Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

mrb arkadaşlar bende klomen kullandım ve kist olmuş kist hamileliğe engelmidir tedavisi nasıldır bi fikriniz varmı.

cvp için tşklr ay başımın 12 13.günü kasıklarımda mutlaka ağrı olurdu klomen kullandıktan sonra bu ay hiç bir ağrı olmadı hissetmedim klomendenmidir acaba ağrımın olmaması normalmidirki birde klomenin yanında corasprin verdi dr .gün aşırı iç dedi .etrafımdakilerde corasprn kanı sulandırır düşük tehlikesi yapar dedi kafam karıştı dru muda aramadım içmiyorum bıraktım sizce dvmmı etmelimiyimki...

bence dr.una danış bi bildiği varki vermiş sonuçta onlarda bizi gebe bırakmak için uğraşıyor a.s

Bence sen doktorunu dinlemelisin Nesnes. Bir defasında bana da verdmişti doktorum demek ki gerekli görmüştü. sen de ihmal etme bence.

ewt haklısın ne zormuş gebe kalmak ewlendiğim gibi hemen kalmıştım oğlumda. ikinci bebek için 2 sene oldu uğraşıyoruz ama tık yok rahim filmi dediler çektirdim polip dediler anestezi ile aldırdım şimdide kist çıktı işte.birde ay başının 3 günü dr hormon testi istedi onuda yaptıralım bakalım artık kısmet allh isteyen herkeze sağlıklı hayırlı ömürlü ewlatlar nasip etsin inşllh.

merhaba ben geldim
30 Mart akşamı adet oldum
ikinci klomeni kullandım
ovitrelliyi vurdurmak için gün sayıyorum bakalım

ama bu defa gebelik testini adet gecikmesinden bir hafta sonra yapacağım
ilk seferde bilmediğim için üzülmüştüm

bir şey sormak istiyorum
klomen 1 defa kullandım üzerinden bir adet geçti şimdi 2. sefer tekrar kullandım yeni bitti
yalnız ikl kullanımdan sonraki adetim normal adetlerime göre biraz farklı oldu
kanamam çok geldi biraz gecikmeyle geldi bir de pelte pelte parçalar halinde geldi bu arada yüksek dozda iki tane(ağrı keisici) ilaç almama rağmen çok da rahat geçmedi dönemim
siz de bu şekilde etkisi oldu mu merak ediyorum
adetlerimde düzensizlik yoktu öncesinde de

bnde 3 ay klomn kullandım ve bu ay ay bıraktım işe yaramayınca adetim 31 günde bir oluyor bu ay yumrtlama testi kullandım ve 17. günde koyu cizgiyi gördüm bügn 22 gün tekrar yaptım ve haal koyu cizgi var sebebi ne olabliri tekrar yumurtlamıs olamm demi bide 3 gündür progestan kullanıyorum bu etkilermi bide forumlardan birinde yumrtlamadan sonra hla koyu cizgi varsa hamilelik ihtimali olabilr diyor aslı varmı bunun

canım sen yumutlama testi ni yaptın gebelik mi
yumurtalık testi hakkında hiç fikrin yok kullanmadım ben
sadece gebelik testi yaptım o da pozitif çıkmıştı ama sevincim kursağımda kaldı ilacın etkisiymiş meğer en güzeli adetin gecikmesini beklemek
ya da diğer yumurtalığın gelişmiştir ve de çatlamıştır

merhabalar bu ay bende klomen kullandım. bugün 15. günüm sağ overde 15mm olan bir yumurta sol overde 22mm olan bir yumurta olduğunu söyledi dr. araştırmalarıma göre 15mm yumurta çatlaması için küçük. en az 18-20mm olması gerekiyor diye biliyorum. sorum şu;
bir iki günde 15mm olan yumurta 18-20mm olarak büyürmü?
bide ikizimin olmasını çok istiyorum bu yumurtanın büyümesi için bildiğiniz bir karışım varmı

kızlar selam.ben de yeni üyeyim.biz de 7 aydır bebek istediğimiz halde henüz hamile kalamadım.doktora gittim klomen verdi ama mayısta kullanmaya başlıycam bu ay geçti çünkü.Ne diyorsunuz bu klomenin tutma ihtimali nedir?acayip karamsarım bu aralar.öpüldünüz.desteklerinizi bekliyorum...

aramıza hoşgeldin canım...tedavinde en kısa zamanda güzel sonucu alırsın inş...burda biçok arkadaşımız klomen kullanarak hamiş kaldı rahat ol stresten de uzak ol bak hemen gelir bebişin..

haklısın umutlum bu işler zor işler zamanla insan çok yoruluyor ben yeni yıla girerken dedimki bu sene tedaviyle felan uğraşmayacam hastanenin kapısını açmayacam dedim ocakta hamile kaldım kontrollerim oldu martta bebeği kaybettim tekrar sonuçlar felan derken ben yine hastanenin yolunu tuttum anlıcan biz bıraksakta o bizi bırakmıyor..sen rahat ol bidenem biraz dinlendir vücudunu ohhh yazda geliyor gez toz keyfine bak..

sevdacım karşılaşamadık yine:teselli:canoşum ben aniden hiç belirtisiz regli oldumya 2 gün gayet normaldi ama 3 günü öldüm resmen ben ömrü hayatımda böyle bi kanama görmedim hiç durmadı sanki çeşme takılı okadar kötüydümkü kanım kalmdı sandım neyseki bugün daha iyiyim ama sanırım bu ay benimki baya uzun sürecek gidecek gibi durmuyor:çok üzgünüm:neyseki pazartesi şu sonuçlarım çıkıyor bi oh çekecem...sen nasılsın canım kızımız seni rahatsız yerimsenibenediyormu iyice :CüvCüv:büyüdü...

canım hiç üzülme eşin döndüğünde devam edersiniz hem zaten bebişin eğer bu ay gelecekse yine gelir çünkü herşeyin bir vakti zamanı var seninkide geldiyse bunlar engel değil canım sen rahat ol...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…