Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

eğer arkadaşlar geçmişi okurlarsa senin konuyu açıkca belirttiğin ortada

neyse ben bu konuyu uzatmayacagımm sadece gereklı acıklamayı yaptım ve bundan sonrasınıda gormemezlıkten gelecegımm cunku neyı ne ıcın soyledıgımı bılıyorum ben benım gorustugum tanıdıgım arkadaslarımda bana yeterr gorusmek ıstemeyen olursada eyvallah zaten muhatap oldugum kısıler bellı

yarasın bitanem yediklerincokacimcoook

Sağol adaşımm gülüm beniim. Yarıyor vallahii.
Yaa bu aşılama nasıl birşey. Esemosum 250 lira tuttu demiş, bana gayet uygun geldi. Ama klomenle yaptırmış demek ki aşılamayı. Benim iğneler, muayene vs. 1000 lirayı buldu geçen ay. Esemosum aşkım nettin de böyle 250 liraya mal ettin, anlatıver hayatım. Benim eşim de istemiyor gerçi aşılamayı. Niye istemiyorsun dediğimde de bişii demiyoo.

umutlu arkadaşım biliyorsun ben malesef adet oldum bu bal tarçın çörek otuna vede adaçayına başlıcam günde kaçkere yiyeceğim aç tok farkedermi yardımcı olurmusun canım

abartılan bir durum yok yazılanlar ortada msn kayıtlarıda var ve fenalıkkk derya gösterdi bana kimse merak etmesin ne oldugunu cok iyi biliyorum valla biz bazıları gibi aleniyeti sevmiyoruz ayrıca yemek tarifi elbette verilir ama yapan yapamayan var ballandırarak anlatılmaz günahtır dogru herkes herkesi tanıyo cocugu olmayan kadına gel bebegine alısveris yapalım dmeek ne kadar mantıklı vicdanınıza bir sorun allah affetsin diyorum daha fazla konuşmucam masallah çemkirmeye hazır herkes siz uyumaya devam edin

umutlu arkadaşım biliyorsun ben malesef adet oldum bu bal tarçın çörek otuna vede adaçayına başlıcam günde kaçkere yiyeceğim aç tok farkedermi yardımcı olurmusun canım

Canım ben kendi kullandığım şekli yazayım sana. Takriben bir kase balın içine birer buçuk karış bal ve tarçın ilave edip karıştırdım. Sabah kalkar kalkmaz ve akşam yatmadan önce iki şeker kaşığı yedim. Adaçayını da aralıklarla günde 2-3 fincan içtim. Ama ben göbekten yapılan iğnelerden de kullanıyordum. Doktora yumurta takibine gitiğimde 5 yumurtam oluşmuştu, doktor telaşlandı ve iğnenin dozunu azaltmamı söyledi. Ben de hepsi birlikte ağır geldi herhalde diye düşünerek karışımı ve adaçayını bıraktım. Ama bir daha ki kontrollerime gittiğimde yumurtalarımın gelişiminin durduğuunu öğrendin ve bu ay çöpe gitti. Adaçayını günde 3 fincandan fazla içmemek gerekiyormuş bunu da Alminas arkadaşım söylemişti. Şimdi ben adet olayım bu defa doktora gitmeyi düşünmüyorum ve yine bar+tarçın+çörekotuna başlayacağım. Umarım yardımcı olabilmişimdir İlknurcuğum.

ÖZGE günlerdir birşeyler yazıp duruyrsun. Birilerini de suçlayıp duruyorsun. Benim derdim kimseyi kollamak ya da yermek değil. Bahsedilen arkadaşların ikisiyle de görüşüyorum fakat böyle konulara hiç girmedik, girmeyiz. Bana sorarsan madem bir sorunun var, bahsettiğin kişiyle sen görüşmezsin olur biter. Burada bulunanların hepsi (bebek istemeyi biliyorsa) aklı başında insanlar. Kim kiminle görüşür, kiminle görüşmez bunun kararını verebilecek yetide. Kendi adıma konuşuyorum senin sürekli ısıtıp ısıtıp aynı şeyleri yazmandan ben çok rahatsız oluyorum. Yemek tariflerine gelince, burada öyle tarif neyim verilmiyor. Akşam ne pişirsek muhabbeti oluyor sadece. Ve sen merak etme, buraya girecek kadar, yani bilgisayarı ve interneti olan insanların öyle maddi anlamda zorluğu olacağını ben düşünmüyorum. Neticede herkes evinde yemek pişiriyor. Herkes evine mercimek, bulgur, pirinç vs alabilecek durumda yani. Bunları mesele yapıp yapıp da yeter artık kafa şişirme lütfen. Hem o bahsettiğin ÇEMKıRMEK lafını da ben pek algılayamadım. Kusura kalma senin kadar bilgi dağarcığım geniş değil. Ama biraz kaba bir tabir sanırım.
Hayatta bu kadar agrasif olmaya gelmez. Bugün varız, yarın yokuz. Bu şekilde davranarak hem kendini sinirlendiriyorsun, hem de buradakilerin canını sıkıyorsun. Değmez yani bu üç günlük dünyada.

ya arkadaslar topic inizde 1 aydır bulunuyorum ama son 1 haftadır kavga kıyametten sorularıma yanıt yada derdime destek bulamadım..
anlamadım gitti..
neden boyle yapıyorsunuz canlar..??
hep spesifik kisiler birbirileri arasında cvp lasıyorlar olan arada kaynayan sorulara yada dertelenen arkadasların mesajlarına ouyor.. bir tek kendim icin demiyorum bu arada..

ben de bir klomen kullanıcısıyım ve bu ay ilk kez kullandım.. bu sabah da regl oldum..
cikolata kistinden ameliyat gecirdim aralık ayında bu arada..

Allah rızası icin kimse var mı benim durumuma benzer bir seyler yasayan yada duyan?

yada sıkıntımı paylasmak isteyecek? kavgaya kıyamete degil de destege var mısınız arkadaslar?kaydirigubbakcemile5

geçmiş olsun canım benim çikolata kistim yok ama olan arkadaşlar sana bilgi verirler..inş. en kısa zamanda yavrunun geldiğini bizlere müjdelersin..

canımm ewet ben klomen kullanarak 2 kere aşılama yaptırdım ondandır belki 250 tl tutması...eşinin istememesi belkide sperm vermekten çekinmesi olabilir canım benim eşimde çok sıkıntı yaşıyordu...

takma canım böyle ufak şeyleri boşver kafanı yorduğuna değmez...

bende öyle gidiyordum canım yumoşlarımın büyüklüğüne göre çatlama iğnesi veriyordu birde aşılama gününü netleştiriyordu..yani 14 yada 15. gün aşılamam yapılmıştı...bu arada rahim filimi çektirdinmi:uhm:

umutlummm harikasın yaaaa maaşallah hepimizin raporunu vermişsin:roflol::roflol:canım ben hastaneden geç geldim biraz... bir sürü tahlil verdim yarın da gidecem tahlil vermeye bakalım henüz adı koyulmadı rahatsızlığımıneyvahedigeldismile..

opuyorumnanaktana.s.olumunekankayizsmileburdayımmmmalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…