kuzum saol iim bnde
h.sonu keyfi yapıorumm
inş. kasık ağrıların bebişe işarettirzemuszemus
kızlar yazdım daha önce ama yine yazim,bu ay ilk kez klomen kullandım,günlük tek hap.. 12.günümde dr yumurta gelişimini beğenmedi,en büyüğü 14 mm olmuş ve kendi halime bıraktı, günaşırı ilişkiye girin ama bu ay ümitli diilim dedi. adetim gelirse kontrole gidicem kist yoksa klomen devam. bugün itibariyle gecikmezse tahmini adete 8 gün var ve 2 gündür kasıklarım epey ağrıyodu, dün belim de başladı, yoğun adet ağrıları gibi.. dün akşam belim kopacak gibiydi. bugün daha iyiyim,daha hafif devam ediyo. klomende oluyo mu bu ağrılar? ne zaman oluyo,acaba geç mi yumurtluyorum yoksa kist falan mı oldu? bilginiz var mı?
hapları kullanırken, yumurtalıklar uyarıldığı zaman benim de çok hafif adet ağrısı gibi oldu kasıklarımda. bugün 22.günüm 2 gündür şiddetli adet ağrısı gibi oldu,belim de ağrıdı ve karnım şiş gibiydi ve sert, korktum hatta ya kist oldu da kocaman, Allah korusun patlar matlarsa diye.. bugün daha iyiyim,hafiflemiş epeyce ama hala var. sanırım çatlamayan yumurtalardan olabilir ya da geç yumurtladım, iki gündür onun sancısıydı,şimdi hafiflemesi de ondan belk..merb canım bende 4kez klomen kullandım bende olanlar yumurtalar buymeye basladıgında akıntı hafıf agrı bıde catladıgında kasıklarımda agrı oluo.yumurtalar catlayıp bıttıkten sonra kasıklarımda agrı olmazdı.bazen yumurta catlıo ama baska yumurtalarda oluo catlıycak olan ozmanda agrı devam edıo belkı sendede ole olmustur bende bole oluodu :))
oda olabılır cnm gec catlayan yumurtalarında olabılır mesele ben dr gıttım tum yumurtalarım catlamış suan reglmı beklıorum ama kasıklarımda batma var.bu sabahta cok belım agrıdı kasıklarımda uyuyamadım o derece regl oluorum sandım ama bsy yok hayılrsı bakalım pzt yıo beklıorum bende.sende olumsuz dusunme inşşş kıst falan yoktr dr gıtmdınmı yumurtalar catlamsmı hala devam edıomu dıehapları kullanırken, yumurtalıklar uyarıldığı zaman benim de çok hafif adet ağrısı gibi oldu kasıklarımda. bugün 22.günüm 2 gündür şiddetli adet ağrısı gibi oldu,belim de ağrıdı ve karnım şiş gibiydi ve sert, korktum hatta ya kist oldu da kocaman, Allah korusun patlar matlarsa diye.. bugün daha iyiyim,hafiflemiş epeyce ama hala var. sanırım çatlamayan yumurtalardan olabilir ya da geç yumurtladım, iki gündür onun sancısıydı,şimdi hafiflemesi de ondan belk..
sağol canım cvbın içinopuyorumnanaktan
kızlar ben kaçarrrr
çarşıya çıkıorummmm
iiyim cnm sennasılsın ..evet gırmedım uzun bısure tedavım iii gıdıo 4.kez klomen kullandım bu ayyumurta oluo catlıo :)) bıde bebıs gelsee:)) sımdı beklıorum pzt falan regl gunum bakalım,senneler yaptın yoktum bayadır takpte edemedım oyuzden
GUNAYDIN KIZLARRRRR .....hepınızı cooookk özledım baya oldu ugramıyalı buraya..umutlum,almınasım,esemosum,cetrefıllım,azez,serselo,sultan,dılemyare hatırlayamadıklarım da var tabı sırnaşık şey:1huglumunekankayizsmile nasılsınzı neler yapıosunuz ...esemosum canım benım cok cok gecmıs olsun duydum ve cok uzuldum Allah sabır versın bıtanem nedenır bılemıorum cnm ama en kısa zamanda atlatman toparlanman dılegı ıle...
slm bayanlarr size bırazda olsa umut olmak istedım..bende 2 bucuk yıl umıtle bekledım bebgımın bana gelmesını ama gelmedı bı turlu dualar ettım yalvardım tedavoye baladım ıkımızdede sorun yoktu sadece bende yumurta tembellıgı vardı olmuyordu esımın testlerı normaldende ıyıydı kendımı sucluordum devamlı olur olmadık sekılde.
