Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

sagol canım yok bızım koca nohut yedı gaz oldu mıdede o sıkıstırdı bilmiyorumkismile sen nasılsınnn ıyımısınnn

herkese günaydın.dün itibariyle kırmızıları gördüm.bilmiyorumkismiledünden beri felaket bir kanama yaşıyorum bukadar olmazdı hiç.neyse sağlık olsun.artık kendi haline bırakmayı düşünüyom.son kez druma görünücem bakayım ne diyo.kafaya takmıyom artık.olacağı varsa herşekilde olur zaten.bizde birazdan kocişle amcasının evine gidicez,bahçede mangal ve semaver keyfi yapıcaz.bence hiçkimse takmasın,kafayı yordukça işimizde zorlaşıyo,herkes burada birbirinin ne yaşadığını çok iyi anlıyor.rabbim hepimize hayırlı zamanda,hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.herkese çoookkkk ggüüüzzeeelll pazarlar kızlar hepinizi öpüyommmm.opuyorumnanaktanbayanssulusmile

kızlar merhaba bende bugün bal aldım kür yapıcam burda okumuştum bal polen çörekotu karıştırıcam inşallah işe yarar nedersiniz iyi gelirmi

slm kızlarr nasılsınızz

dılemyarem hıc uzulme oluruna bırak bebegın gelecektır sana calısmaya devamm

ılknurcum ben adacayı ıctım gunde 3 fıncan faydasını gordum bırde buradakı arkadaslarım bal tarcın corekotu yaptılarr

arkadaşlar merhaba ben birşey soracam .....drum klomen hapı verdi günde 2 tane 5 gün süreyle içeceğim........ ben bugün 4.günündeyim sabah hapımı içtim... ama bende sağ kasığımda ve birazda belime vuran hafif bir ağrı var... bu hapın etkisi midir sizlerde de oldu mu?

slm canım merak etme bu agrı ıyıye ısaret cunku yumurtanın gelıstıgını ve buyudugunu gosterıyorr bırhafta kadar bu tarz agrıların olacakk

Canım banada doktorum klomen verdi bu ay ilk defa kullandım...Benimki günde 1 tane 5 gün içtim...Bu ayın 5inde kullanmaya başaldım ve benimde 9unda sol kasığımda ağrım oldu...Dedim acaba erkenmi yumurtlayacağım ama geçti sabaha bişeyim kalmadı ve şuandada ağrım yok yani...Benimde 4. günüm ağrımış demekki...

arkadaşlar ben 33 günde bir adet oluyorum
doktaorum 20 . gün gel dedi
yumurtalarıma bakacakmış nasıl bakılıyor ???
ilça vermedi ben doğal yoldan bir bakalım dedim
bundan sonra ne olur lütfen yardım edin

saol ilknurcum :1rolleyes:
yardımların için ben de 84 lüyüm bu arada
umarım bu ay hamile olurum isteyen herkesle beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…