geçmiş olsun canım benim çikolata kistim yok ama olan arkadaşlar sana bilgi verirler..inş. en kısa zamanda yavrunun geldiğini bizlere müjdelersin..
Canım ben kendi kullandığım şekli yazayım sana. Takriben bir kase balın içine birer buçuk karış bal ve tarçın ilave edip karıştırdım. Sabah kalkar kalkmaz ve akşam yatmadan önce iki şeker kaşığı yedim. Adaçayını da aralıklarla günde 2-3 fincan içtim. Ama ben göbekten yapılan iğnelerden de kullanıyordum. Doktora yumurta takibine gitiğimde 5 yumurtam oluşmuştu, doktor telaşlandı ve iğnenin dozunu azaltmamı söyledi. Ben de hepsi birlikte ağır geldi herhalde diye düşünerek karışımı ve adaçayını bıraktım. Ama bir daha ki kontrollerime gittiğimde yumurtalarımın gelişiminin durduğuunu öğrendin ve bu ay çöpe gitti. Adaçayını günde 3 fincandan fazla içmemek gerekiyormuş bunu da Alminas arkadaşım söylemişti. Şimdi ben adet olayım bu defa doktora gitmeyi düşünmüyorum ve yine bar+tarçın+çörekotuna başlayacağım. Umarım yardımcı olabilmişimdir İlknurcuğum.
özge günlerdir birşeyler yazıp duruyrsun. Birilerini de suçlayıp duruyorsun. Benim derdim kimseyi kollamak ya da yermek değil. Bahsedilen arkadaşların ikisiyle de görüşüyorum fakat böyle konulara hiç girmedik, girmeyiz. Bana sorarsan madem bir sorunun var, bahsettiğin kişiyle sen görüşmezsin olur biter. Burada bulunanların hepsi (bebek istemeyi biliyorsa) aklı başında insanlar. Kim kiminle görüşür, kiminle görüşmez bunun kararını verebilecek yetide. Kendi adıma konuşuyorum senin sürekli ısıtıp ısıtıp aynı şeyleri yazmandan ben çok rahatsız oluyorum. Yemek tariflerine gelince, burada öyle tarif neyim verilmiyor. Akşam ne pişirsek muhabbeti oluyor sadece. Ve sen merak etme, buraya girecek kadar, yani bilgisayarı ve interneti olan insanların öyle maddi anlamda zorluğu olacağını ben düşünmüyorum. Neticede herkes evinde yemek pişiriyor. Herkes evine mercimek, bulgur, pirinç vs alabilecek durumda yani. Bunları mesele yapıp yapıp da yeter artık kafa şişirme lütfen. Hem o bahsettiğin çemkirmek lafını da ben pek algılayamadım. Kusura kalma senin kadar bilgi dağarcığım geniş değil. Ama biraz kaba bir tabir sanırım.
Hayatta bu kadar agrasif olmaya gelmez. Bugün varız, yarın yokuz. Bu şekilde davranarak hem kendini sinirlendiriyorsun, hem de buradakilerin canını sıkıyorsun. Değmez yani bu üç günlük dünyada.
tesekkur ederım arkadaslar yok adımı yazmamıslar sankı cok muhım bı olayy soylesınler sevda yazmıs deryaya dıye ben gızlemedımkı ne yazdıysam ortaya yazdımm
ben burdaımmmmmzemuszemus
nolsun canımmm ya
bildiğin gibiiii
yorgunumm ayklarımı uzattımmm
sen napıosunnnn
valla canım sende hem enerji hemde ii bi hafıza var
nerden de hatırladın bugün nöbetçi olduğumu
maşşallahhhh hafıza süperrr
buarada butikten daa öncede bahsetmiştin ama nasıl bi butik
bayan giyim üzerine mi?
bende öyle gidiyordum canım yumoşlarımın büyüklüğüne göre çatlama iğnesi veriyordu birde aşılama gününü netleştiriyordu..yani 14 yada 15. gün aşılamam yapılmıştı...bu arada rahim filimi çektirdinmi:uhm:
Tatlım tekrar geçmiş olsun. Karın ağrıların hala devam ediyor mu? Her gün burda olunca rapor vermek de gerekiyorr bazen kaydirigubbakcemileumutlummm harikasın yaaaa maaşallah hepimizin raporunu vermişsin:roflol::roflol:canım ben hastaneden geç geldim biraz... bir sürü tahlil verdim yarın da gidecem tahlil vermeye bakalım henüz adı koyulmadı rahatsızlığımıneyvahedigeldismile..
