Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

kaç gün geçti senin ben de aynı durumdayım da adetim normalde 25 günde bir olurdu bugün 29. gün hala bişey yok ama testte de bi şey yok ama kanda baktırmadım

benim baya gecti canım13ünde olmam gerekiodu halabişe yok farlutalkullanıorum

kızlar dün adet olmam gerekiyordu ama hala bişey yok ama sabah da test yaptım orda da bi şey yok niçin adet olmadım peki hala ihtimal var mı peki bu ikinci klomen kullanışımdı:sinifsinif:

canım benim 1 gün gecikmem oldu biliyosun klomen geciktirme yapıyormuş ama inşallah hamilesindir bazen çıkmıyor

kızlar dün adet olmam gerekiyordu ama hala bişey yok ama sabah da test yaptım orda da bi şey yok niçin adet olmadım peki hala ihtimal var mı peki bu ikinci klomen kullanışımdı:sinifsinif:
Bazen birkaç gün gecikme yapabiliyor canım. Biraz sabretmelisin bence. inşallah senin geckmen bebişten dolayıdır.
slm kızlar hala adet olmadımkanda ve idrarda gebelige bakıldıı sonuc 0 hamile degilim doktor farlutal verdi hiç kullanan varmııaranızda bilgisi olan?
Benim de adetlerim sürekli geciktiği için ben çok kullandım canım ferlutalı. Ama bir defasında kanda değerikk negatif çıkmasın ve fertulat kullanmama rağmen hamile kalmıştım. Fakat düşükle sonuçla o gebeliğim. Çok karışık bir durum değil mi? Ama böyle olmuştu şekeriim.
ugrasan sizsiniz ismimi kullandıgınız sürece ben cevap veririm evet kişi kendinden bilir işi çemkirmek ne demek anlamıssın aferim sana ha şöyle yola gel sus ilgilenme bende susayım
Ooo sen kocaman kız olmuşsun da bana aferin mi diyorsuun. Aman da aman yerim ben seni. Tam bir mahalle ağzı ve kavgasıı. süpeer valla sevdim ben bu işii. :lepi: Sen büyüksün ablaa, hiç gelmem mi ben yolaa. Beni yola getir noluuur.
ya dün arastırma yaptım bu farlutalı kullanırken gebe kalanlar bileolmus
peki farlutalı kullanırken ne zman sonra regl oluoruz ilac bittikten sonramı

Evet güzelim ben kalmıştım, telaşlanıp doktoruma sorduumda da önemli değil, düşük tehlikesi için de veriyoruz o ilacı demişti. İlaç bittikten 7-14 gün sonra adet olunuyor canım genelde.

canım benim 1 gün gecikmem oldu biliyosun klomen geciktirme yapıyormuş ama inşallah hamilesindir bazen çıkmıyor

canım bir de aslında normalde benim 23 nisan gibi adet olmam gerekiyordu ama adet tarihimi gecikmelii olarak hesapladım normalde dün adet görmem gerekiyodu şimdi 29.gün

evet canım ben de teşkkür ederim sorduğum sorulara cevap verdiğin için
eftelya canım sana da teşekkür ederim ve beni dikkate alıp cevaplandıran herkese teşşekkürler

bende tesekkür ederim cnm umarım hamilesindir kanda baktır bidde istersen ben baktırdım 0cıktı adette olamadımdahamafoldumben

bugün benim daha 2.günüm klomen kullanalı ama kasıkalrımda ağrı var yan etkisi mi acaba. sanki dolgunluk var gibi.

bugün benim daha 2.günüm klomen kullanalı ama kasıkalrımda ağrı var yan etkisi mi acaba. sanki dolgunluk var gibi.

evet klomenden dolayı kasık ağrısı oluyor... ayrıca çatlatma iğnesi vurulacaksan eğer ondan sonra da kasık ağrısı yaşayabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…