eğer arkadaşlar geçmişi okurlarsa senin konuyu açıkca belirttiğin ortada
neyse sımdı cıkmam lazımm yıne gelırımm gorusuruz hoscakalınn hepınızı optumm
yarasın bitanem yediklerincokacimcoook
o ay kullanmamıştım canım ondan 1 önceki ay kullanmıştım
umutlu arkadaşım biliyorsun ben malesef adet oldum bu bal tarçın çörek otuna vede adaçayına başlıcam günde kaçkere yiyeceğim aç tok farkedermi yardımcı olurmusun canım
ya arkadaslar topic inizde 1 aydır bulunuyorum ama son 1 haftadır kavga kıyametten sorularıma yanıt yada derdime destek bulamadım..
anlamadım gitti..
neden boyle yapıyorsunuz canlar..??
hep spesifik kisiler birbirileri arasında cvp lasıyorlar olan arada kaynayan sorulara yada dertelenen arkadasların mesajlarına ouyor.. bir tek kendim icin demiyorum bu arada..
ben de bir klomen kullanıcısıyım ve bu ay ilk kez kullandım.. bu sabah da regl oldum..
cikolata kistinden ameliyat gecirdim aralık ayında bu arada..
Allah rızası icin kimse var mı benim durumuma benzer bir seyler yasayan yada duyan?
yada sıkıntımı paylasmak isteyecek? kavgaya kıyamete degil de destege var mısınız arkadaslar?kaydirigubbakcemile5
Sağol adaşımm gülüm beniim. Yarıyor vallahii.
Yaa bu aşılama nasıl birşey. Esemosum 250 lira tuttu demiş, bana gayet uygun geldi. Ama klomenle yaptırmış demek ki aşılamayı. Benim iğneler, muayene vs. 1000 lirayı buldu geçen ay. Esemosum aşkım nettin de böyle 250 liraya mal ettin, anlatıver hayatım. Benim eşim de istemiyor gerçi aşılamayı. Niye istemiyorsun dediğimde de bişii demiyoo.
neyse ben bu konuyu uzatmayacagımm sadece gereklı acıklamayı yaptım ve bundan sonrasınıda gormemezlıkten gelecegımm cunku neyı ne ıcın soyledıgımı bılıyorum ben benım gorustugum tanıdıgım arkadaslarımda bana yeterr gorusmek ıstemeyen olursada eyvallah zaten muhatap oldugum kısıler bellı
merhaba arkadaşlar
bu ay aşılama olacağım.adetin 3.günü dr a gittim. klomen verdi. 5.gün yani p.tesi başla 5 gün kullan 2 gün ara ver gel dediler. benim normal adet döngüm 27-28 civarı. oraya gideceğim zaman 12.gün olacak sanki bana geç gibi geldi.
Ben buradayım gülüüüm.
Sevda da gelmek üzeredir. Annesindeydi birkaç günden beri.
Emine accık rahatsızmış doktora gitti. Biraz sonra gelecek.
Zehra okuldadır büyük olasılıkla. Öğlenden sonra gelir
Ayşe uzun zamandır gelmiyoooorr. Onu yok yazıyoruzz
Sultan burada baaaakk, aşağıda duruyoor
Dİlek kimdi yahuuu fisfisfis
Aaamaaann buradayıs işte gülüüm
serap nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn?
sevda nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn?
emine nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn?
zehra nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn?
ayşe nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn?
dilek nedesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn?
ve adını unuttuğum canım arkadaşlarım nerdesiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?