kızlar moralim çok çok bozuksenağlamasenağlamasenağlama dün akşam dr. gidecektim ya gittim ve kötü haberle karşılaştım günde 1 tane klomen kullanmama rağmen küçücükte olsa bir yumurtam olmamış bırakın gelişmemeyi küçük kalmayı hiç yok akşamdan beri kendime gelemedim hala ağlıyorum ağlamaktan gözlerim şişti moralim çok bozuk niye niye demekten kendimi alamıyorum hani küçük falan bir tanecik bile bir yumurtam olsaydı tamam derdim yani bir dahaki ay dr. dozunu yükseltir biraz daha büyür derdim ama benimki dahada kötü hiç yok ufacıkta olsa yok ne yapacağımı bilmiyorum neden böyle oluyor yada olmamasının sebebi nedir bu bir rahatsızlıkmı kafam çok karışık.... bir dahaki ay günde 2 tane kullanmaya başlayacağım klomeni bu ay umutlarım tükendi hevesim yarıda kaldı.....
milkshake canım ancak yazabıloyorum çok uzuldum yumurta olmayısına ama daha evel yumurtan oldu ise tekrardan olabilir ayrıca igneler çok daha etkili dr un neden bir an evel ignelere geçmiyor ilaclar basit sorunlar içink ullanılıyor ucuz yontem oldukları için,
dedigim gibi daha evel yumurtan oldu isemutlaka yine olacaktır canım uzme kendini,
ağlıyorumsenağlamasenağlamasenağlama
herkese iyi akşamlar.bu başlığa ilk defa yazıyorum.2 yıllık evliyim ve 9aydır hamile kalmaya çalışıyorum.bu adetimde ilk defa doktora gittim,vajinal muayenede hiç bir anormallik çıkmadı.hormon testi sonuçlarıma bakmadan dr bana klomen verdi,günde 2 tane.ve 11.gün test sonuçlarımla birlikte gelmemi söyledi.bu normal bi durummu?test sonuçlarımı da bu gün aldım,prolaktin hormonu 102-496 arası olması gerekirken 527,7 çıktı.bu konuda beni bilgilendiririseniz sevinirim...
Offf kizlar ya sanirim cumartesi günü rahim filmi çektiricem bugün doktorum haber vericek kesin çekinip çekinmeyeceğimi anestezili çektiricem doktorum her ne kadar anestesiz çektir dediysede ben anestezili çektirmek istiyorum bakalim kismet inş. Sonuçlar iii olur. Bu ayda klomene başladim biliyosunuz gonapheneyi bulamiyorum diye yazmiştim doktora sordum onun yerine klomen kullan dedi ben rahim filmi çektiricem fakat doktor yinede klomen kullanmanda bi sakinca yok dedi
canım inşallah aşılaman tutar banada doktorum aşılama yapalım diyor ama ben yaza kadar bekliycem bu aydan sonra bende tedaviyi bırakıyorum bu ay son klomen kullanıyorum bir tane yumurtam oluştu 20 mm bakalım ne olur dün çatlatma iğnemi vuruldum fakat benim sorunum doktora göre hormanlarım çok güzel çalışıyo tek sorun oğlıumun doumunda rahimimin öne doğru kayması bu yüzden spermlerin geçişi zorlaşıyomuş ama doktorum yinede bu şekilde hamile kalabileceğimi söylüyo napıcamı şaşırdım açıkcası...................:1no2:
kızlar benim 5 kasım 2. evlilik yıldönümüm. 24 kasımda doğum günüm inş bu ay meleğime kavuşurum çifte mutluluklar yaşarım ve yaşatırım
kizlar hepinize iyi gunler ilk defa girdim bu topige
bir sey sormak istiyorum cahilligimi bazur gorun ben serophene kullaniyorum buda gonaphene le ayni ise mi yariyorr.eger oyleyse bu topik tam bana gore.bende 1 ay once basladimicmeye.yumurtlamam cok duzenliymis.1 sene gecince doktor bu ilaci yazdi..Ama yumurtlaman duzenliyse bu ilacin bi yayari oluyormu..yani 4 5 tane yumurtlayip ucuz dorduz falan olmaz dimi??
Ay gerce 14 aydir hamile kaldimda sanki simdi kalicam yarabbim ya:))))
arkadaşlar merhaba
Bu gün 12. günüm ve yumurtam 26 mm olmuş. Doktor ısrarla çatlama iğnesi vermedi.. Bu yeni bir doktor yumurta takibinde ilk ayım.. Kendi çatladığı tarihi görelim dedi.. Bekliyoruz. Çalışmalar devam ediyor..Melenkoli sana çok hak veriyorum.. Gerçekten yumurta takibi , ilaç falan derken acayip strese giriyor insan.. Bu gün mü yarınmı çatlayacak diye beklemek , herşeyin tadını kaçırıyor..Eşimde strese girdi. Keşke tedavi konusunda bazı şeyleri onunla paylaşmasaydım. Kendini kötü hissediyor.. Umarım herşey yoluna girer... allah herkeze yardımcı olsun..
Bu ayın en iyi haberi Semacım sensin. olumsuz sakın düşünme.. Dua ediyorum. Bu gün güzel haberler alırız inşallah senden..
semacımmm canımmmm
bebisini gormussun çok çoksevindimmmm
tamda zamanlama super sınavlar bitti bebisgeldi harika zamanlama bence,
ve sanırım temmuzgibi dogum olacak bu durumda bende oglumu 11 temmuz 2000 de dogurmustum guzel bir tarih yazın enguzel gunleri
basakcım seninde asılaman hayırlı olsun umarım tutar.
benimde laproskopi sıkıntıları geçmek uzere onumuzdeki ay acık taraftan yumurta olması için dua ediyorum en azından bu cektigim ameliyat sıkıntısının ustune ilk ay soldan gelsin yumurta biraz unuttursunbana sıkıntıları istiyorum
bakalım artık
selam kızlar sabah 11 de aşılamam oldu ama biraz agır geçti rahimde kanama oldu canım yandı ama masadan kalkmak gibi bir lüxsüm yoktu 2 saat dinlendirildikten sonra hastaneden çıktım eve geldigimde kanamam devam ediyordu şimdi biraz daha iyi gibiyim ama agrım devam ediyor sıkıyorum dişimi ben daha önce zor bir dogum yaptıgım için artık herşeyde zor oluyor benim için neyse inşallah tutarda emegimin karşılıgını alırım herkese iyi akşamlar
ya nasıl oluyo kızlar bu ya aşılama klomeni ne zamn kullanmaya başlıyosunuz
selam kızlar sabah 11 de aşılamam oldu ama biraz agır geçti rahimde kanama oldu canım yandı ama masadan kalkmak gibi bir lüxsüm yoktu 2 saat dinlendirildikten sonra hastaneden çıktım eve geldigimde kanamam devam ediyordu şimdi biraz daha iyi gibiyim ama agrım devam ediyor sıkıyorum dişimi ben daha önce zor bir dogum yaptıgım için artık herşeyde zor oluyor benim için neyse inşallah tutarda emegimin karşılıgını alırım herkese iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?