sagolun kızlar allah hepinizden razı olsun pc fındıktaydı yeni girdim sabah 8 de orada olucaz ilk etapta sperm alınıp yıkama işleimi gerçekleşiyor 2 saat sürüyormuş sonra aşılama sonrada 2 saat dinlenme imiş masadan hiç kaldırmıyorlarmış benimde belim çok agrıyor semacım hem çatlatma ignesinden hemde işlerimi bitirdim bugün yarına birşey bırakmadım artık rahat rahat dinlenirim tekrar allah razı olsun sizden siz benim kardeşim arkadaşımsınız sizlerle çok mutluyum hepinizi kocaman öpüyorum kaydirigubbakcemile3
canım ablam söz sabah 7de kalkcam dua ya bak zaten erken kalkıyom emme daha erken kalkcammmm ayaklarını kalın giyde git ısı çok önemli emiiii ben bu ay hep patik giydim sölemesi ayıppp rabbim utandırmasın rabbim sana fındığın gibi tatlı bi bebiş nasip etsin inşallah aminnnn:Saruboceq:
canım ınsallah asılaman sorunsuz gecer.ve bu ay hamıs kalırsın.:Saruboceq:sagolun kızlar allah hepinizden razı olsun pc fındıktaydı yeni girdim sabah 8 de orada olucaz ilk etapta sperm alınıp yıkama işleimi gerçekleşiyor 2 saat sürüyormuş sonra aşılama sonrada 2 saat dinlenme imiş masadan hiç kaldırmıyorlarmış benimde belim çok agrıyor semacım hem çatlatma ignesinden hemde işlerimi bitirdim bugün yarına birşey bırakmadım artık rahat rahat dinlenirim tekrar allah razı olsun sizden siz benim kardeşim arkadaşımsınız sizlerle çok mutluyum hepinizi kocaman öpüyorum kaydirigubbakcemile3
canım ınsallah asılaman sorunsuz gecer.ve bu ay hamıs kalırsın.:Saruboceq:
hadı bakalım hayırlı haberlerını beklıyoruz.:Saruboceq:
buarada kac tane yumosun var kac mm de catlatma ıgnesı yaptılar?
melegim olabiliyor sıkma canını benimde geçen ay 2 tane olmuştu 22 ve 19mm ç.igneside oldum ama gününde adet oldum nasip canım şimdi bizim moral kaynagımız sema ilaçsız tedavisiz geldi apansız melegi rabbim herkese nasip etsin
saol ablacım biliyosun benim bu ay en son düşüncem bebekti okul ramazan bayram derken çok da uğraşamadıkk yani oldu rabbim ol dedi bol bol dua edin kuran okuyun bacılarım aklınızdan da uzaklaştırmaya çalışınnn
melegim olabiliyor sıkma canını benimde geçen ay 2 tane olmuştu 22 ve 19mm ç.igneside oldum ama gününde adet oldum nasip canım şimdi bizim moral kaynagımız sema ilaçsız tedavisiz geldi apansız melegi rabbim herkese nasip etsin
sağol canım var işte listede olanlar yanlarında yazıyo hamişler çoğuda hamiş kaldığını yazmadan kaçıyolar hayırlı olur tedavin inşallah sağol güzel dileklerin için rabbim seni de çok bekletmeden hayırlı sağlıklı evlatlar verir inşallah canım kaç doz verdi dr günde kaçç tane kullancan :CüvCüv::1hug:
selam kızlar sabah 11 de aşılamam oldu ama biraz agır geçti rahimde kanama oldu canım yandı ama masadan kalkmak gibi bir lüxsüm yoktu 2 saat dinlendirildikten sonra hastaneden çıktım eve geldigimde kanamam devam ediyordu şimdi biraz daha iyi gibiyim ama agrım devam ediyor sıkıyorum dişimi ben daha önce zor bir dogum yaptıgım için artık herşeyde zor oluyor benim için neyse inşallah tutarda emegimin karşılıgını alırım herkese iyi akşamlar
selam kızlar sabah 11 de aşılamam oldu ama biraz agır geçti rahimde kanama oldu canım yandı ama masadan kalkmak gibi bir lüxsüm yoktu 2 saat dinlendirildikten sonra hastaneden çıktım eve geldigimde kanamam devam ediyordu şimdi biraz daha iyi gibiyim ama agrım devam ediyor sıkıyorum dişimi ben daha önce zor bir dogum yaptıgım için artık herşeyde zor oluyor benim için neyse inşallah tutarda emegimin karşılıgını alırım herkese iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?