Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

kuzum saol iim bnde
h.sonu keyfi yapıorumm
inş. kasık ağrıların bebişe işarettirzemuszemus

ohh neguzell canım :))) valla bılmıomkı bende ama kasıklarımda hep bı batma var bu olmazdı bende yumurtalarım catlayıp bıttıkten sonra bu sabahta belım agırdı regl oluom sandım inşş cnm bu agrılar dedgıgın gıbıdır:)) almınas yokkk nerede acepp :))

kızlar yazdım daha önce ama yine yazim,bu ay ilk kez klomen kullandım,günlük tek hap.. 12.günümde dr yumurta gelişimini beğenmedi,en büyüğü 14 mm olmuş ve kendi halime bıraktı, günaşırı ilişkiye girin ama bu ay ümitli diilim dedi. adetim gelirse kontrole gidicem kist yoksa klomen devam. bugün itibariyle gecikmezse tahmini adete 8 gün var ve 2 gündür kasıklarım epey ağrıyodu, dün belim de başladı, yoğun adet ağrıları gibi.. dün akşam belim kopacak gibiydi. bugün daha iyiyim,daha hafif devam ediyo. klomende oluyo mu bu ağrılar? ne zaman oluyo,acaba geç mi yumurtluyorum yoksa kist falan mı oldu? bilginiz var mı?

merb canım bende 4kez klomen kullandım bende olanlar yumurtalar buymeye basladıgında akıntı hafıf agrı bıde catladıgında kasıklarımda agrı oluo.yumurtalar catlayıp bıttıkten sonra kasıklarımda agrı olmazdı.bazen yumurta catlıo ama baska yumurtalarda oluo catlıycak olan ozmanda agrı devam edıo belkı sendede ole olmustur bende bole oluodu :))

hapları kullanırken, yumurtalıklar uyarıldığı zaman benim de çok hafif adet ağrısı gibi oldu kasıklarımda. bugün 22.günüm 2 gündür şiddetli adet ağrısı gibi oldu,belim de ağrıdı ve karnım şiş gibiydi ve sert, korktum hatta ya kist oldu da kocaman, Allah korusun patlar matlarsa diye.. bugün daha iyiyim,hafiflemiş epeyce ama hala var. sanırım çatlamayan yumurtalardan olabilir ya da geç yumurtladım, iki gündür onun sancısıydı,şimdi hafiflemesi de ondan belk..
sağol canım cvbın içinopuyorumnanaktan

oda olabılır cnm gec catlayan yumurtalarında olabılır mesele ben dr gıttım tum yumurtalarım catlamış suan reglmı beklıorum ama kasıklarımda batma var.bu sabahta cok belım agrıdı kasıklarımda uyuyamadım o derece regl oluorum sandım ama bsy yok hayılrsı bakalım pzt yıo beklıorum bende.sende olumsuz dusunme inşşş kıst falan yoktr dr gıtmdınmı yumurtalar catlamsmı hala devam edıomu dıe
kızlar ben kaçarrrr
çarşıya çıkıorummmm

ohh ohh gezmele gıdılıooooobayanssulusmileopuyorumnanaktanhoscakallll cnm

hoşgeldin kuzum uzun zaman oldu nerelerdesin sen... canım inş. bu kez bebişin gelmiştir bizlerde senin sevincine ortak oluruz...

bitanem çok saol zor günleri geride bıraktım şu anda bebeğimi neden kaybettiğim araştırılıyor 12 nisandada sonuçlarım çıkacak bakalım hayırlısı...

çok sevindim canım bizlere umut oldum hemde ikiz haa ALLAH ımın işi işte çok şükür... darısı isteyen herkesin başına inş. bebişlerinle bir ömür sağlıkla mutlulukla yaşamanız dileğiyle...

