kızlar ben geldim dualarınız işe yaradı keseciği gördük çok ufacıcık benim bebiş çok küçükmüş dr endişenlendirdiği için özür diledi terslediği içinde çok mutluyum kesemi gördüğüm anda hemen sizlere dua ettim tez zamanda siz de görürsünüz diye allahım bu hasreti çeken tüm kadınlara nasip etsin tez vakitte hayırlısıyla sağlıkla aminnn
korkma canım bırsey olmaz ınsallah.Evet bende okudum rosemciğim. Ama beyaz meleğin dediği gibi çok saçma.. Bu kadar hassas bir konu ..ayni gün 3 ultrasona girmiş arkadaş yumurta boyari hepsinde farkliymiş.
Beyaz melekçiğim doğan hastanesi serdar bey. Ilgili babacan biri .. Samimi geldi.. Fakat 26 mm yumurtami söylerken hiç öyle çok yüksek olduğunu düşünür gibi değildi..şaşirdim yaaa...allah yardim etsin. Kafam karişti çatlamayip kist yapar diye korkuyorum...
kızlar ben geldim dualarınız işe yaradı keseciği gördük çok ufacıcık benim bebiş çok küçükmüş dr endişenlendirdiği için özür diledi terslediği içinde çok mutluyum kesemi gördüğüm anda hemen sizlere dua ettim tez zamanda siz de görürsünüz diye allahım bu hasreti çeken tüm kadınlara nasip etsin tez vakitte hayırlısıyla sağlıkla aminnn
semacım sen neden hamiş listemizde degilsin geliyo ya bizi yegen görelim seni listede.
kzlar bana dua edin sabah gidiyorum aşılamaya heycan korku dorukta bende ayyya tırsıyom galiba :roflol: :roflol:
semacım sen neden hamiş listemizde degilsin geliyo ya bizi yegen görelim seni listede.
kzlar bana dua edin sabah gidiyorum aşılamaya heycan korku dorukta bende ayyya tırsıyom galiba :roflol: :roflol:
canım hadi bakalım korkma diyemiyecegim bende korkuyorum çünkü allah yardımcın olsun bana haber vermeyi unutma..:1hug:semacım sen neden hamiş listemizde degilsin geliyo ya bizi yegen görelim seni listede.
merhaba arkadslar...bende bu ay klomen kullanıp asılama olacagım.gercekten klomenle hamıs olan varmı???
semacım senı dıger topıkte tebrık etmıstım..
burasıda senın actıgın topıkmıs.tekrardan senı ve esını tebrık ederım.saglıklı bır sekılde bebısını kucagına almayı nasıp etsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?