Ne demeek İlknurcuğğuum. Dertlerimiz aynı biliyorsun. Allah yardımcın olsun, en kısa zamanda dermanını versin inşallah. Kafana takılan başka şeyler de olursa bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım.teşekkür ederim canım çok yardımcı oldun allah ne muradın varsa versin
Tedavin hayırlı olsun Exorcistçiğiim. Birçoğumuz klomen+ovitrelle kullandık. Bazılarımız ilk ayda hamile kaldık, bazılarımız bir iki ay sonra, bazılarımız tedaviiyi bıraktıktan sonra... Bazılarımız da benim gibi haaalaa uğraşıyoor. boshayallersmile İnşallah sen de bir-iki denemede yakalarsın bebişini.arkadaşlar 30 yasındayım. 2kere klomen kullandım ve otrivelle isminde catlatma ignesi oldum .inş. bu ay tutar. korundugumuz günlere yanıorum. benim gibi otrivelle kullanan var mı.
Aaa Çemkirmenin anlamını çook güzel anlatmıışsıın. Uygulamalı olunca ben daha kolay anlıyoruuum. kaydirigubbakcemile3 Tamam istediğin uyarıyı yaptın, ardından neden bu kadar uzatıyorsuun ki? Bizler salak mıyıız? Siz kesin ben de keseyim diyorsun yaaa, biz başlamadık ki biz bitirelim. Gelip gelip vıdıvıdı yapıp gidiyorsun. Amaaannn ben de seni niye dikkate alıyorsaam. sempatiksalakcinni Konuş konuş duuurr laelaelaelaelaeevet coook kaba bir tabir bizim oralarda cok konusan ama boş konusana denir bilmem anlatabildimmmi benim bi şeyi abarttıgım yok siz susarsanız bende susarım ama hala konusuyorsunuz madem sıkıldınız kesin bende keseyim adım gectikce yazıcam bundanda emin olun deryanıın üzülmesine dayanamadım ve sizi uyardım herkes istedigine inansın ben okuduklarıma inanırım ve cok yazık diyorum sadece
gunaydın acılıs benden olsun
dılemyarem geldım evet ısyerın hayırlı olsunnn nasılsın
Günaydın herkese. Hayırlı sabahlar.
Tatlım tekrar geçmiş olsun. Karın ağrıların hala devam ediyor mu? Her gün burda olunca rapor vermek de gerekiyorr bazen kaydirigubbakcemile
Ne demeek İlknurcuğğuum. Dertlerimiz aynı biliyorsun. Allah yardımcın olsun, en kısa zamanda dermanını versin inşallah. Kafana takılan başka şeyler de olursa bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım.
Tedavin hayırlı olsun Exorcistçiğiim. Birçoğumuz klomen+ovitrelle kullandık. Bazılarımız ilk ayda hamile kaldık, bazılarımız bir iki ay sonra, bazılarımız tedaviiyi bıraktıktan sonra... Bazılarımız da benim gibi haaalaa uğraşıyoor. boshayallersmile İnşallah sen de bir-iki denemede yakalarsın bebişini.
Aaa Çemkirmenin anlamını çook güzel anlatmıışsıın. Uygulamalı olunca ben daha kolay anlıyoruuum. kaydirigubbakcemile3 Tamam istediğin uyarıyı yaptın, ardından neden bu kadar uzatıyorsuun ki? Bizler salak mıyıız? Siz kesin ben de keseyim diyorsun yaaa, biz başlamadık ki biz bitirelim. Gelip gelip vıdıvıdı yapıp gidiyorsun. Amaaannn ben de seni niye dikkate alıyorsaam. sempatiksalakcinni Konuş konuş duuurr laelaelaelaelae
Seni açılışçı hatun seniii.
Özledim seni tatlıım. Nörüyooon.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?