merhabalar
arkadaşlar 30 yaşındayım ve 2 yıllık evlıyım.çoçuk istıyoruz.doktora kontrole gittim bır sorun olmadıgını söyledı ve bana klomen verdı 1 kutu kullandım.sonrasında adet oldum ve daha sonra 2 .kutuyu kullanmamı söyledı açıkcası bende kullanmadım.mart ayının 3 un adet olmuştum bu ay 3 nısanda çok az bır kanamam oldu ve bıttı.bugun test yaptım hamılede değilim sizden yarım isyorum o zaman bu nedır.ve neden hasta olmuyorum.
Hoşgeldin canımmerhabalar
arkadaşlar 30 yaşındayım ve 2 yıllık evlıyım.çoçuk istıyoruz.doktora kontrole gittim bır sorun olmadıgını söyledı ve bana klomen verdı 1 kutu kullandım.sonrasında adet oldum ve daha sonra 2 .kutuyu kullanmamı söyledı açıkcası bende kullanmadım.mart ayının 3 un adet olmuştum bu ay 3 nısanda çok az bır kanamam oldu ve bıttı.bugun test yaptım hamılede değilim sizden yarım isyorum o zaman bu nedır.ve neden hasta olmuyorum.
Canım hadi hayırlısı. Sen yinede bir iki gün fazladan gir ilişkiye derim:CüvCüv:geldim doktordan kızlar yumoşum 19 mm olmuş çatlatma iğnesini vurdurdum göbişten özellikle yarın ve diğer gün ilişki dedi sonrası bize kalmış öyle dedi 15 gün sonra adet olmazsam test yapıcak inşallah hamile kalırım
Anladım canım. Ben Klomeni 7 gün boyunca günde dört tane kullandım. Adetimin 3. günü başlamıştım. Her Doktorun tedavi yöntemi başka. Sonrada Adetin 14. Günü Kontrole gittim. Yumurtalarım 18 mm di. Aynı günde çatlatma iğnesi vuruldum. Bunların hic birini uygulamadı mı Doktorun?ya pardon eksık soru sordum yenı oldugum ıçın lutfen kusura bakmayın bır sorun yok derken çok önemli bir sorun olmadıgını yumurtalarımın zayıf oldugunu söylemıştı..
Anladım canım. Ben Klomeni 7 gün boyunca günde dört tane kullandım. Adetimin 3. günü başlamıştım. Her Doktorun tedavi yöntemi başka. Sonrada Adetin 14. Günü Kontrole gittim. Yumurtalarım 18 mm di. Aynı günde çatlatma iğnesi vuruldum. Bunların hic birini uygulamadı mı Doktorun?ya pardon eksık soru sordum yenı oldugum ıçın lutfen kusura bakmayın bır sorun yok derken çok önemli bir sorun olmadıgını yumurtalarımın zayıf oldugunu söylemıştı..
Rica ederim canım. Ben geçen hafta çatlatma iğnemi vuruldum. Sonra 4 gün ilişki. Şimdi bekliyorum. Dua ediyorum adet olmayayım diye.çok teşkler zeynocum sen hamişmisin yoksa tedavidemisin
geldim doktordan kızlar yumoşum 19 mm olmuş çatlatma iğnesini vurdurdum göbişten özellikle yarın ve diğer gün ilişki dedi sonrası bize kalmış öyle dedi 15 gün sonra adet olmazsam test yapıcak inşallah hamile kalırım
Peki Test yaptınmı?? Yumurtan çatlamışmı??2 ay önce bana hastalıgımın 5.gunun kullanmaya başlammı soyledı ve ögle yaptım gunde 2 tane olarak sonra yumurtayı çatlatalım mı dedı bende istemedım çunku burda okudugum kadarı ile onunda garantısı yok kı ufff ve şunda adet olmuyorum acaba komenın etkısı mı başka şeylermı anlamadım
selam canım ben topic inizde cok yeniyim.. icimden kızın olacak gibi geldi.. Allah hayırlısını ve saglıklısını versin tabii ki...anam kızlar nereye gittiniz yine yarın ben yokum cumarteside cinsiyetimiz belli olacak inşallah artık pazartesiye bilgi veririm size
canım doktora git bence kist falan olmasin? Allah korusun...merhabalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?