umutlu iyiyim nolsun bi yaramazlık yok çalışmalara devam.senin probleme gelince dert etme güllü düzelir sen sıkma canını.esemos hoş geldin günaydın canım...
Başa gelen çekiliyor canımıniçi. Allahım başka keder göstermesin inşallah.Tadilatta da kolay gelsin. Ben hiiçç gözüme kestiremiyorum vallahi canım yaa. benim yumoşlar büyümemiş teyzesii. aynı dozda iğneye devam et pazartesi yine gel dedi doktor. Bakalım nolcek. Fazla yumurta oluştu diye ben bal karışımını bırakmıştım. Ama akşamdan bu yana yine başladım. Büyürler inşallah.canım saolasın ilgin için bende çok araştırdım ama bulamadım kromozonla ilgili bişey... bidaha karşılaşabilirim böyle bir sıkıntıyla ama elden bişey gelmiyor ALLAH ıma sığınıyorum dediğin gibi biz bu testleri yaptırmasaydık sorunumuzu bilemeyecektik bu testleri yaptırmam içinde bidaha düşük yaşamam gerekmiş demekki onun için her şerde bir hayır var haklısın canım...bu ara evde tadilat var bir yandanda temizliğe başladım yavaş yavaş fırsat buldukça gelicem buraya sizi hiç bırakırmıyım canım... sen neyaptın çalışmalar başladımı bebiş için inş. senin hayırlı haberini alırız bu ay...
umutlu iyiyim nolsun bi yaramazlık yok çalışmalara devam.senin probleme gelince dert etme güllü düzelir sen sıkma canını.esemos hoş geldin günaydın canım...
kızlar ben test yaptım negatıf ama tes ucuz 1 5 tl 4 gun gectı c t varya normalde yoksa c altında oluyorya benımkı ortasındaydı kılomen ve iğne kullandım olsaydı gebelık cıkarmıydı belırtıler hep var akıntım cok oluyor kasıklarım belım cok ağrıyor
canım yürüyüşler başladı demek nasıl gidiyor kilo durumun nasılcokacimcoook
burada herkese canım cicim diyen hatta yazdıklarınızı okudum cok duygulandım falan filan yazan bir arkadasın yine buradan bir arkadasın msnine yazdıgı seyleri ögrenince şoke oldum kıza neler demiş neler anlatamam sen kim hamilelik kim bile demiş düsünün artık nasıl moral bozucu laflar şok oldum kim oldugunu söylemeyecegim ama kızlar her güzel yazı yazanı içten söylüyor sanmayın oyuncu dolu artık bu topige yazmayacagım hepinize iyi günler biri dısında.... o kendini anlamıstır zaten
burada herkese canım cicim diyen hatta yazdıklarınızı okudum cok duygulandım falan filan yazan bir arkadasın yine buradan bir arkadasın msnine yazdıgı seyleri ögrenince şoke oldum kıza neler demiş neler anlatamam sen kim hamilelik kim bile demiş düsünün artık nasıl moral bozucu laflar şok oldum kim oldugunu söylemeyecegim ama kızlar her güzel yazı yazanı içten söylüyor sanmayın oyuncu dolu artık bu topige yazmayacagım hepinize iyi günler biri dısında.... o kendini anlamıstır zaten
Başa gelen çekiliyor canımıniçi. Allahım başka keder göstermesin inşallah.Tadilatta da kolay gelsin. Ben hiiçç gözüme kestiremiyorum vallahi canım yaa. benim yumoşlar büyümemiş teyzesii. aynı dozda iğneye devam et pazartesi yine gel dedi doktor. Bakalım nolcek. Fazla yumurta oluştu diye ben bal karışımını bırakmıştım. Ama akşamdan bu yana yine başladım. Büyürler inşallah.
Amaann önce bi büyüyüp heyecanlandırdılar beni şekerim, şimdi de yan çiziyorlar. Amaann kendileri bilirler dimii ama. Sağlık olsunn.
canım günün geçmiş madem bi kan testi yaptırsana stresinden kurtulursun inş. gelmiştir bebişin bize bilgi verirsin artık hadi bakalım....kızlar ben test yaptım negatıf ama tes ucuz 1 5 tl 4 gun gectı c t varya normalde yoksa c altında oluyorya benımkı ortasındaydı kılomen ve iğne kullandım olsaydı gebelık cıkarmıydı belırtıler hep var akıntım cok oluyor kasıklarım belım cok ağrıyor
kızlar çatlatma iğnesi vurulalı 9 gün oldu sabırsızlıkla bekliyorum inşallah hamişimdir hamişler hepinizi kıskanıyorum valla allah hepinize evlatlarınıza saglıkla kavuşmayı nasip etsin amiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnyerimseniben
aaa bu arada günaydın şekerler ozgenin yazısını görünce kafam karıştı olaya direk daldım... nasılsınız bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?