Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

kızlar çatlatma iğnesi vurulalı 9 gün oldu sabırsızlıkla bekliyorum inşallah hamişimdir hamişler hepinizi kıskanıyorum valla allah hepinize evlatlarınıza saglıkla kavuşmayı nasip etsin amiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnyerimseniben

Başa gelen çekiliyor canımıniçi. Allahım başka keder göstermesin inşallah.Tadilatta da kolay gelsin. Ben hiiçç gözüme kestiremiyorum vallahi canım yaa. benim yumoşlar büyümemiş teyzesii. aynı dozda iğneye devam et pazartesi yine gel dedi doktor. Bakalım nolcek. Fazla yumurta oluştu diye ben bal karışımını bırakmıştım. Ama akşamdan bu yana yine başladım. Büyürler inşallah.
umutlu iyiyim nolsun bi yaramazlık yok çalışmalara devam.senin probleme gelince dert etme güllü düzelir sen sıkma canını.esemos hoş geldin günaydın canım...

Amaann önce bi büyüyüp heyecanlandırdılar beni şekerim, şimdi de yan çiziyorlar. Amaann kendileri bilirler dimii ama. Sağlık olsunn.

kızlar ben test yaptım negatıf ama tes ucuz 1 5 tl 4 gun gectı c t varya normalde yoksa c altında oluyorya benımkı ortasındaydı kılomen ve iğne kullandım olsaydı gebelık cıkarmıydı belırtıler hep var akıntım cok oluyor kasıklarım belım cok ağrıyor

günün geçmişmiydi canım bazen gününden geç döllenme olabiliyor belkide hamişsindir

burada herkese canım cicim diyen hatta yazdıklarınızı okudum cok duygulandım falan filan yazan bir arkadasın yine buradan bir arkadasın msnine yazdıgı seyleri ögrenince şoke oldum kıza neler demiş neler anlatamam sen kim hamilelik kim bile demiş düsünün artık nasıl moral bozucu laflar şok oldum kim oldugunu söylemeyecegim ama kızlar her güzel yazı yazanı içten söylüyor sanmayın oyuncu dolu artık bu topige yazmayacagım hepinize iyi günler biri dısında.... o kendini anlamıstır zaten

herkese günaydııınnnn,uzun süreden sonra açılış bendeeee.:lepi:walla hafta içi okul yüzünden alıştım artık hafta sonlarıda erken uyanıyom.walla benim şu 23 nisan çalışmalarım bitince daha sık gelicem,çok ihmal ettim alminasım çekti kulaklarımı.yerimseniben.herkese ççookk ggüüüzzeell hafta sonları inşşşaalllaahh.opuyorumnanaktan

özgecim nie bukadar takıyonki,heryerde var böleleri.zaten biz burda uzun zamandan beri kimlerle konuşacağımızı,kimlere sıcak davranacağımızı az çok öğrendik,zaten hiç haz etmem anında sıcak muhabbete dalıp,kırk yıllık arkadaşmış gibi davrananlara.öleleri genelde fos çıkıyo.ama keşke o arkadaş kendisi burdan açıklasaydı o kişinin kim olduğunu.niye çekinik durdu anlamadım.gerçi vardır bir bildiği.ama demem o ki böleleri varsa takmayın.ayrıca biz burda hem sıkıntılarımızı,hemde sevinçlerimizi paylaşıyoz,yeri geliyo en mutlu haberimizi ilk önce burdan paylaşıyoz.bu az bişey değil.bunu sağlayabilmek çok zor ve güzel.kimsenin bunları bozmasına izin vermeyiz zaten.ayrıca bir insan sen kim hamilelik kim gibi ağır bir sözü neden kullanır anlamadım.umarım bir yanlışlık olmuştur canısı.kafamçokkarıştı

ozge kim o lütfen bizimlede paylaşırmısın ne olmuş hayırdır burda bizler birbirimize destek için burdayız hepimizin ortak noktası aynı masum bir melek onun için amacımızı asla unutmayalım bence o arkadaş kim bilmiyorum olayıda tam bilmiyorum ama bizlere yakışmaz biz birlikte bu yolda yürüyoruz...

aaa bu arada günaydın şekerler ozgenin yazısını görünce kafam karıştı olaya direk daldım... nasılsınız bakalım...

umutlum merak etme yumoşların büyüyecek kocaman olacak ve bebişler gelecek sen kafana takma rahat ol senin adetin geç oldu onun için yumoşlar ağırdan alıyor seninki geç döllenme olacak ahada gör:ecrin_bebek:

canım günün geçmiş madem bi kan testi yaptırsana stresinden kurtulursun inş. gelmiştir bebişin bize bilgi verirsin artık hadi bakalım....

inş. hamişsindirrrrr...göbüşün bebişle dolsun...yavrun sağlıkla gelsinn.... hayırlı haberlerin gelsinnnnn...inşşşş.....

aaa bu arada günaydın şekerler ozgenin yazısını görünce kafam karıştı olaya direk daldım... nasılsınız bakalım...

sanada günaydın şekkeerr.evet bende tuhaf oldum.hade bakalım hayırlısı çıkar kokusu.canım bende uzun zamandır pek giremiyom yoğunluktan.az önce okudum çok üzüldüm,çok geçmiş olsun.rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah.senin için dua edicem.lütfen sıkma canını.öpüyorummm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…