sevdacım karşılaşamadık yine:teselli:canoşum ben aniden hiç belirtisiz regli oldumya 2 gün gayet normaldi ama 3 günü öldüm resmen ben ömrü hayatımda böyle bi kanama görmedim hiç durmadı sanki çeşme takılı okadar kötüydümkü kanım kalmdı sandım neyseki bugün daha iyiyim ama sanırım bu ay benimki baya uzun sürecek gidecek gibi durmuyor:çok üzgünüm:neyseki pazartesi şu sonuçlarım çıkıyor bi oh çekecem...sen nasılsın canım kızımız seni rahatsız yerimsenibenediyormu iyice :CüvCüv:büyüdü...
saolun ama moral sıfır bende bu daha klomenle ilk denememdi ağladım durdum bugün ne şanssızlık ya
EVet gülüüm yaa sonunda adet olabildim sempatiksalakcinni Zaten bu ay oldu oldu, olmazsa bırakacam artık bu tedavimidir nedir? Gelecekse gelir, gelmezse gelmez artık. 25. aydayım ve artık yoruldum. Olmazsa da kaderimde bir tane evlat varmış derim, bakarım işime. Sürekli bebek düşünerek, sürekli tedaviyle uğraaşarak kendi yaşantımıza bakamıyoruz. Hayat akıp gidiyor ve biz birşey anlamıyoruz. Bu gittiğim doktor Edirne nin bilinen en iyi doktoru. Normal muayene ücreti 90 lira, dün 150 aldı. bebek tedavilerinde o kadar alıyormuuşş akannehir Yani işin bir de maddi boyutu var. Allahtan elimde önceden kalma iğneler vardı da onları kullanacağım. Yoksa 700 lira da onlar tutacaktı. Üstüne bir de eşimden tekrar spermiyogram istedi. Habiire istiyor adaam. sengözlerimebaksanab Diyeceğim Umutlunun umutsuzlaştığ andıır.. kötükedihüso
canım merhaba eğer bir mahsuru yoksa edirnedeki doktorunun adını yazabilirmisin ? tıp fakültesine gidiyorsun galiba...cevap yazarsan sevinirim
nasıl yani adet olmanamı 5 gün vardı
bu arada 500 tlde para bayıldım sizin tedavide o kadar tutuyormu
bu çatlatma iğnesi ne zaman işe yarıyo yarında dönemiyormuş ancak pazar günü ondan sonrada tutması zordur herhalde
canım sen benim yazdıklarımı okumadın galiba ben adetin 3. günü klomene başladım o bitti menogon 5 adet iğne vuruldum ve en son adetimin 17.günü yani dün çatlatma iğnesi vuruldum ve bugün ve yarın cinsel ilişki dedi doktor ama benim bahtsız kaderim kötü ağlarını ördü ve eşim şehir dışına gitmek zorunda kaldı ve pazar günü dönecek((((
canım moralı bozma sakın.Allah nasıp ettıyse ve zmanıda gelmısse 1-2 gun gec olmus farkedermı..tam gunlerde çalısıoz calısozz olmayınca olmuoo meselaa:)) sen sakın moralını bozma canımmmm :1hug:
hayırr cok pahalı tedavınnn benım gıttgım dr un muayene ucretı 35 tl klomen hapı 10 tl ıgnede 85 tl ıdıı
benimki tüp bebek merkezi diyemi pahalı acaba
bir şey sormak istiyorum
klomen 1 defa kullandım üzerinden bir adet geçti şimdi 2. sefer tekrar kullandım yeni bitti
yalnız ikl kullanımdan sonraki adetim normal adetlerime göre biraz farklı oldu
kanamam çok geldi biraz gecikmeyle geldi bir de pelte pelte parçalar halinde geldi bu arada yüksek dozda iki tane(ağrı keisici) ilaç almama rağmen çok da rahat geçmedi dönemim
siz de bu şekilde etkisi oldu mu merak ediyorum
adetlerimde düzensizlik yoktu öncesinde de
canoşum siz sağlıklı olunda bebişin seni rahatsız etsin onlar güzel duygulardır eminim.. eşin rahatsızmı üşüttümü acaba geçmiş olsun canım..benim eşimde mideden rahatsız sürekli ilaç kullanıyor...benim kocişte biraz rahatsızlansın hemen nazlanır bana seninkide öyle anlaşılanbilmiyorumkismilesultanımın bebişinin cinsiyetini bende merak ediyorum çatlıcam kızz. canım doğum gününü unutmadım bikere bahsetmiştinya ondan beri aklımda ben tarihleri hiç unutmam tadını çıkar doğum gününün yavrunda karnındayken ohhh birlikte pastanın mumunu üfleyecen ...bebişinlecanım benım evet karsılasamıyoruzzz :gitme: umutlumuda goremıyorumm:gitme:
kızçem buyudu artık hareketlerım kısıtlı egılıp dogrulurken sureklı batıyorr pek rahat degılımm ama yınede sukur olsun baska derdımız yok evdeyım hep dısarı cıkmıyorum bu aralar babamızda evde bıraz rahatsız mıdesı agrıyor onunla ılgılenıyoruzz kaydirigubbakcemile bırass ılgı ıstıyorrrŞeniz bızde gosterıyoruzz onun harıcınde bır degısıklık yokk
bakalım pazartesı gunu sonucların nasıl cıkacak bır senın sonucunu bırde sultanın bebegının cınsıyetını merak edıyorumm buarada ptesıde benım dogumgunummmm a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?