Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

evet idrar için erken,çıkmayabilir yüksek ihtimal.
nadiren çıkıyo bazılarında o da ya erken döllenme olmuş oluyo ya da bazı kadınlarda hcg idrarda daha çabuk yükseldiği için olabiliyo.. genelde o kadar erken sonuç vermez yani. çok takılma ona.

canım benim ben de senin için edicem, dilerim ikimiz de hamile olalım ve müjde verelim burdan.. olumunekankayizsmile

Amin cnm inşşş :)) Ankaradasın ben 2007 yılında hep ordaydım cok geldım gıttım öğretmenler evınde kaldım bı arada:))

kuzu cetrefilli ayşe ortak arkadaşımızmış, nerde tanıştınız, çok severim, çok iyidir..

kuzu ben çıkıyorum,iyi geceler.. çok sevindim tanıdığıma,müjdeni bekliyorum opuyorumnanaktan

kuzu ben çıkıyorum,iyi geceler.. çok sevindim tanıdığıma,müjdeni bekliyorum opuyorumnanaktan

burda tanıstık cnm msn de konusuoruz hergun :)) tmm cnm ii aksmlar cok sevındım bende senı tanıdıgıma.hee ankaaya iş için gelıodum ben :))öptmm cnm kendıne cok ii bak zemuszemusopuyorumnanaktan

günaydın herkezeee...
mafoldumbenbugun regl oldum bu ayda hüsran oldu benım için (artık alıstım galıba mafoldumben almınasım senın dedıgın dr gıdelım olurmu bu ay baska bı dr da gorunmek ıstıyorum.zatn bu ay son tedavım olucak..hüsranlara alıştım galıba bı sonrakıde husran olucak gıbı gelıo şimdiden.bu ay rahım fılmı cektırmeyı düşünüyorum dr sormustum bana senın tıkalı oldugunu sanmıorum falan demıstı ama ben cektırmeyı dusunuorum.neyse kızlar bende hüsran oldu maalesef ama inşş bekleyenlerden guzel hblr alırızzz

Son düzenleme:

canımmm çok üzüldümm, çok ümitlenmiştim ben senden ya.... ne desem boşuna...senağlama hayırlısıyla önümüzdeki ay gelir bebeğin inşallah

kuzum hayırlısı olsunn
Rabbim en hayırlı zamanda kucağımızı dolduracak inş.
bencede rahim filmi çektir
kafan rahat olur en azından

canımmm çok üzüldümm, çok ümitlenmiştim ben senden ya.... ne desem boşuna...senağlama hayırlısıyla önümüzdeki ay gelir bebeğin inşallah
galıba bende ümitlıydım bu degsık batmalarda vs.hayırlısı nedıyım (cnm inşş senden guzel hbler alırz hayırlısıyla
kuzum hayırlısı olsunn
Rabbim en hayırlı zamanda kucağımızı dolduracak inş.
bencede rahim filmi çektir
kafan rahat olur en azından

öle tabı cnm Allah nasıp etmedı bu ayda dıorum baska da bsy dıyemıorum zatn,cektırcem evet ama korkuyorum cok agrılı oldugunu soyluyenler var.

canım çoğu kişi adet ağrısı gibi hafiften ağrıdığını boşuna korktuklarını sölemişler.. doktoruna danışıp öncesinde bi ağrı kesici de alırsan inşallah rahat çekilir... ben de korkuyorum ondan ama yaptırmak gerekiyosa katlanıcaz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…