Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

kızlar yarın doktora gidicem ve yumurtlama için ilaç verecek... ilk defa yumurtlama için ilaç kullanıcam. hayırlısı olur inşallah...

umarım burada bildiklerinizi benimle de paylaşırsınız çünkü bu ilk olacak benim için...

zencefil hosgeldin arkadasım
aslında bu klomen vsilacların hormon sperm tahlilleri hatta rahim filmi vsbakıltıktan sonra baslanması en uygunu amabazı drlar onların sonuçlarını almadan yazabiliyorlar bu ilacları
sıkı takip edildigi surece soruna neden olmazsadece baskab ir sorun varsa yada esinde bir sorun varsabosa içmis olursu enkotu ihtimalle takibini catlayıp catlamadıgına baktırmayı atlamaz umarım dr un

mavis ne yaptın cektirdinmi rahim filmini? sonucu yazmamıssın?
anezteziye gerek yoktu ama artıkbunu yazmıs olmamın bir anlamı yok çekilmis olmalısın benaneztezisiz on dk da cektirmistim iki dk lık bir agrı sonuçta
ama sunu anlamadım hem klomen kullanıp hem rahim filmi mi cekiliyorsun aynı ayda
genelde dr lar rontgen ısını aldıgın için o ayı bos geçiyorlar ,dr un bunu biliyordur gerci ama ,,,

zelis senin sorunun spermlerin ulasamaaması ise sayet en ideal tedavi asilama değilmi dr un bunu denemeyi dusunmuyormu?

kızlar benim 5 kasım 2. evlilik yıldönümüm. 24 kasımda doğum günüm inş bu ay meleğime kavuşurum çifte mutluluklar yaşarım ve yaşatırım

mavisss benimde dogumgunum 24 kasım,

suaya hosgeldin

isim benzerligi nedeniyle aynı turev ilaclar olabilir sadece fikir yurutuyorum uzerinde klomifen sitrat yazıyorsa ilacın içerikolarak klomen ve ganophene ile aynı turev ilaclardır senide aramızda gormek isteriz
bu ilacların biryan etkisi çogul gebelik ihtimali, yani yumurtan birden fazla olunca bebek de birden fazla olabilir amasunu unutma aylardır hamile kalamıyoruz çogumuz hemen bol yumurta vardiye hepsi dollenecek diye birsey yok ihtimal dahilinde ama

polen dr un neden 9, gun 21 mm iken yumurtan catlatma ignesi vermedi acaba en idael olcu o çunku 18-22 mm arasında olunca catlama ve dollenme ihtimali yuksekçunku,
benimde uç ayevel ilk kez kullanmıstım klomen ve 27 mmolmustu yumurtam 13, gundu sanıyorum ve catlamadı aynen kaldı sonrasnıda birsuru baskayumurtalarda olustu ve iki aydogum kontrol hapı kullanmak zorunda kaldım
ama su da var 26 mm lim yumurtaya genelde catlatma ignesi vermiyorlar, dr un bu nedenle vermemisve seni stres etmemek için birsey dememis olabilir,
umarım kiste donusmez vcatlarr

semacımmm canımmmm
bebisini gormussun çok çoksevindimmmm
tamda zamanlama super sınavlar bitti bebisgeldi harika zamanlama bence,

ve sanırım temmuzgibi dogum olacak bu durumda bende oglumu 11 temmuz 2000 de dogurmustum guzel bir tarih yazın enguzel gunleri

basakcım seninde asılaman hayırlı olsun umarım tutar.

benimde laproskopi sıkıntıları geçmek uzere onumuzdeki ay acık taraftan yumurta olması için dua ediyorum en azından bu cektigim ameliyat sıkıntısının ustune ilk ay soldan gelsin yumurta biraz unuttursunbana sıkıntıları istiyorum
bakalım artık

esrakocum canım çok geçmiş olsun lapraskopi olmuşsun umarım sende bebeğine kavuşursun ....doktorum bana aşılama önerdi ama ilk önce rahim filmi çekilmem gerekiyo ben bu aydan sonra hamileliği askıya alcam yaza kadar tedaviyi bırakıcam bakalım yaza kadar ne olur belki bir sürpriz olur............

başakcım çok geçmiş olsun canııım.inş aşılaman tutar hayırlısıyla senda bebişini kucağına alırsı n. esrako canım MEVLAM hayırlısıyla sanada verir en kısa zamanda inş. sema nasılsın küçük anne?keseyi görmüşsün canım.ALLAH hayırlısıyla kucağınada sağlıcakla almayı nasip etsin tatlım. MEVLAM hayırlısıyla tüm bebiş isteyenlere en kısa zamanda nasip etsin inşaallah.AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN.

çok geçmiş olsun inşallah tutar da bebeğini kucağına alırsın.ben bu ay klomeni 1günle kaçırdım.5. gün içilmesi gerekiyormuş.dr a 6.gün gittim.önümüzdeki ay kullan dedi.bakalım hayırlısı.

