Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Ay canım inşallah! Senin adına sevindim. Rabbim sağlıkla ve hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin inşallah:Saruboceq: Peki senin Progesteron değerinede bakılmışmıydı?

Sağol canım,darısı başına.Hamile kalmaya karar verdiğimde bir sürü hormon testi yaptırmıştım,hepsi normal çıkmıştı,sanırım içinde Progesteron değeride vardır.

evet canım duyabılıyorr sorma cıvcıvım bızımkı cok babacııı esemosum cok uzulme ne olur senın ıcın dua edıcem drla konus bızede bılgı veer

Sevdacım,bizimkilerden biriside kızmış,diğeri göstermedi bacak bacak üstüne atmıştı.Cinsiyet önemli değil tabi,ne çıkarsa kabulumuz.Bak siz erkek istiyordunuz ama şimdi kız için çıldırıyorsunuz resmen,ama diğeride erkek olsa fena olmaz yani:)

selam kızlar. ben de ikinci kere klomen kullanıom. bugün 4.gün kullanımındayım. inş . Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip ederrrr.

canım benim de klomende ikinci denemem benim de klomen bitti çatlama iğnesini de salı vuruldum artık sonuç nasıl olacak bakalım

kızlar napıyosunuz?hayran bi gelişme var mı?sen hangi kurumda çalışıyosun?

yok canım bi gelişme daha bekleme ve çalışma aşamasındayız sen de var mı bir gelişme yalnız bu defa da sağ tarafım çok ağrıyor doğrulamıyorum rahat rahat ben çalıştığım kurumu özeldem mesajla yazdım

Canım geçmiş olsun. Rabbim böyle nasip görmüş. Üzülme diyemem, çünkü ister istemez üzülürsün ama kafana takmamaya çalış.

yok hatun nerde benim daha adet gününe var.30 nisan-1 mayıs gibi bekliyorum kendilerini daha doğrusu beklemiyorum inşallah .mesajını aldım kuzum merciiii.haydi çalışan Türkiye'm.bu ay nüfus patlaması yaşayalım inşallah klomenle sizi seviyoruuummmm:lepi::lepi::lepi:

:hooray:a.s.

ben de 26 nisanda bekliyom adetimi bakalım ne olacak eyvahedigeldismile

Benim bugün yarın Adet olmam lazım. Yani olmasam daha güzelde. Ama karnım ağrıyor. ıstemediğim yolcu gelecek gibi akannehir

Benim bugün yarın Adet olmam lazım. Yani olmasam daha güzelde. Ama karnım ağrıyor. İstemediğim yolcu gelecek gibi akannehir

olsun zeyno boşver.üzme kendini bu ay olmazsa bi dahaki aya inşallah.Allah sağlıktan sıhhatten huzurdan ayırmasın kuzum.Onlar da gelir inşallah bir an önce hayırlısıyla...

olsun zeyno boşver.üzme kendini bu ay olmazsa bi dahaki aya inşallah.Allah sağlıktan sıhhatten huzurdan ayırmasın kuzum.Onlar da gelir inşallah bir an önce hayırlısıyla...
Evet şekerim öyle ama benim bu ay Klomenle son denememdi. Doktorum aşılama düşünelim dedi. O da şu an benim için maddi açıdan imkansız canım. Hem onunda garantisi yokki. Tutarmı tutmazmı..
Offf offff... Bende diyorumki. Biraz ara vereyim, herşeyi oluruna bırakayım, yoksa delirecem.

kız hayran senin kızın olacak bence heee.İnşallah da yakın zamanda haberiniz alırız.Rabbim o hayırlı haberleri bir an önce almamızı nasip eder inşallah...

ay canım allah mı söyletiyo ne inşallah biz de eşimle kız olsun istiyoz ağzından bal akıyo kız ya da erkek çok farketmez aslında sağlıklı olsun yeter
görümcem de ikiz olun diye dua ediyor
rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

zeyno sizin problem ne?kaç yıllık evlisin kaç yaşındasın ve ne kadar zamandır çalışma yapıyosunuz?biraz fazla sordum ama merak işteeee:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…