Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

geçmiş olsun canım benim çikolata kistim yok ama olan arkadaşlar sana bilgi verirler..inş. en kısa zamanda yavrunun geldiğini bizlere müjdelersin..

tesekkur ederim canım.. ben cikolata kisti ameliyatı sonrası hic klomen kullanan var mı diye merak ettim bu topikte.. yada basarı hikayesi olan var mı diye..

sevgileropuyorumnanaktan

teşekkür ederim canım çok yardımcı oldun allah ne muradın varsa versin

arkadaşlar 30 yasındayım. 2kere klomen kullandım ve otrivelle isminde catlatma ignesi oldum .inş. bu ay tutar. korundugumuz günlere yanıorum. benim gibi otrivelle kullanan var mı.

evet coook kaba bir tabir bizim oralarda cok konusan ama boş konusana denir bilmem anlatabildimmmi benim bi şeyi abarttıgım yok siz susarsanız bende susarım ama hala konusuyorsunuz madem sıkıldınız kesin bende keseyim adım gectikce yazıcam bundanda emin olun deryanıın üzülmesine dayanamadım ve sizi uyardım herkes istedigine inansın ben okuduklarıma inanırım ve cok yazık diyorum sadece

tesekkur ederım arkadaslar yok adımı yazmamıslar sankı cok muhım bı olayy soylesınler sevda yazmıs deryaya dıye ben gızlemedımkı ne yazdıysam ortaya yazdımm

msnde yazdıklarını da yazdınmı peki ayakların yere bassın haline bakmadan bide hamile kalırım diyosun falan bunları yazdınmı

benim raporumuda vermiş serselom ama ben geç kaldım
23 mayısta abim evlenioda onun için kıyafet derdindeyim
sonunda karar verdim galba diktiriorum
alminasımda gelmiş hoş gelmişşş
bebişde iimiş sevindim canımmm

nolsun canımmm ya
bildiğin gibiiii
yorgunumm ayklarımı uzattımmm
sen napıosunnnn

nolsun canımmm ya
bildiğin gibiiii
yorgunumm ayklarımı uzattımmm
sen napıosunnnn

oohh uzan canım uzan.yanlış hatırlamıyosam nöbetçiydin bugün dimi.benimde salı günleri nöbetim var.:sinifsinif:iiyim bende azönce geldim eve,okuldan çıktım öğlen eve geldim dip köşe temizlik yaptık eşimle,görümcemle ufak bir butik açmışız oraya gidiyom öğleden sonraları,akşamlarıda eşimle geziyom,arkadaşlarla toplanıp kafa dağıtıyoz,bende de amma enerji varmış haa.sositososito.günümün özeti bu.kaydirigubbakcemile2serselom gelmiş,alminas gelmiş yetişemedim onlara.

valla canım sende hem enerji hemde ii bi hafıza var
nerden de hatırladın bugün nöbetçi olduğumu
maşşallahhhh hafıza süperrr
buarada butikten daa öncede bahsetmiştin ama nasıl bi butik
bayan giyim üzerine mi?

haklısın hafızam fena sayılmaz.opuyorumnanaktan.canım walla ufak çaplı başladık bişeylere.görümcem maşallah dikim işlerinde çok iyi.el emeği,aynı zamanda iç giyim,çeyiz ve çocuk kıyafetleri var.ama pasaj içinde çok ufak biyer.eşime diom zaten uğraş olsun diye açtık ama bakarsın ilerletiriz.neden olmasın.hihoyyyt

sağol canım cevabın için. evet rahim filmini çektirdim. temiz çıktı. dr lar bir 6 ay daha bekle herşey normal dedi. ama ben beklemek istemiyorum. geçen sene 3,5 aylık hamileyken gebeliğim sonlandırıldı. 1 sene oldu.1 senedir bekliyorum zaten. eşimlede aynı şehirde değiliz denk gelemiyoruz onun için aşılama istedim daha da gecikmeden.

Günaydın herkese. Hayırlı sabahlar.

Tatlım tekrar geçmiş olsun. Karın ağrıların hala devam ediyor mu? Her gün burda olunca rapor vermek de gerekiyorr bazen kaydirigubbakcemile
teşekkür ederim canım çok yardımcı oldun allah ne muradın varsa versin
Ne demeek İlknurcuğğuum. Dertlerimiz aynı biliyorsun. Allah yardımcın olsun, en kısa zamanda dermanını versin inşallah. Kafana takılan başka şeyler de olursa bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım.
arkadaşlar 30 yasındayım. 2kere klomen kullandım ve otrivelle isminde catlatma ignesi oldum .inş. bu ay tutar. korundugumuz günlere yanıorum. benim gibi otrivelle kullanan var mı.
Tedavin hayırlı olsun Exorcistçiğiim. Birçoğumuz klomen+ovitrelle kullandık. Bazılarımız ilk ayda hamile kaldık, bazılarımız bir iki ay sonra, bazılarımız tedaviiyi bıraktıktan sonra... Bazılarımız da benim gibi haaalaa uğraşıyoor. boshayallersmile İnşallah sen de bir-iki denemede yakalarsın bebişini.
Aaa Çemkirmenin anlamını çook güzel anlatmıışsıın. Uygulamalı olunca ben daha kolay anlıyoruuum. kaydirigubbakcemile3 Tamam istediğin uyarıyı yaptın, ardından neden bu kadar uzatıyorsuun ki? Bizler salak mıyıız? Siz kesin ben de keseyim diyorsun yaaa, biz başlamadık ki biz bitirelim. Gelip gelip vıdıvıdı yapıp gidiyorsun. Amaaannn ben de seni niye dikkate alıyorsaam. sempatiksalakcinni Konuş konuş duuurr laelaelaelaelae
gunaydın acılıs benden olsun
dılemyarem geldım evet ısyerın hayırlı olsunnn nasılsın

Seni açılışçı hatun seniii.
Özledim seni tatlıım. Nörüyooon.

gunaydın sekercım ben acılıs nobetı tutuyorumm malum sabah 06 00 kalkıss sen nasılsınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…