Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

geldim doktordan kızlar yumoşum 19 mm olmuş çatlatma iğnesini vurdurdum göbişten özellikle yarın ve diğer gün ilişki dedi sonrası bize kalmış öyle dedi 15 gün sonra adet olmazsam test yapıcak inşallah hamile kalırım

merhabalar

arkadaşlar 30 yaşındayım ve 2 yıllık evlıyım.çoçuk istıyoruz.doktora kontrole gittim bır sorun olmadıgını söyledı ve bana klomen verdı 1 kutu kullandım.sonrasında adet oldum ve daha sonra 2 .kutuyu kullanmamı söyledı açıkcası bende kullanmadım.mart ayının 3 un adet olmuştum bu ay 3 nısanda çok az bır kanamam oldu ve bıttı.bugun test yaptım hamılede değilim sizden yarım isyorum o zaman bu nedır.ve neden hasta olmuyorum.

Çok üzgünüm çoook

Hoşgeldin canım
Klomeni niye verdi sorun yoksa?? Pek anlayamadım. Ben Klomeni yumurtalarım yavaş çalıştığı için kullandım mesela. Yumurtaları büyütmekte yardımcı oldu. Yumurta takibine falan çağırmadımı seni?

Canım hadi hayırlısı. Sen yinede bir iki gün fazladan gir ilişkiye derim:CüvCüv:

ya pardon eksık soru sordum yenı oldugum ıçın lutfen kusura bakmayın bır sorun yok derken çok önemli bir sorun olmadıgını yumurtalarımın zayıf oldugunu söylemıştı..daha sonra kotrole gıttıgım de 3 tane yumurtamın gayet ıyı bır şekılde oldugunu ve 1 er gun ara ile ilişkiye gırmem gerektıgını soylemıştı ben ögle yaptım ama olmadı.

Son düzenleme:
ya pardon eksık soru sordum yenı oldugum ıçın lutfen kusura bakmayın bır sorun yok derken çok önemli bir sorun olmadıgını yumurtalarımın zayıf oldugunu söylemıştı..
Anladım canım. Ben Klomeni 7 gün boyunca günde dört tane kullandım. Adetimin 3. günü başlamıştım. Her Doktorun tedavi yöntemi başka. Sonrada Adetin 14. Günü Kontrole gittim. Yumurtalarım 18 mm di. Aynı günde çatlatma iğnesi vuruldum. Bunların hic birini uygulamadı mı Doktorun?

ya pardon eksık soru sordum yenı oldugum ıçın lutfen kusura bakmayın bır sorun yok derken çok önemli bir sorun olmadıgını yumurtalarımın zayıf oldugunu söylemıştı..
Anladım canım. Ben Klomeni 7 gün boyunca günde dört tane kullandım. Adetimin 3. günü başlamıştım. Her Doktorun tedavi yöntemi başka. Sonrada Adetin 14. Günü Kontrole gittim. Yumurtalarım 18 mm di. Aynı günde çatlatma iğnesi vuruldum. Bunların hic birini uygulamadı mı Doktorun?

2 ay önce bana hastalıgımın 5.gunun kullanmaya başlammı soyledı ve ögle yaptım gunde 2 tane olarak sonra yumurtayı çatlatalım mı dedı bende istemedım çunku burda okudugum kadarı ile onunda garantısı yok kı ufff ve şunda adet olmuyorum acaba komenın etkısı mı başka şeylermı anlamadım

canım,hayırlı olsun.inşallah tutar.opuyorumnanaktanbence ara verme ilişkiye,biz 1 hafta hergün bidefa ilişki denedik walla.:kedi:bakalım hakkımızda hayırlısı olsun.gelsin artık müjdeli haberleeerrrrr iinnşşşaalllaaahhhh.:Saruboceq::Saruboceq::lepi:

Peki Test yaptınmı?? Yumurtan çatlamışmı??

anam kızlar nereye gittiniz yine yarın ben yokum cumarteside cinsiyetimiz belli olacak inşallah artık pazartesiye bilgi veririm size
selam canım ben topic inizde cok yeniyim.. icimden kızın olacak gibi geldi.. Allah hayırlısını ve saglıklısını versin tabii ki...

canım doktora git bence kist falan olmasin? Allah korusun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…