Herkese günaydın.umarım herkes için güzel bir gün olur.bende doktorumun verdiği klomeni bitirdim,bugün 11.gün,kontrole gidiyorum.inşallah herşey yolundadır
sema arkadaşım senin için çok sevindim,Allah hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin inşallah.darısıda başımıza:)))

slm bende bu ay gonaphene baslayacagım daha once 2 ay klomen kullandım gebelık olusmadı
ama yumurta takıbı yapılmamıstı
sımdı adetımı beklıyorum adetın 3. gunu baslayacagım bıtınce yumurta takıbıne gıdecegım
ınsallah hıcbırımızın emeklerı bosa cıkmaz en kısa zamanda bebıslerımızı kucagımız almak nasıp olsun

kizlar hepinize gunaydin.. bende 2 ay once basladim gonaphene..Aslinda doktorum yumurtlaman duzenli demisti ama sanirim bebek isteyeli 1 seneyi gecince bu ilaci verdi..
Ama benim gozum korktu acikcasi..cogul gebelik riskini arttiriyormus..bilgisi olan varsa ne olur paylasabilir mi..Yani yuzde kac arttiriyor acaba???

kızlar bu sabah doktora gittim. tahlillerim yapıldı. ve klomen e bugün başlıyorum. adetimin 5. günü zaten.

akşam 1 tane ve 5 gün içecekmişim. hafataya pazartesi görüşelim dedi doktor. inşallah bakalım... ilk defa kullanıcam ben.

hayırlı olsun Başakçım. İyice dinlen ...Güzel haberlerini bekliyoruz..

selam.kimse yok galiba.doktorum herşeyin normal olduğunu ve çarşamba günü iğnemi olmam gerektiğini söyledi.cuma günü de tekrar kontrole gidicem.hayırlısı inşallah...

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

27.10.08 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

*******KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARINLİSTESİ******************

İŞTE EKİM LİSTESİ İKİ BAYRAM ARASI MÜJDELER ÇOĞALSIN İNŞALLAH

DORUKK::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1EKİM????????
sabirekara:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::4EKİM???????
gamzelii:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::5EKİM???????
GÜLCEZA::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6EKİM??????
ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::7EKİM??????
ZEYNEPELA::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8EKİM??????
SUNNES:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::15EKİM?????
raebzeh::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20EKİM????
MAZBUT::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21EKİM????
elmaskahraman::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::27EKİM????
HANDEFE::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::27EKİM????
susadim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::29EKİM
SUDENAZ222:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::30EKİM
sumy::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????
dıptısdıptıs:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::?????
KIRMIZIBEYAZ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????

KASIM LİSTESİ

hikrobaz::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::2KASIM
mehtapgülü:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::3KASIM
loresimax::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::4KASIM
nostok::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5KASIM
BAYTAR:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7KASIM
zeliş82::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8KASIM
balımnur::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8KASIM
başak35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::9KASIM
BEYAZ MELEK:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11KASIM
pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::11KASIM
nina55 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12KASIM
papatyaaaa::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12KASIM
polenss::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::12KASIM
zencefill:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::13KASIM
serenelar:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::13KASIM
papatyaaaa:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::23KASIM
arzu38:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::14KASIM
BETTY0:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::17KASIM
maviş83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20KASIM
melankolia ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20KASIM
aabeyazmelek::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::23KASIM
d.e.s.i.r.e:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::24KASIM
GAMZELİİ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::?????
((eslem))::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????
jenefer1983::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::???????

**************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 :::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EMİNEKAYA::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
GİZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
COCOSH::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
gurbetgelini:::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
irem34::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
YİĞİDO17:::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:

morilcim canım profil sayfana mesaj yazamıyorum yada özelini açarsan sevinirim çiçegi burnunda anniş

canlarım rahim filmini anestezili olarak çektirdim. sonucum çok iii tüplerim açık fakat doktor polip gibi bişey var dedi ilişkide kanama oluyomu diye sordu bende hayır öyle bişey olmuyo dedim o zaman rahim polipi değildir hava yani gazda olabilir dedi. bende düşünüyorum şimdi benim mesanede 9 mmlik bi taşım var acaba omu göründü filmde öyle bi ihtimal olabilirmi sizce? bu arada esrakocum doğum tarihlerimiz aynı inş. kasım ayında hamiş oluruz çifte mutluluklar yaşarız. birde doktorum rahim filmi çektirdiğim halde klomen kullanabilirsin dedi zaten ilaç bugün bitti.sonuçta rahim filmini çektirdikten sonra hamile kalsanda problem yok dedi eğer bebiş karnındaysa problem olur dedi valla bilmiyorum doktor ne diyosa onu yapıyoruz allaha emanetiz yani başak ablacım senin içinde bol bol dua ediyorum inş. tutacak aşılaman semacık sen nasılsın ikinizde dikkat edin kendinize

ya mavişim benim filim çektirdigim ay korunun dediler eger gebe kalırsan hamileligi sonlandırmak zorunda kalırız dediler radyasyondan etkileniyormuş yumurtalıklar .bende şaşırdım her dr farklı söylüyor ama olsun iyi olduguna sevindim canım inşallah bu ay olurda gelir bebişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…