıoo valla heee :)) ben 2 aydır falan gırmıodum kafamdan cıksın dıe baktım ölede olmii bende gerı döndümm :)) düşünüorum bendekı bu ay kı degısıklıklerı gecen aylarda olmayan seyler val bu ay bende..mesela kasıklarımda batmalar var normalde bu yumurtalarım catlayıp bıttıkten sonra agrı falan olmazdı hıç ama bu ay kasıklarımda batma devam ettı halada var umarımm bu ii bsy dırr cnm

öyle bişe olsa dr.sölerdi sana meraklanma, bilirdin yani. ya boşver yazdıklarımı ben çok okudum ama çok bilmek iyi olmuyo bazen :))))
senden ümitlenmemin sebebi o batmalar.. yumurtlamada adet ağrısı gibi kasıklarda ve belde ağrı olur ve yumurtlamadan sonra geçer. senin hem yumurtlama bitmiş hem de adet ağrısı diil batmalar var.... inşallah olmuştur.

inşş cnm inşşş :)) mesela bu sabah belımde cok agrsı aynı anda kasıklarımda agrdı ayyy dedım regl oluorum(( ama bsy yoktu 1 saate yakın devam ettı sonra gectı sadece ara ara batmalr var....özelden msj attım cnm sana

özel msj baktım canım..
adet ağrısı hamilelerde de oluyomuş sanırım..
pzt test mi yapcan? idrar testi mi?

özel msj baktım canım..
adet ağrısı hamilelerde de oluyomuş sanırım..
pzt test mi yapcan? idrar testi mi?

he sana seyı dmeyıde unuttum gecen dün degıl öncekı aksam gaza gelsım ıdrar testı yaptım negatf cıktı :)) pzt 30. gun benım regl genelde 30 gun surer bı gecen ay 27. gnde oldum.carsbaya kadar beklerım dr regl gecıkırse gel dedı,carsamba ya kadar olmazsm kanda baktırım ama o ıdrar tesı negatftı buda belkı olmamasına ısaret bılmıorum kı ıdrar ıcın erken dıenlerde var tabı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…