kıslarrrr gunaydınn ve kacıyorummm
günaydıııııııııııııın sultanlar nirdesiniz bakem?turkbayragiturkbayragi
kıslarrrr gunaydınn ve kacıyorummm
Günaydın şekerleer
Alminasım gülüm iyi bak kendine. Öpüldün bebişiimm
Canım beniim. Hakikaten bize şer gibi görünen herşeyde bir hayır olduğuna daha da inandım şimdii. Allahım beterinden saklasın. Geçen gün söylediğinde daha ben araştırmaya çalıştım kromozom bozukluğunu ama tedavisiyle ilgili birşey bulamadım gülüm. Doktor birşey demedi mi peki bu konuyla ilgili? Kanı sulandırmak için akla hemen coraspin geliyor zaten. Bi defasında önceki doktorum da vermişti bana, gebelik tedavisinde. Ne diyelim canımıniçi, bugünümüze çok şükür. Herşey yoluna girecek inşallah. Hepimiz mutlu olacağız. Özletme kendini daha sık gel lütfen.umutlum bidenem dün doktora gittim bebeğimin kalbi durmasa bile doğduktan sonra hemen ölürmüş yada ilerleyen aylarda tarama testlerinde karşımıza kesin sorunlu çıkarmış onun için doktorum bebeğe hiç üzülme dedi ilerleyen aylarda olsaydı dedi daha kötü olurdu diye bencede sanırım ben daha çok üzülürdüm... eşimin kromozon bozukluğu doğumundan bu yana varmış tabi eskiden tarama testleri olmadığı için görülmemiş iyikide yokmuş yoksa kaynanam çok stresli bir hamişlik geçirirdi sorunlu bebek diye ama çok şükür eşimde bir sorun yok çok etkili değil yani tarama testlere çıkan sorunlardan biriymiş bu... benimde kan pıhtılaşmam için coraspin kullan dedi hamile kalınca bana bitanede iğne yapacak doktorum.. gerisi aynı bildiğin gibi hiç bir sorun yok sen normal yoldan kalacaksın dedi klomen felan kullanmıyorum artık bakalım bir yıl böyle geçsin bir yıl içinde olursa olur yok olmazsa tekrardan doktor kapılarını aşındıracam durmak yok yani...bide umutlum sana bişey danışacam eşimde azda olsa kromozon bozukluğu varya acaba diyorum bebeğedemi eşimden dolayı kromozon bozukluğu geçiyor bunun bi önlemide yok araştırdım bulamadım neyse canım öyle işte herzamanki gibi bu halimede şükrediyorum...biraz uzunmu oldu neeee....
Amiiiinn inşallah canım.teşekkür ederim canım walla ilk denemede tuttu. pek umudum yoktu ama oldu darısı sizin başınıza
umutlu günaydın naber nasılsın şekerim?ohaoldumsmile
Canım beniim. Hakikaten bize şer gibi görünen herşeyde bir hayır olduğuna daha da inandım şimdii. Allahım beterinden saklasın. Geçen gün söylediğinde daha ben araştırmaya çalıştım kromozom bozukluğunu ama tedavisiyle ilgili birşey bulamadım gülüm. Doktor birşey demedi mi peki bu konuyla ilgili? Kanı sulandırmak için akla hemen coraspin geliyor zaten. Bi defasında önceki doktorum da vermişti bana, gebelik tedavisinde. Ne diyelim canımıniçi, bugünümüze çok şükür. Herşey yoluna girecek inşallah. Hepimiz mutlu olacağız. Özletme kendini daha sık gel lütfen.
Amiiiinn inşallah canım.
Günaydın gülüm iyiyim nossuun. Buna şükür yanii. Benim yumoşların büyümesi durmuş yahuu. Ona canım sıkıldı birass. İğnenin dozunu azaltmıştı doktor, yine düşük dozda devam et bakalım nolcek dedi. Ne yapayım elimden başka birşey gelmez ki.
Sen nasılsın şekerim, neler yaptın görüşmeyeli.
merhaba kızlar.kusura bakmayın şu sıralar yazamıyorum ama ara ara girip okuyorum.yürüyüşten geldim şimdi bir göz atayım dedim sizlere ama kimseler yok heralde.
ılkaycım cok evındımm kız olmasına hayırlı olsunnn::))
esemosum senı cok ozledımm
jujumm cok tebrık ederım lısteye ekledım senııı
Canım geçmiş olsun. Rabbim böyle nasip görmüş. Üzülme diyemem, çünkü ister istemez üzülürsün ama kafana takmamaya çalış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?