Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Günaydın Kızlar

Ay canım ciddimisin?? Hadi inşallah bu ay tutar. Haftaya belli olur artık.
ben adetime 5 gün kala kanda progesteron baktırdım yanında da beta baktırdım ve değerim 51 küsur çıktı 2 gün sonra değerim 2ye katladı şu an 16 haftalık hamileyim canım inşallah tutar seninkide

bide canım çatlatma iğnesinden önce cinsel ilişki yok dedi neden biliyomusun yumurtlamaya zararımı var
Canım benim doktorum da bana aynısını söylemişti. Yumurta nın erken çatlama ihtimali olur demişti.
Yanlış bilgilendirmek istemem seni ama en azından benimki öyle demişti bana. ınşallah hayırlı haberlerle dönersin.

ben adetime 5 gün kala kanda progesteron baktırdım yanında da beta baktırdım ve değerim 51 küsur çıktı 2 gün sonra değerim 2ye katladı şu an 16 haftalık hamileyim canım inşallah tutar seninkide
Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ınşallah. Darısı başımıza. Geçen ay çok emindim tutacağından sonra hüsrana uğradım. O yüzden bu ay biraz daha takmamaya çalışıyorum. Desemde bilmiyorum becere biliyormuyum.

inşallah canım herkese nasip etsin bu duyguyu geçen ay kaçtı değerin takma bence oluruna bırak bak görceksin daha çabuk gelecek bebeişin

inşallah canım herkese nasip etsin bu duyguyu geçen ay kaçtı değerin takma bence oluruna bırak bak görceksin daha çabuk gelecek bebeişin
Ben heyecandan geçen ayki değeri falan sormayı unutmuşum canım. Bugün Doktorumla görüşücem. Dün sadece asistanıyla konuşabildim. Ama doktorum bana geçen ay yüzde 95 hamilelik bekliyorduk dedi. Değerlerin çok güzeldi dedi. Eşimin ileri hızlı spermlerinin biraz yavaş olduğunu söyledi ama bu hamilelik için engel değil demişti. Hayırlısı olsun bakalım. Bugün sorucam geçen ayki değerimi. ıyiki aklıma getirdin bak canım

mrb kızlar
nasılsınız?
okuldan geldim ben çok şükür bugünkü mesaim bitti

mrb kızlar
nasılsınız?
okuldan geldim ben çok şükür bugünkü mesaim bitti
Merhaba Hoşgeldin.
Ben iyiyim kendi adıma. Tşk canım. Sende iyisindir inşallah. Benim mesaim birazdan başlicak. Temizlik yapmam lazım. Evi ihmal ettim kaç gündür.

hoşbuldum kızlarrrr
bende bugün inş. son doğum kontrol hapıma başlıcam
1 ay sonrada dr. a gidicem
bakalım nasıl devam edices tedaviye

anam kızlar nereye gittiniz yine yarın ben yokum cumarteside cinsiyetimiz belli olacak inşallah artık pazartesiye bilgi veririm size

arkadaşlar merhaba bugün klomen kullanamaya başladım . günde iki tane beş gün kullanıcam ve salı günü dr gideceğim...Benide listeye eklerseniz sevinirim.... beklenmeyen adet tarihim 9 Mayıs... İnşallah bir sorun çıkmaz....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…