Ben 3 doz kullandım. Benim yumurtalrımda sorun olmamasına rağmen. Yumurtanın büyüklüğü 2 cm olunca çatlatma iğnesi oluyosun.
mrb arkadaşlar bende klomen kullandım ve kist olmuş kist hamileliğe engelmidir tedavisi nasıldır bi fikriniz varmı.
cvp için tşklr ay başımın 12 13.günü kasıklarımda mutlaka ağrı olurdu klomen kullandıktan sonra bu ay hiç bir ağrı olmadı hissetmedim klomendenmidir acaba ağrımın olmaması normalmidirki birde klomenin yanında corasprin verdi dr .gün aşırı iç dedi .etrafımdakilerde corasprn kanı sulandırır düşük tehlikesi yapar dedi kafam karıştı dru muda aramadım içmiyorum bıraktım sizce dvmmı etmelimiyimki...
bnde 3 ay klomn kullandım ve bu ay ay bıraktım işe yaramayınca adetim 31 günde bir oluyor bu ay yumrtlama testi kullandım ve 17. günde koyu cizgiyi gördüm bügn 22 gün tekrar yaptım ve haal koyu cizgi var sebebi ne olabliri tekrar yumurtlamıs olamm demi bide 3 gündür progestan kullanıyorum bu etkilermi bide forumlardan birinde yumrtlamadan sonra hla koyu cizgi varsa hamilelik ihtimali olabilr diyor aslı varmı bunun
kızlar selam.ben de yeni üyeyim.biz de 7 aydır bebek istediğimiz halde henüz hamile kalamadım.doktora gittim klomen verdi ama mayısta kullanmaya başlıycam bu ay geçti çünkü.Ne diyorsunuz bu klomenin tutma ihtimali nedir?acayip karamsarım bu aralar.öpüldünüz.desteklerinizi bekliyorum...
EVet gülüüm yaa sonunda adet olabildim sempatiksalakcinni Zaten bu ay oldu oldu, olmazsa bırakacam artık bu tedavimidir nedir? Gelecekse gelir, gelmezse gelmez artık. 25. aydayım ve artık yoruldum. Olmazsa da kaderimde bir tane evlat varmış derim, bakarım işime. Sürekli bebek düşünerek, sürekli tedaviyle uğraaşarak kendi yaşantımıza bakamıyoruz. Hayat akıp gidiyor ve biz birşey anlamıyoruz. Bu gittiğim doktor Edirne nin bilinen en iyi doktoru. Normal muayene ücreti 90 lira, dün 150 aldı. bebek tedavilerinde o kadar alıyormuuşş akannehir Yani işin bir de maddi boyutu var. Allahtan elimde önceden kalma iğneler vardı da onları kullanacağım. Yoksa 700 lira da onlar tutacaktı. Üstüne bir de eşimden tekrar spermiyogram istedi. Habiire istiyor adaam. sengözlerimebaksanab Diyeceğim Umutlunun umutsuzlaştığ andıır.. kötükedihüso
Günaydın Çiğdem. Bu ağrılar çok normal güzelim hiç kafanı takma bence. Tedavi görürken bu tür ağrılar yaşanıyor. Yumoşlarının büyüdüğüne işaret bu ağrılar.
gunaydın acılıs yıne bendennn
dılemyarem bosver gez toz eglenmene bakkkk
esemosumm sana ne olduu nıye rahatsızsınnn
sultanım bence oglusun olacak gıbııı
ılknurcum uzulme ctesı cok gec bır tarıh degıll
canım saol bende önümüzdeki ay denicem moralim çok bozuk bu gün çatlatma iğnesi yapıldı yarın ve diğer gün ilişki dedi doktor ama kocacım şehir dışına gitti iş için bugün haberim yoktu cumartesi gelecek ne yapıcam ya olamaz böle bişe offfffffff offffffffffffffffffffffffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?