canoşum siz sağlıklı olunda bebişin seni rahatsız etsin onlar güzel duygulardır eminim.. eşin rahatsızmı üşüttümü acaba geçmiş olsun canım..benim eşimde mideden rahatsız sürekli ilaç kullanıyor...benim kocişte biraz rahatsızlansın hemen nazlanır bana seninkide öyle anlaşılanbilmiyorumkismilesultanımın bebişinin cinsiyetini bende merak ediyorum çatlıcam kızz. canım doğum gününü unutmadım bikere bahsetmiştinya ondan beri aklımda ben tarihleri hiç unutmam tadını çıkar doğum gününün yavrunda karnındayken ohhh birlikte pastanın mumunu üfleyecen ...bebişinle
arkadaşlar merhaba ben birşey soracam .....drum klomen hapı verdi günde 2 tane 5 gün süreyle içeceğim........ ben bugün 4.günündeyim sabah hapımı içtim... ama bende sağ kasığımda ve birazda belime vuran hafif bir ağrı var... bu hapın etkisi midir sizlerde de oldu mu?
arkadaşlar merhaba ben birşey soracam .....drum klomen hapı verdi günde 2 tane 5 gün süreyle içeceğim........ ben bugün 4.günündeyim sabah hapımı içtim... ama bende sağ kasığımda ve birazda belime vuran hafif bir ağrı var... bu hapın etkisi midir sizlerde de oldu mu?
alminas çok teşekkür ederim cevapların için tavsiyeni yapıcam bebişim olsunda herşeyi yaparım çok saol canım
slm canım merak etme bu agrı ıyıye ısaret cunku yumurtanın gelıstıgını ve buyudugunu gosterıyorr bırhafta kadar bu tarz agrıların olacakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?