derken ben umudu kestım 2009 ekım ayında tedavımı bıraktım klomen kullanıordum devamlı adetım zamanında oluordu gecıkmıordu ama gebelık yoktu catlatma ıgnelerı bosaydı.
gercektende umıdımı kestım bır anda hersye olacaıa varır kızım sen ıstedıgın kadar kendını yıpratdedım ne ılac ne ıgne hersey rabbımın ıznınde bebegım zamanını beklıor dedım normal ytasamıma devam etmeye basladım ki bu hamıle kalamaamk benı saglam depresyona sokmus olmasına ragmen toparlandım eglendım gezdım tozdum doktor kapılarında ugrasmıcama mutmuydum zayıflama kararı aldım kendımı daha ıyı hıssetmek ıcın zayftım ama :) sporlar yaptım kostum yılbasında 2010 ylbasında ole eglendım ole ıctımkı acayıp sarhos olmustum sabaha kadar kusmustum meger ozaman 1 kaç haftalık ıkızlerıme hamıleymısım haberım bıle yoktu adetım 10 gun gecıktı ben <zaten umut apılarını kapamıs oldugum ıcın gene rutın adet gecıkelerım dıe dusunurken test aldım sonuc pozıtıf dr a gıttım keselerımı gordum ıkı bebegımın kalp atıslarını gordum ole mutluyumkı anlatılmaz bsıey suan 17 ıncı haftamı bıtırdım 18 e gırdım hayatımın butun u ıkı melegım ve esım sakın kafaya takmayın bunyeyı yormayın stres bunyeyı en cokta rahmı etkır kızlar kucagınzıka bırer melek almanız umuduyla
kızlarr
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Canleriim ben yarın gitmiyrum anjiyoyaa. Benim gidiciimi duyunca makineler heyecan yapıpp, arızalanmıışş kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin kuzum uzun zaman oldu nerelerdesin sen... canım inş. bu kez bebişin gelmiştir bizlerde senin sevincine ortak oluruz...
oda olabılır cnm gec catlayan yumurtalarında olabılır mesele ben dr gıttım tum yumurtalarım catlamış suan reglmı beklıorum ama kasıklarımda batma var.bu sabahta cok belım agrıdı kasıklarımda uyuyamadım o derece regl oluorum sandım ama bsy yok hayılrsı bakalım pzt yıo beklıorum bende.sende olumsuz dusunme inşşş kıst falan yoktr dr gıtmdınmı yumurtalar catlamsmı hala devam edıomu dıe
olur canım yumurtaların catlıodur,yanı bende hep ole olur yumurtalar catlayınca agrı olurrKızlar bişey sorucam. Salı günü çatlatma iğnesi vuruldum ve hala kasıklarımda felaket bi ağfı var. Normal mı sizce??? Bıçak saplanıyor sanki bedenime.
inşallah hamilesindir canım, sanki öyle gibi geldi bana :lepi:
ya benim 12.günümde en büyük yumurta 14 mm olmuş,iyi gelişmemiş diye kendi halime bıraktı bu ay dr, tekrar çağırmadı, adet olursan gel bakalım kist yoksa klomen vercem dozu artırıp dedi.
bikaç gün daha büyümeye devam eder yumurtaların, günaşırı ilişkiye girin dedi... ne tekrar baktı yumurtalara ne çatlatma iğnesi... hiçbişey yapmadı. üstelik biraz yanmam var diye fitil bile verdi günaşırı kullan dedi yani bi gün fitil bi gün ilişki... fitil gebeliği engelliyebilir diye sadece bir kere kullandım, yanmam da yoktu,bıraktım. günaşırı ilişkiye devam ettik...
kuzuccuuuummmm hoşşgeellddiinnn,özledim walla.neler yapıyon,bırakıp gittin bizi.olumunekankayizsmile
olur canım yumurtaların catlıodur,yanı bende hep ole olur yumurtalar catlayınca agrı olurr
anladım cnm kıst olmaz inşş ama olucak dıe bsy yok kendını sıkma ,dozu arttırdıgında herhalde ozman vuyur yumoslar ben sımdı baktım 12.gunde ignemı olmusum ben sabah 1 aksam 1 ıctım hep 4 aydır klomenı.rahat ol agrın vaersa catlıodur buyuk ıhtımalle yumosların.ben dr iğne olduktan sınra dr ılıskı onerı 10 gun sonra gel der hep ozman bakar catlamısmı hala catlayan varmı dıe sonrada reglmı beklerım.buarad aminn cnm inşşşşş
hosbulduk cnmm bende özledım zemuszemusnapım tedavıye devam,evet bı sure gırmedım dedım bıraz uzak kalım ama bsy degsmedı özledım geldım bende,sen neler yaposun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?