inş. canım tedaviye başlar başlamaz güzel sonuç alırsın..canım bu arada sen neden doğum kotrol hapı kullanmıştın doktorunmu dedi:uhm:
canım saol bende önümüzdeki ay denicem moralim çok bozuk bu gün çatlatma iğnesi yapıldı yarın ve diğer gün ilişki dedi doktor ama kocacım şehir dışına gitti iş için bugün haberim yoktu cumartesi gelecek ne yapıcam ya olamaz böle bişe offfffffff offffffffffffffffffffffffffffffff
ya biliyorum kızlar çok soru soruyorum ama inanın gözüme uyku girmiyor çatlatma iğnesinden önce ilişki vermedi neden acaba yani bu gün adetimi 16. günü cinsel ilişki yok dedi acaba zararımı oluyor yumurta açısından
EVet gülüüm yaa sonunda adet olabildim sempatiksalakcinni Zaten bu ay oldu oldu, olmazsa bırakacam artık bu tedavimidir nedir? Gelecekse gelir, gelmezse gelmez artık. 25. aydayım ve artık yoruldum. Olmazsa da kaderimde bir tane evlat varmış derim, bakarım işime. Sürekli bebek düşünerek, sürekli tedaviyle uğraaşarak kendi yaşantımıza bakamıyoruz. Hayat akıp gidiyor ve biz birşey anlamıyoruz. Bu gittiğim doktor Edirne nin bilinen en iyi doktoru. Normal muayene ücreti 90 lira, dün 150 aldı. bebek tedavilerinde o kadar alıyormuuşş akannehir Yani işin bir de maddi boyutu var. Allahtan elimde önceden kalma iğneler vardı da onları kullanacağım. Yoksa 700 lira da onlar tutacaktı. Üstüne bir de eşimden tekrar spermiyogram istedi. Habiire istiyor adaam. sengözlerimebaksanab Diyeceğim Umutlunun umutsuzlaştığ andıır.. kötükedihüsoumutlum canım çok şükür en sonunda adet oldun yaa valla çok sevindim inş. bu ay bide hamile kalırsın bal kaymak olur yaa inş...
gunaydınnn bayanlar ya bugun çok kötuyum akşam hıç uyumadım yumurtalıklarım çok agrıyor.bugun ögleden sonrada doktora gıdecegım ama kötu bır şey çıkacak dıye çok korkuyorum.ilk defa bu kadar kötu agrıyor oksuruken falan ya
canım ya ufff çok sıkıntılı bır durum ya ne kadar kafama takımıyor desemde takılıyor galıba anlamıyorum yaklaşık 4 aydır çoçuk duşunuyoruz ve dengem alt ust oldu ya geç oluyorum ya yalancı gebelık gecırıyorum ufff ya ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUNDA HAYIRLISI İLE BIZE VE İSTEYENLEREDE BİR AN ÖNCE ÇOÇUK VERSIN
slm kızlar nasılsını ...
ya ben de yenı basladım da klomen e
sıze bısey danısıcam
az once resmen elektrık carpmıs gıbı sıcradım kasıgıma bısey saplandı sankı
daha ıkıncı gunum hapta
bu kadr cabuk etkılerı oldumu sız de de
Mrhb. Bende çok kullandım klomen ama ağrı felan yapmadı. Klomenden daha güçlü iğneler var. Onlar bile 1 hafta sonra hissetmeye başladım yumurtalafrımın çoğaldığını.
anladım canım sagolasın ..
ya benım yumurtamın gelısıp gelısmedıgıne bakmadan gunde 2 dozla basla dedı de doktor
o yuzden acaba fazla mı gelıcekler bu sferde dıe dusunuom cunku ben yumurtladıgımı bılıyorum hep sancılı olur akıntım olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?