Ay canım inşallah! Senin adına sevindim. Rabbim sağlıkla ve hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin inşallah:Saruboceq: Peki senin Progesteron değerinede bakılmışmıydı?
evet canım duyabılıyorr sorma cıvcıvım bızımkı cok babacııı esemosum cok uzulme ne olur senın ıcın dua edıcem drla konus bızede bılgı veer
selam kızlar. ben de ikinci kere klomen kullanıom. bugün 4.gün kullanımındayım. inş . Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip ederrrr.
kızlar napıyosunuz?hayran bi gelişme var mı?sen hangi kurumda çalışıyosun?
Merhaba bayanlar
bende adet olmadıgım için doktor primolut - tablet 5 mg verdı .sizce kullanımı
Canım geçmiş olsun. Rabbim böyle nasip görmüş. Üzülme diyemem, çünkü ister istemez üzülürsün ama kafana takmamaya çalış.umutlum bidenem dün doktora gittim bebeğimin kalbi durmasa bile doğduktan sonra hemen ölürmüş yada ilerleyen aylarda tarama testlerinde karşımıza kesin sorunlu çıkarmış onun için doktorum bebeğe hiç üzülme dedi ilerleyen aylarda olsaydı dedi daha kötü olurdu diye bencede sanırım ben daha çok üzülürdüm... eşimin kromozon bozukluğu doğumundan bu yana varmış tabi eskiden tarama testleri olmadığı için görülmemiş iyikide yokmuş yoksa kaynanam çok stresli bir hamişlik geçirirdi sorunlu bebek diye ama çok şükür eşimde bir sorun yok çok etkili değil yani tarama testlere çıkan sorunlardan biriymiş bu... benimde kan pıhtılaşmam için coraspin kullan dedi hamile kalınca bana bitanede iğne yapacak doktorum.. gerisi aynı bildiğin gibi hiç bir sorun yok sen normal yoldan kalacaksın dedi klomen felan kullanmıyorum artık bakalım bir yıl böyle geçsin bir yıl içinde olursa olur yok olmazsa tekrardan doktor kapılarını aşındıracam durmak yok yani...bide umutlum sana bişey danışacam eşimde azda olsa kromozon bozukluğu varya acaba diyorum bebeğedemi eşimden dolayı kromozon bozukluğu geçiyor bunun bi önlemide yok araştırdım bulamadım neyse canım öyle işte herzamanki gibi bu halimede şükrediyorum...biraz uzunmu oldu neeee....
yok canım bi gelişme daha bekleme ve çalışma aşamasındayız sen de var mı bir gelişme yalnız bu defa da sağ tarafım çok ağrıyor doğrulamıyorum rahat rahat ben çalıştığım kurumu özeldem mesajla yazdım
yok hatun nerde benim daha adet gününe var.30 nisan-1 mayıs gibi bekliyorum kendilerini daha doğrusu beklemiyorum inşallah.mesajını aldım kuzum merciiii.haydi çalışan Türkiye'm.bu ay nüfus patlaması yaşayalım inşallah klomenle sizi seviyoruuummmm:lepi::lepi::lepi:
yok hatun nerde benim daha adet gününe var.30 nisan-1 mayıs gibi bekliyorum kendilerini daha doğrusu beklemiyorum inşallah.mesajını aldım kuzum merciiii.haydi çalışan Türkiye'm.bu ay nüfus patlaması yaşayalım inşallah klomenle sizi seviyoruuummmm:lepi::lepi::lepi:
:hooray:a.s.
ben de 26 nisanda bekliyom adetimi bakalım ne olacak eyvahedigeldismile
Benim bugün yarın Adet olmam lazım. Yani olmasam daha güzelde. Ama karnım ağrıyor. İstemediğim yolcu gelecek gibi akannehir
VAY hayraney gelmiş....hoş geldin kuzu.naber nassın?işler yoğun mu hatun...
Evet şekerim öyle ama benim bu ay Klomenle son denememdi. Doktorum aşılama düşünelim dedi. O da şu an benim için maddi açıdan imkansız canım. Hem onunda garantisi yokki. Tutarmı tutmazmı..olsun zeyno boşver.üzme kendini bu ay olmazsa bi dahaki aya inşallah.Allah sağlıktan sıhhatten huzurdan ayırmasın kuzum.Onlar da gelir inşallah bir an önce hayırlısıyla...
kız hayran senin kızın olacak bence heee.İnşallah da yakın zamanda haberiniz alırız.Rabbim o hayırlı haberleri bir an önce almamızı nasip eder inşallah...
Benim bugün yarın Adet olmam lazım. Yani olmasam daha güzelde. Ama karnım ağrıyor. İstemediğim yolcu gelecek gibi akannehir
Evet şekerim öyle ama benim bu ay Klomenle son denememdi. Doktorum aşılama düşünelim dedi. O da şu an benim için maddi açıdan imkansız canım. Hem onunda garantisi yokki. Tutarmı tutmazmı..
Offf offff... Bende diyorumki. Biraz ara vereyim, herşeyi oluruna bırakayım, yoksa delirecem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?