günaydın canım farlutal adet söktürücü ben kullandım canım ama gebelik olmadığından kesin emin olup iç çünkü düşük yapabilirsin
kaç gün geçti senin ben de aynı durumdayım da adetim normalde 25 günde bir olurdu bugün 29. gün hala bişey yok ama testte de bi şey yok ama kanda baktırmadım
benim baya gecti canım13ünde olmam gerekiodu halabişe yok farlutalkullanıorum
allah allah ya anlamadım bu işten bişiy neyse biraz daha bekleyeyim ben en iyisi
düzenim bile değişti bu ilaçtan sonra
idrarda bakıldı yok kanda degerim 0 cıktı olma ihtimalı yok herhaldee
farlutal bende kullandım ve duphaston kullandım duphaston eger kazara gebelik olursa düşük yapmıo
kızlar dün adet olmam gerekiyordu ama hala bişey yok ama sabah da test yaptım orda da bi şey yok niçin adet olmadım peki hala ihtimal var mı peki bu ikinci klomen kullanışımdı:sinifsinif:
canım benim 1 gün gecikmem oldu biliyosun klomen geciktirme yapıyormuş ama inşallah hamilesindir bazen çıkmıyor
Bazen birkaç gün gecikme yapabiliyor canım. Biraz sabretmelisin bence. inşallah senin geckmen bebişten dolayıdır.kızlar dün adet olmam gerekiyordu ama hala bişey yok ama sabah da test yaptım orda da bi şey yok niçin adet olmadım peki hala ihtimal var mı peki bu ikinci klomen kullanışımdı:sinifsinif:
Benim de adetlerim sürekli geciktiği için ben çok kullandım canım ferlutalı. Ama bir defasında kanda değerikk negatif çıkmasın ve fertulat kullanmama rağmen hamile kalmıştım. Fakat düşükle sonuçla o gebeliğim. Çok karışık bir durum değil mi? Ama böyle olmuştu şekeriim.slm kızlar hala adet olmadımkanda ve idrarda gebelige bakıldıı sonuc 0 hamile degilim doktor farlutal verdi hiç kullanan varmııaranızda bilgisi olan?
Ooo sen kocaman kız olmuşsun da bana aferin mi diyorsuun. Aman da aman yerim ben seni. Tam bir mahalle ağzı ve kavgasıı. süpeer valla sevdim ben bu işii. :lepi: Sen büyüksün ablaa, hiç gelmem mi ben yolaa. Beni yola getir noluuur.ugrasan sizsiniz ismimi kullandıgınız sürece ben cevap veririm evet kişi kendinden bilir işi çemkirmek ne demek anlamıssın aferim sana ha şöyle yola gel sus ilgilenme bende susayım
ya dün arastırma yaptım bu farlutalı kullanırken gebe kalanlar bileolmus
peki farlutalı kullanırken ne zman sonra regl oluoruz ilac bittikten sonramı
canım benim 1 gün gecikmem oldu biliyosun klomen geciktirme yapıyormuş ama inşallah hamilesindir bazen çıkmıyor
Bazen birkaç gün gecikme yapabiliyor canım. Biraz sabretmelisin bence. inşallah senin geckmen bebişten dolayıdır.
inşallah canım bebektendir evet gecikme yapabiliyor biraz daha bekliyim yapacak bişey yok zaten
olmazsa doktora gideceğim 3 mayısta şöyle bir hafta bir geçsin de mevsimsel de olabilir
buna yordum ben biraz da
tesekkürler umutlum22 cevapların için canım
evet canım ben de teşkkür ederim sorduğum sorulara cevap verdiğin için
eftelya canım sana da teşekkür ederim ve beni dikkate alıp cevaplandıran herkese teşşekkürler
bende tesekkür ederim cnm umarım hamilesindir kanda baktır bidde istersen ben baktırdım 0cıktı adette olamadımdahamafoldumben
bugün benim daha 2.günüm klomen kullanalı ama kasıkalrımda ağrı var yan etkisi mi acaba. sanki dolgunluk var gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?