Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

almınascım masalhh dıyorummm :))
kızlar gunaydın hepınıze artık cok fazla gırmıyorum kk ya,bendekı son gelısmeler şöyle hsg cektırdım devamlı gıttım dr da her ıkı tupumde tıkalı cıktı sol tüpüm tıkalı kadar kapalı falan demıstı dr.bana dırek tüp bebge kayıt ol dedı ,elımede bı kart verdı.bendeo sıra dr ama ben daha once hamıle kaldım falan dıorum,neyse cıktım ordan klomende kullanmıstım o ay iğne olmadım muane bıle etmedı,ben agla agla bı hal oldum tabı.neyse sonra esımle konustuk ve benım daha oncekı hamılelıgımı bılen dr gıttık..dr hsg mı gorur gormez bu cok kotu cekılmıs dedı ve yanlışlıklar var cok dedı tekrar cekıcez dedı dıjıtal mak neyle bu cekılen mak. cok saglıklı degıl dedı senın onceden bı gebelıgın var dedı.yaptrdıgım hormon testının cok yanlıs olgunu soyledı anlıycagınz bı cok sey kotu yapılmıs.musne ettı hersey guzel dedı ymuyrtan var kocaman dedı.sımdı regl mı beklıyorum kızlar hsg için.inşş dr da dedıgı gıbı yanılma oranı %90 benımkıde oledır ve yanlıştır:)))
bu arada bı yanlış anlasılmayı duzeltmek ısterım kımse benım tüplerımın tıkalı oldugunu bıldgı halde gel alısverıse gıdelım demedı kızlar.bu cok once konusulmus bı konıydu yenı degıl yanı,sımdı burada ne konustugumuzu yazmak ıstemıorum ama öle bsy yok ıkımız konustuk gıderıx bakarız falan dıe..dıger olanlarla ılgılıde yorum yapmak zatn bana düşmez..

umutlu canım valla bugün küre başladım tadı çok kötü çörek otları yutulmuyor acaba dövmemmi lazımdı çörek otunu ama ne yapalım mecbur yapıcaz

umutlu canım valla bugün küre başladım tadı çok kötü çörek otları yutulmuyor acaba dövmemmi lazımdı çörek otunu ama ne yapalım mecbur yapıcaz
Hayırlısı olsun İlknurcuğum. Valla ben ezmeden yaptım ama dün tekrar araştırdğımda bazıları ezilerek konur diyordu. Ama artık yapmışsın. Tadını boşver sen canım, yapacaklarını düşün, çok lezzetli geliyor. cokacimcoook
Umutlum soĞan kÜrÜne baŞladın mı canım adetİn gelmesİ İÇİn

Güzelim bilmiyorum ki şimdi başlamalı mıyım? Adetimin 20. günü bugün. iki günden bu yana da progestorana başladım. neden dersen bilmiyorum, tamamen şaşkınlık iştee CADIARZU

kızlar dün adet olmam gerekiyordu ama hala bişey yok ama sabah da test yaptım orda da bi şey yok niçin adet olmadım peki hala ihtimal var mı peki bu ikinci klomen kullanışımdı:sinifsinif:

slm kızlar hala adet olmadımkanda ve idrarda gebelige bakıldıı sonuc 0 hamile degilim doktor farlutal verdi hiç kullanan varmııaranızda bilgisi olan?

ugrasan sizsiniz ismimi kullandıgınız sürece ben cevap veririm evet kişi kendinden bilir işi çemkirmek ne demek anlamıssın aferim sana ha şöyle yola gel sus ilgilenme bende susayım

slm kızlar hala adet olmadımkanda ve idrarda gebelige bakıldıı sonuc 0 hamile degilim doktor farlutal verdi hiç kullanan varmııaranızda bilgisi olan?

günaydın canım farlutal adet söktürücü ben kullandım canım ama gebelik olmadığından kesin emin olup iç çünkü düşük yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…