Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Selam Kızlar...
Ben adet oldum senağlama Alıstım galiba artıkda bu ay pek üzülmedim. Vardır bir hayır diyorum artık. Yani listedeki yeni tarihim 15 Mayıs!

slm kızlar hala adet olmadım ben adetim geceli bugün 4.gün dünde test yaptım negatiff bu ilac gecikme yaparmı ??

ben 4 kere klomen kullandım bende hiç gecikme yapmadı kişiye göre değişebilir canım bazılarında gecikme yapabiliyor..kan testi yaptırdınmı sen kanda kesin sonucu alırsın inş. bebişin gelmiştir...

oooooooŞenizŞenizŞeniz:sm_cool::sm_cool:a.s.a.s.a.s.hoşgeldinnnn bidenemmm ha şöyle yaaaa kafanı rahatlattın geldin işte bu kadar canım rahat olalım artık bak yaz geliyor gezelim tozalım hiç stres yapmayalım bundan sonra gitmek yokkkk bak yakınımdasın gelirim yanına haaaaaklava:klava: ...............................canım tekrardan hoşgeldinnnnyerimsenibena.s.

Selam Kızlar...
Ben adet oldum senağlama Alıstım galiba artıkda bu ay pek üzülmedim. Vardır bir hayır diyorum artık. Yani listedeki yeni tarihim 15 Mayıs!

hayırlısı olsun diğer ay beraber hamiş kalırız inşallah benim 3 günüm var ama bu ayda kırmızıları görücem gibi :kedi:

merhabalar bende aranıza yeni katıldım benimde yumurtlama değerlerim sınırdaymış prog 0.38ml yazıyor kan testinde dr. banada klomen verdi ve reglimin 5.günü itibariyle ilk defa kullanıyorum dr.kontrol için adetin 17.gelmemi söyledi klomen ne kadar etkili olur bu konularda bende yeniyim

söylenmişse böylebir söz gerçekten çocuk sahibi olmak isteyen birine çok ağır gelir üzüldüm şimdi...
verende ALLAH alanda ALLAH bunu kimse bilemez kim nezaman anne olacak yada olamayacak bizler bilemeyiz YARATAN RABBİM bilir...
sende daha fazla üzülme canım bizler iyi niyetli olalım...bir açıklaması vardır belki...

a.s.aramıza hoşgeldin canım tedavinden inş. hemen sonuç alırsın ve yavruna kavuşursun klomenle birçok kişi hamiş kaldı stres yapma rahat ol inş. gelicek bebişin...

Bende sırada Aşılama var canlar. Yani aslında ben ara vermek istiyordum ama Doktorum o kadar olumlu konuştu ki vazgectim. Bugün yine Klomene başladım. ınşallah bu sefer Aşılamayla tutar. Aranızda Aşılamayla ilgili bilgi sahibi olanlar varsa cok sevinirim.

ben 4 kere klomen kullandım bende hiç gecikme yapmadı kişiye göre değişebilir canım bazılarında gecikme yapabiliyor..kan testi yaptırdınmı sen kanda kesin sonucu alırsın inş. bebişin gelmiştir...

esemos öncelikle geçmiş olsun canım..sen klomen kullanırken 21. gün progesteron ve betaya baktırmışmıydın hiç kaç çıkmıştı

inşşşşş..kırmızılar yerine çift çizgiyi görürsün hamişimmm diye haykırırsın burdan..

aaaahh ah inşallah öyle olurda benim 21. gün beta 1.64 düşük çıktı ondan pek umudum yok işte ama vakti gelince hepimiz yaşarız inşallah o güzel duyguyu

esemos öncelikle geçmiş olsun canım..sen klomen kullanırken 21. gün progesteron ve betaya baktırmışmıydın hiç kaç çıkmıştı

yok canım sadece ilk klomen kullandığımda hiçbir bilgim olmadığı için 8.gün kan testi yaptırmıştım pozitifi görünce sevinçten havalara uçtum sonra öğrendimki çatlama iğnesinin etkisi 12 gün sonra vücuttan çıkıyormuş...

aaaahh ah inşallah öyle olurda benim 21. gün beta 1.64 düşük çıktı ondan pek umudum yok işte ama vakti gelince hepimiz yaşarız inşallah o güzel duyguyu

durrr acele etme canım belki geç döllenme oldu bilemezsinki bekle bakalım..ama yok bu ay olmazsada umudunu yitirme önümüzdeki ay çalışmalara devamm..

zeynocum ben iki kere aşılama yaptırdım sormak istediğin bişey olursa seve seve cevaplarım canım...

rahim filmi çektirmediysen o çekiliyor çatlatma iğnesinden 36 saat sonrada iğneyle spermleri veriyorlarmış yarım saat yatıp normal devam ediyorsun işte kardeş inşallah ilk aşılamanda tutar bebişin..çok arkadaş var aşılamayla hamiş kalan çokta kolay oluyormuş aşılama

Tşk ederim Canım. ınşallah bu ay tutar. Dün moralim çok bozuktu. Doktorumda sen böyle yaparsan olucagı varsada olmaz dedi. Karar verdim üzülmek yok artık!! ınatla devam edeceğim. Allah hepimizin gönlüne göre versin Canlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…