evet idrar için erken,çıkmayabilir yüksek ihtimal.he sana seyı dmeyıde unuttum gecen dün degıl öncekı aksam arkadasların gazına gelsım ıdrar testı yaptım negatf cıktı :)) pzt 30. gun benım regl genelde 30 gun surer bı gecen ay 27. gnde oldum.carsbaya kadar beklerım dr regl gecıkırse gel dedı,carsamba ya kadar olmazsm kanda baktırım ama o ıdrar tesı negatftı buda belkı olmamasına ısaret bılmıorum kı ıdrar ıcın erken dıenlerde var tabı
haber ver bana sonucu olur mu,bana da moral olsun inşallah :) benim daha çok var ya..
verıırm cnm vermezmıyım :)) heralde hemen buraya yazarım :)))))senın 8 gunmu var cnm
evet.. 30 gün için tabi bazen 31-32 gün de sürebiliyo.. 8-10 gün diyelim.. benim de diğer hafta pzt heyecan başlar :)
:)))) hadı bakalım cnm dua edıyorum ben bu hafta senın içinde edıcem :)))Allah kabul eder inşşş dualarımızı
canım benim ben de senin için edicem, dilerim ikimiz de hamile olalım ve müjde verelim burdan.. olumunekankayizsmile
bilirsin ankarayı o zamanAmin cnm inşşş :)) Ankaradasın ben 2007 yılında hep ordaydım cok geldım gıttım öğretmenler evınde kaldım bı arada:))
kuzu ben çıkıyorum,iyi geceler.. çok sevindim tanıdığıma,müjdeni bekliyorum opuyorumnanaktan
günaydın herkezeee...
mafoldumbenbugun regl oldum bu ayda hüsran oldu benım için(artık alıstım galıba mafoldumben almınasım senın dedıgın dr gıdelım olurmu bu ay baska bı dr da gorunmek ıstıyorum.zatn bu ay son tedavım olucak..hüsranlara alıştım galıba bı sonrakıde husran olucak gıbı gelıo şimdiden.bu ay rahım fılmı cektırmeyı düşünüyorum dr sormustum bana senın tıkalı oldugunu sanmıorum falan demıstı ama ben cektırmeyı dusunuorum.neyse kızlar bende hüsran oldu maalesef ama inşş bekleyenlerden guzel hblr alırızzz
galıba bende ümitlıydım bu degsık batmalarda vs.hayırlısı nedıyımcanımmm çok üzüldümm, çok ümitlenmiştim ben senden ya.... ne desem boşuna...senağlama hayırlısıyla önümüzdeki ay gelir bebeğin inşallah
kuzum hayırlısı olsunn
Rabbim en hayırlı zamanda kucağımızı dolduracak inş.
bencede rahim filmi çektir
kafan rahat olur en azından
galıba bende ümitlıydım bu degsık batmalarda vs.hayırlısı nedıyım(cnm inşş senden guzel hbler alırz hayırlısıyla
sağol canım,amin..
öle tabı cnm Allah nasıp etmedı bu ayda dıorum baska da bsy dıyemıorum zatn,cektırcem evet ama korkuyorum cok agrılı oldugunu soyluyenler var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?