Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canım saol bende önümüzdeki ay denicem moralim çok bozuk bu gün çatlatma iğnesi yapıldı yarın ve diğer gün ilişki dedi doktor ama kocacım şehir dışına gitti iş için bugün haberim yoktu cumartesi gelecek ne yapıcam ya olamaz böle bişe offfffffff offffffffffffffffffffffffffffffff

inş. canım tedaviye başlar başlamaz güzel sonuç alırsın..canım bu arada sen neden doğum kotrol hapı kullanmıştın doktorunmu dedi:uhm:

inş. canım
küratjdan sonra 3 ay korunuyoruz
benimde çikolata kistim olduğu için dr.um benim korunmamın daa uygun olucanı söledi
benim içinde ii oldu ne zaman regl olucam derdinden kurtuldum

canım olsun moralin
bozma bak bunda da vardır bi hayır
cumartesi geç bi zaman diil
gelir gelmez başlarsınız çalışmalarakaydirigubbakcemile2
hem belki stresinde azalmış olur
biliosundur belki burda bi çok arkadaşımza dr. ları yumurtan oluşmamış dediği ayda hamile kaldılar
neden?
nede olsa tutmaz die birlikte oldular stresten tamamen uzak bi şekilde

kızlar adet oldum adet bitimi rahim filmi cekilcek hersey normalse nasipse aşılama yaptırcam dualarınızı eksik etmeyinnn

gunaydın acılıs yıne bendennn
dılemyarem bosver gez toz eglenmene bakkkk
esemosumm sana ne olduu nıye rahatsızsınnn
sultanım bence oglusun olacak gıbııı
ılknurcum uzulme ctesı cok gec bır tarıh degıll

kızlar rahım fılmı için cınsel perhız gerekıo bu kaç gun oluoo.benım dr ilşkı olursada korunun demıstı bana.

gunaydınnn bayanlar ya bugun çok kötuyum akşam hıç uyumadım yumurtalıklarım çok agrıyor.bugun ögleden sonrada doktora gıdecegım ama kötu bır şey çıkacak dıye çok korkuyorum.ilk defa bu kadar kötu agrıyor oksuruken falan ya

banada iğneden önce ilişki demedi ama biz iğneden 2 saat önce beraber olduk ..kendi kafamıza göre hemen çatlarsa içerde sperm olsun die inşallah yanlış yapmamışızdır bilmiyorumkismile

umutlum canım çok şükür en sonunda adet oldun yaa valla çok sevindim inş. bu ay bide hamile kalırsın bal kaymak olur yaa inş...
EVet gülüüm yaa sonunda adet olabildim sempatiksalakcinni Zaten bu ay oldu oldu, olmazsa bırakacam artık bu tedavimidir nedir? Gelecekse gelir, gelmezse gelmez artık. 25. aydayım ve artık yoruldum. Olmazsa da kaderimde bir tane evlat varmış derim, bakarım işime. Sürekli bebek düşünerek, sürekli tedaviyle uğraaşarak kendi yaşantımıza bakamıyoruz. Hayat akıp gidiyor ve biz birşey anlamıyoruz. Bu gittiğim doktor Edirne nin bilinen en iyi doktoru. Normal muayene ücreti 90 lira, dün 150 aldı. bebek tedavilerinde o kadar alıyormuuşş akannehir Yani işin bir de maddi boyutu var. Allahtan elimde önceden kalma iğneler vardı da onları kullanacağım. Yoksa 700 lira da onlar tutacaktı. Üstüne bir de eşimden tekrar spermiyogram istedi. Habiire istiyor adaam. sengözlerimebaksanab Diyeceğim Umutlunun umutsuzlaştığ andıır.. kötükedihüso

Günaydın Çiğdem. Bu ağrılar çok normal güzelim hiç kafanı takma bence. Tedavi görürken bu tür ağrılar yaşanıyor. Yumoşlarının büyüdüğüne işaret bu ağrılar.

daha 4 aydır düşünüyomuşsun canım hiiiç canını sıkma olur inşallah bak ben 2.5 yıldır her ay olacak die bekliyorum her adet oluşumda diğer aya ümitlenip yine sabırsızlıkla bekliyorum

canım ya sorun benım bunu kafama takmam ve adetlerımın geçikmesi yalancı gebelık bıle oldum ya düşün ne dıyelım saglık olsun ALLAHIM BANADA HERKESEDE HAYIRLI EVLATLAR NASIP ETSıN...AMINNNNNNNNNN

amin .. hep kafaya takmayın yoksa olmaz diyolar ama mutlaka düşünülüyo işte ümitle bekleniyo haftada 3 4 kez rüyamda ya hamileyim yada bebek var uğraşıp duruyom..bişeyi çok isteyince Rabbim veriyor bir gün mutlaka olacak inşallah sadece hayırlı vaktini bekliyoruz..göbişlerimize bebişlerimiz konacak :CüvCüv:

slm kızlar nasılsını ...
ya ben de yenı basladım da klomen e
sıze bısey danısıcam
az once resmen elektrık carpmıs gıbı sıcradım kasıgıma bısey saplandı sankı
daha ıkıncı gunum hapta
bu kadr cabuk etkılerı oldumu sız de de

Mrhb. Bende çok kullandım klomen ama ağrı felan yapmadı. Klomenden daha güçlü iğneler var. Onlar bile 1 hafta sonra hissetmeye başladım yumurtalafrımın çoğaldığını.

Mrhb. Bende çok kullandım klomen ama ağrı felan yapmadı. Klomenden daha güçlü iğneler var. Onlar bile 1 hafta sonra hissetmeye başladım yumurtalafrımın çoğaldığını.

anladım canım sagolasın ..
ya benım yumurtamın gelısıp gelısmedıgıne bakmadan gunde 2 dozla basla dedı de doktor
o yuzden acaba fazla mı gelıcekler bu sferde dıe dusunuom cunku ben yumurtladıgımı bılıyorum hep sancılı olur akıntım olur

Ben 3 doz kullandım. Benim yumurtalrımda sorun olmamasına rağmen. Yumurtanın büyüklüğü 2 cm olunca çatlatma iğnesi oluyosun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…