Ay Canım inşallah ya. Kasıklarım, belim, karnım müthiş ağrıyor. ıyice umutsuzluğa kapıldım. Bu Sabahda en yakın Arkadaşım doğum yaptı. O kadar özendimki :çok üzgünüm:belki de bakarsın adet olmazsın adetle aynıymış belirtileri çünkü
Evet şekerim öyle ama benim bu ay Klomenle son denememdi. Doktorum aşılama düşünelim dedi. O da şu an benim için maddi açıdan imkansız canım. Hem onunda garantisi yokki. Tutarmı tutmazmı..
Offf offff... Bende diyorumki. Biraz ara vereyim, herşeyi oluruna bırakayım, yoksa delirecem.
ay canım allah mı söyletiyo ne inşallah biz de eşimle kız olsun istiyoz ağzından bal akıyo kız ya da erkek çok farketmez aslında sağlıklı olsun yeter
görümcem de ikiz olun diye dua ediyor
rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Ay Canım inşallah ya. Kasıklarım, belim, karnım müthiş ağrıyor. İyice umutsuzluğa kapıldım. Bu Sabahda en yakın Arkadaşım doğum yaptı. O kadar özendimki :çok üzgünüm:
Canım ben 28 yaşındayım. 8 ay önce evlendim. Benim yumurtalarım tembelmiş. Doktorum öyle dedi. Yani az biraz PCO hastalığı gibi. 3 ay Klomen kullandım. ılk ayımda Çatlatma iğnesi vuruldum. Geçen ay iğnesiz çatladı. Bu ay yine çatlatma iğnesi. Yumurtam çatlamış. Doktorum 95% gebelik bekliyorum diyor her ay ama bizde tık yok. Durum bu şekercim.zeyno sizin problem ne?kaç yıllık evlisin kaç yaşındasın ve ne kadar zamandır çalışma yapıyosunuz?biraz fazla sordum ama merak işteeee:kedi:
ınşallah canım benim. ınşallah bir gün hepimiz Hamileyimmmm diye haykıracagız. Rabbim bizede nasip eder inşallah o duyguyu.sorma benim de çevremde o kadar hamile bayan var ki hepsine baktıkça imreniyorum rabbim bana da nasip et diyorum
ayyyy ben de ikiz olsun istiyom kıss hayran.belli mi olur bu ilaçla ikiz olma ihtimali %10 imiş.belki de ikimizinki de ikiz olur.bi kız bi erkek hemi de.ohhh süper olur valla.tokuştururuz artık göbüşleri.hayal kurması bile güzel değil mi şekeyim...sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
Ay Canım inşallah ya. Kasıklarım, belim, karnım müthiş ağrıyor. İyice umutsuzluğa kapıldım. Bu Sabahda en yakın Arkadaşım doğum yaptı. O kadar özendimki :çok üzgünüm:
inşallah canım :Saruboceq:ınşallah canım benim. ınşallah bir gün hepimiz Hamileyimmmm diye haykıracagız. Rabbim bizede nasip eder inşallah o duyguyu.
ah zeyno ahhh.oluyo öyle işte insanoğlu ben de bakıp kalıyorum bazen doğuran yada hamile haberi veren arkadaşlarıma.özeniyor insan ama bu herşeyden önce nasip meselesi.sabırla bekle kuzum.kızlar dua okuyalım mı kendi aramızda birbirimize.tefriciye filan.bilen var mı aranızda?
"Rabbim! Bana katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin"
(Hünalike dea zekeriyya rabbeh kale rabbi heb lı mil ledünke zürriyyeten tayyibeh inneke semıud düa')
Hepimizin duaları kabul olsun inşallah.
Canım benim özelde bişey yazmıyor benim. Mesaj mı yazdın??alooo nerdesiniz yahu.ağaç olduk burda....kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
Canım benim özelde bişey yazmıyor benim. Mesaj mı yazdın??
Kullanıyorum canım.. ben sana yazayım özelden dur. bi deneyelimevet hatun özelden msn vermiştim sen kullanıyo musun msn?
Kullanıyorum canım.. ben sana yazayım özelden dur. bi deneyelim
Kullanıyorum canım.. ben sana yazayım özelden dur. bi deneyelim
tamam cicim geldi ekledim senii.hayrana noldu bu arada.tık yok hatunda....aloooooooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?