Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

sagolun kızlar allah hepinizden razı olsun pc fındıktaydı yeni girdim sabah 8 de orada olucaz ilk etapta sperm alınıp yıkama işleimi gerçekleşiyor 2 saat sürüyormuş sonra aşılama sonrada 2 saat dinlenme imiş masadan hiç kaldırmıyorlarmış benimde belim çok agrıyor semacım hem çatlatma ignesinden hemde işlerimi bitirdim bugün yarına birşey bırakmadım artık rahat rahat dinlenirim tekrar allah razı olsun sizden siz benim kardeşim arkadaşımsınız sizlerle çok mutluyum hepinizi kocaman öpüyorum kaydirigubbakcemile3

canım ablam söz sabah 7de kalkcam dua ya bak zaten erken kalkıyom emme daha erken kalkcammmm ayaklarını kalın giyde git ısı çok önemli emiiii ben bu ay hep patik giydim sölemesi ayıppp rabbim utandırmasın rabbim sana fındığın gibi tatlı bi bebiş nasip etsin inşallah aminnnn:Saruboceq:

arkadaşlar iyi geceler.uzun süredir girmiyodum bu siteye.listede adımı görünce yazayım dedim
ben tedaviye ara verdim.2ay gonaphene 1 ayda iğne tedavisi oldum ama sonuç alamadım.hayırlısı dedim.ara verdim tedaviye.adet tarihlerim karıştı şuan ben bile ne zaman adet olcağımı bilmiyom.listeden adımı silerseniz sevinirim.eğer güzel bir gelişme olursa mutlaka yazarım buraya.duaya çok ihtiyacım var.bazen çok bunalıyorum.üzülüyorum.dayanmak bazen çok zor oluyo.içimdeki duyguları ifade edemiyorum ama eminim beni anlıyorsunuz.miletin yanında sahte gülücükler atmaktan bıktım.rabbime dua ediyorum beni bu durumdan kurtar diye.banada şu mutluluğu yaşat diyorum.inş.olacak ama bazen bütün umudumu yitirdiğim,yaşama sevincimi kaybettiğim anlar oluyo........birbirimize dua edelim......allaha emanet olun.......dua ile......

sizle bişey paylaşmak istedim bide.arkadaşım 2 yıllık evli.vajinismus olduğu için eşiyle hiç ilişkiye girmemişler ama şuan hamileymiş.yani rabbim verirse oluyo.insanlar yapmadan hamile kalıyo......hayırlısı diyorum elden ne gelir.okadar çaba sarfediyoruz ama rabbim istemediği için olmuyooooooo

evet canım ya akşam üzeri banyo yaptık fındıkla sonra zaten 1 ssat küçük hanımın giyinmesi saçları derken farkında olmadan ayaklarım üşüdü gibi söz sıkı sıkı giyincem ayakalrımıda koruyucam hadi iyi geceler size semacaım sende yat dinlen ablam bugünlerin tadını çıkar yaramaz kıpırdanmaya başlayınca bolca tekme yiyeceksin bari şimdi dinlen ayyyy yesin onu teyzesi

canım ınsallah asılaman sorunsuz gecer.ve bu ay hamıs kalırsın.:Saruboceq:
hadı bakalım hayırlı haberlerını beklıyoruz.:Saruboceq:
buarada kac tane yumosun var kac mm de catlatma ıgnesı yaptılar?

canım ınsallah asılaman sorunsuz gecer.ve bu ay hamıs kalırsın.:Saruboceq:
hadı bakalım hayırlı haberlerını beklıyoruz.:Saruboceq:
buarada kac tane yumosun var kac mm de catlatma ıgnesı yaptılar?

benim bu ay iki tane yumurtam oldu 18mm ve çatlatma ignemi oldum ama tabiki fos çıktı adet oldum.. hayırlısı olsun..

melegim olabiliyor sıkma canını benimde geçen ay 2 tane olmuştu 22 ve 19mm ç.igneside oldum ama gününde adet oldum nasip canım şimdi bizim moral kaynagımız sema ilaçsız tedavisiz geldi apansız melegi rabbim herkese nasip etsin

saol ablacım biliyosun benim bu ay en son düşüncem bebekti okul ramazan bayram derken çok da uğraşamadıkk yani oldu rabbim ol dedi bol bol dua edin kuran okuyun bacılarım aklınızdan da uzaklaştırmaya çalışınnn​

valla benim buay hiç aklımda yoktu hep uzaklaştım ama olmadı işte yarabbim saglıklı versinde geç versin sabrınıda bize versin...

öyle canım ya allah verince oluyor işte yeterki allah nasp etsin ama buay ben baya morelman çöktüm farkında deildim ama baya kendimi kaptırmışım

semacım adetın 2.gunu gıdecem..ultrosonla bakacakmıs...kıst olup olmadıgına.cunku kadın reglı donemınde kıst olusturuyormus...ona gore baslayacaz.ılk asılamada sabah aksam gunde 2 tane ıcmıstım.2 yumos oldu tabıkı fos cıktı.bakalım bu sefer nası olacak.
gordum klomenle hamıslerı.insallah banada gelır klomen suprızı..tabıkı dıger arkadsları unutmayayım...ısteyen herkese ALLAH nasıp etsın

sema doktora gittin mi,ne dedi,kese göründü mü?ben dün gittim kese büyümüş fakat henüz kalp atışı duyulmadı bugün 6+1olması lazım

kızlar bir haftam kaldı adet olma günüme inşallah geçer günüm bunu stres yapıyorum kendime hayal kırıklıgına ugramaktan çok korkuyorum.tabiki allahtan hayırlısını istiyoruz.önce ümmeti muhammade sonra bana versin bir hayırlı evlat.

canım steres yapma yaparsan geçikir adetin sonra daha çok hayal kırıklıgı allah hepimizin yardımcısı olsun...

başakçım inşallah tutat aşılaman da bize de moral olur semaya sevindik sanada sevinelim hadi....

selam kızlar sabah 11 de aşılamam oldu ama biraz agır geçti rahimde kanama oldu canım yandı ama masadan kalkmak gibi bir lüxsüm yoktu 2 saat dinlendirildikten sonra hastaneden çıktım eve geldigimde kanamam devam ediyordu şimdi biraz daha iyi gibiyim ama agrım devam ediyor sıkıyorum dişimi ben daha önce zor bir dogum yaptıgım için artık herşeyde zor oluyor benim için neyse inşallah tutarda emegimin karşılıgını alırım herkese iyi akşamlar

çok geçmiş olsun cnm atlattın hadi hayırlısı dinlen bol bol fazla gezinme....

çok geçmiş olsun başakcım ne güzel atlattın bak inşallah meleğin tutunur sana..........

canım yat sen neden aykatsın hadi git dinlen bakalım bugün tatil sana haber verdin ok çabuk yatağa fındık baksın sana canım ablam hadi atlattın sonucu ii olucak inşallah Şenizsositosositoyasakkelimecanım ablam git yat emiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…