kızlar benim adetime 3 gün var test yaptım merak edip ama malesef tek çizgi neyse ne diyelim hayırlısı artık insan üzülüyor ama yapıcak birşeyde yok(
selam kızlar..ben adet oldum hemde erken geldi.bu ayda nasip değilmiş napalım vakti zamanı vardır deyip dua edip beklemekten başka yapacak bişey yok. elbet birgün olacak inşallah
Gülüüüümm inan biz de seni çoook özlediik. Alllahııım ayırmasın inşallah bi daha. Ama iyi gelmiştir gidip biraz soluklanman. Bi daa gitmeek yoook:1hug:
Emineciğiim Allah kavuştursun canım. Rabbim ana-babalarımızın yokluğnu göstermesin. Hasretlik zordur elbette ama arada sen de gider görürsün anacığıını. Yeter ki sağlık olsun canımıniçi. Ben gittim doktora ama umduğum gibi güzel geçmedi gülüm. Benim yumoşlar ööölee duruyomuş teyzesii. Yine iğne verdi ama bu defa adı neyim diişik. Sadece 150 liraa tuttuu. akannehir Bu ay tam 400 lira oldu masraf, daha olacek gibi görünüyoor. Yumoşlar büyürse de bi de çatlatma iğnesi yazar artıkın, o da 80-100 civarıdır. Anacğıım maddi anlamda da yoruldum artıııkın.
Hayrancığım ben 7 Nisanda adet oldum ikinci günü de göbekten yapılan iğnelere başladım. Baştan çok güzel büyüdü yumurtalarım ve tam 5 tane oluştu. Ama sonradan da büyümeleri durdu. Şuanda hala yumurtalarımı büyütmeye çalışıyoruz. Çatlatma iğnesi olmadım yani henüzz. :umursamaz:
yaa kızlar ne olmuş buraya neden bu kadar sessiz ölü toprağı serpilmiş gibi tövbe tövbe
öyleymiş canım ama klomenle ilk ay çok üzüldüm bu ay da olmazsa diye korkuyom canım
sen ne tedavisi görüyorsun canım klomen mi
selam kızlarrrr...
umutlum bidenem saol anne baba gitti ben zaten duramam yaz gelsin kaçarım yanlarına...yaa canım benim senin bu yumoşlar niye böyle yaptı oysaki çok heyecanlandırmıştı beni yumoşların bolluğu ya ben hala senden umutluyum inş. olacak bu ay dediğin gibi bu ayda olmazsa bikaç ay vücudun dinlensin sonra düşünürsün tekrardan belkide senin yavrunda kendiliğinden gelecek bi bekle bakalım canım bu ay benden umut yok zaten ama inş. senden güzel haberler alırız bütün dualarım sana aklıma geldikçe edecem canım inş. gelecek yavrun...
Selam minnoşuuum. Tekrar Allah kavuştursun.
Benim yumoşlar kendini iyice şaşırdı şekerim. boshayallersmile Ama şimdi yeni iğneden sonra umutluyum. İkinci kez yaptım işyerinde lavaboda. sempatiksalakcinni Adet günlerimiz de yakın yani Eminemm. senin 6 sı benim 7 si. haydi bakalım neler olcek. Serselomun da 7 sindeymiiş. Belki de bi patlama olcek kim biliir sositososito
selam kızlar..ben adet oldum hemde erken geldi.bu ayda nasip değilmiş napalım vakti zamanı vardır deyip dua edip beklemekten başka yapacak bişey yok. elbet birgün olacak inşallah
ALMİNAS ben de adet oldum canım ..yani başladı sayılır.
beklenmeyen tarih:22 mayıs
kızlar benim adetime 3 gün var test yaptım merak edip ama malesef tek çizgi neyse ne diyelim hayırlısı artık insan üzülüyor ama yapıcak birşeyde yok(
canım bende bir kaç gün gecikme yaptı ama senin kaç gün geçti kiKızlar ben hale reglı olmadım 4 sefer test yaptım cıkmadı bırı sılıktı bu kılomen ve ct İĞnesı gecıktırme yaparmı bukadar belırtıler suruyor karnım serleŞtı eĞılık kaltıkca sankı bır sey var gıbı
canım ben en son kasım ayında aşılama yaptırdım sonrada tedaviyi bıraktım ocak ayında kendiliğimden hamile kaldım ama bebeği kaybettim şu andada tedavi görmüyorum 6 ay yada 1 sene bakalım dayanabildiğim yere kadar tedaviye başlamıcam çok yoruldum çünkü 4 yıl oldu artık pes ettim hakkımızda hayırlısı ALLAH ım doğru zamanı bilir ona sığındım olmazsada yapacak bişey yok...
hayran canım sende rahat ol olmazsa yeni ay yeni umut inş. en kısa zaman da gelecektir meleğin ama yeterki stres yapma canım...
inş. canım umudunu tabiki kaybetmeyeceksin bende senden çok umutluyum iğneden ben çok korkuyorum biliyormusun sen kendine iğne yapıyorsunya şimdi içim eridi ayyyyyakannehir canoşum tarihlerimiz aynı sayılır ama benimki şaşabilir çünkü 12 martta kürtaj oldum adettarihin olarak bunu say dedi doktor 2-3gün kanama devam etti 19 martta tekrar kanama başladı aynı adet görmüşüm gibi 6 gün sürdü sonra 6 nisanda adet gördüm tammm 12 gün sürdü yaaa ben şimdi nerden bilecem nezaman yumoş oldu yeni tarihim neee şaştım bu ay anlıcan hayırlısı sizlerden alacağım müjdede benim sayılır inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?