Canleriim ben yarın gitmiyrum anjiyoyaa. Benim gidiciimi duyunca makineler heyecan yapıpp, arızalanmıışş kaydirigubbakcemile3

umutlum bende seni çok merak ettim anjiyon iptal oldu haa peki nezaman gideceksin...ben bikaçgündür giremedim k.k ya biraz canım sıkkın moral bozucu olaylar yaşadım neyse hafta içi anlatırım öptüm seniii....

alminasım bidenem sen nasılsın canım bebiş nasıl geziyorsunuz haaa süper gez canım gez iyi gelir ikinizede... bu arada resimler yok halaklava:farketmediğimi sanma önümüzdeki aylarda istanbula gelme ihtimalim var bende seni direk görürüm:CüvCüv:

hoşgeldin kuzum uzun zaman oldu nerelerdesin sen... canım inş. bu kez bebişin gelmiştir bizlerde senin sevincine ortak oluruz...

canımm hşbulduk evt gırmedım bırsure ,ii olmana cok ama cok sevındım sonuclar cıksın bıranonce bakalım nedenı neymış,inşş cnm beklemedeyım bende bakalım ...bu ayda husranla sonuclanmaz inşş.

Kızlar bişey sorucam. Salı günü çatlatma iğnesi vuruldum ve hala kasıklarımda felaket bi ağfı var. Normal mı sizce??? Bıçak saplanıyor sanki bedenime.

inşallah hamilesindir canım, sanki öyle gibi geldi bana :lepi:
ya benim 12.günümde en büyük yumurta 14 mm olmuş,iyi gelişmemiş diye kendi halime bıraktı bu ay dr, tekrar çağırmadı, adet olursan gel bakalım kist yoksa klomen vercem dozu artırıp dedi.
bikaç gün daha büyümeye devam eder yumurtaların, günaşırı ilişkiye girin dedi... ne tekrar baktı yumurtalara ne çatlatma iğnesi... hiçbişey yapmadı. üstelik biraz yanmam var diye fitil bile verdi günaşırı kullan dedi yani bi gün fitil bi gün ilişki... fitil gebeliği engelliyebilir diye sadece bir kere kullandım, yanmam da yoktu,bıraktım. günaşırı ilişkiye devam ettik...

Kızlar bişey sorucam. Salı günü çatlatma iğnesi vuruldum ve hala kasıklarımda felaket bi ağfı var. Normal mı sizce??? Bıçak saplanıyor sanki bedenime.
olur canım yumurtaların catlıodur,yanı bende hep ole olur yumurtalar catlayınca agrı olurr

anladım cnm kıst olmaz inşş ama olucak dıe bsy yok kendını sıkma ,dozu arttırdıgında herhalde ozman vuyur yumoslar ben sımdı baktım 12.gunde ignemı olmusum ben sabah 1 aksam 1 ıctım hep 4 aydır klomenı.rahat ol agrın vaersa catlıodur buyuk ıhtımalle yumosların.ben dr iğne olduktan sınra dr ılıskı onerı 10 gun sonra gel der hep ozman bakar catlamısmı hala catlayan varmı dıe sonrada reglmı beklerım.buarad aminn cnm inşşşşş

Tsk ederim cevabın icin. Peki igneden ne zaman sonra catlıyor yumurta?? salı günü iğneden sonra doktorum üc gün iliski dedi. Yeterlimi acaba.

kuzuccuuuummmm hoşşgeellddiinnn,özledim walla.neler yapıyon,bırakıp gittin bizi.olumunekankayizsmile

hosbulduk cnmm bende özledım zemuszemusnapım tedavıye devam,evet bı sure gırmedım dedım bıraz uzak kalım ama bsy degsmedı özledım geldım bende,sen neler yaposun

bugün nerdeyse kalmadı gibi ağrım, sadece çok hafif kasıklarımda var, acayip gazım var bikaç gündür bi de, karnım şişiyo resmen...:kedi:
belki de hamileyimdir ne dersin? hayal kuruyorum,iyimser olmaya karar verdim,neden hep en kötüsünü düşünüp de stres yapalımki di mi ama zemuszemus

hosbulduk cnmm bende özledım zemuszemusnapım tedavıye devam,evet bı sure gırmedım dedım bıraz uzak kalım ama bsy degsmedı özledım geldım bende,sen neler yaposun

napayım canım bende senin gibi reglimin gelmemesi için dua ediyom.seninle aynıydı zaten adet tarihlerimiz.ama benim 2 aydır sekteye uğradığı için ne olur bilmiyom.ama bu ay son klomen kullanışım,yine tutmazsa artık kendi haline bırakcam,eşimde istemiyo ilaç kullanmamı.bakalım inşallah rabbim güldürür yüzümüzü bu ay.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…