Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Nolsun şekerim, bildiğin gibi. Görüşemedik evet, uzattın arayı.

evtt cnm gırmıyorum eskısı gıbı cok bende,buarda benım bu yenı gıttıgım dr klomenın rahım agzını kuruttugnu spermlerın gırmwesnı engellerdıgını soyledı.eskıden gıttıgım dr 5 ay kullandrmıstı ya bana ara vermeden ..klava:

kızlar selaaam!

size bir sey danısmak istiyorum .. ben bu ay ilk kez klomen kullandım ve dun regl oldum..
ayıptır soylemesi regl'm yogun pıhtılı geliyor 2 gundur sizce bu normal mi?
acaba fazla yumurtalarımı atıyorum?
cevap verirseniz cok sevinirim...

regl ile attığın yumurta değil. rahim duvarı gebelik oluşmamışsa dökülür yani regl olarak atılır. yumurtalarda eriyip kaybolur.

canım benim de öyle oldu galiba ilacın etkisi canım
ikici sefer kullanıyorum henüz daha adet olmadım bakacağım ikincisi nasıl olacak

zehracım nbrr nasılsınn.naptın gıttınmı dr gıtcektın galıba..yanlış hatırlamıosam:))

mrb hanımlarrr
biçok soru sorulmuş ve arkadaşlarm güzel güzel cevap vermişler
ama ben gelene kadar herkesler kaçmış oluooo
sevdacım çok güzel görünüosun fotoğraflarda
ama ben seni daa kilolu bekliodum
senin abarttığın kadar bi kilon yok kesinlikle
ama göbişin maşallahı varrr senn kız ağustos başı gelcek heralde

zehracım nbrr nasılsınn.naptın gıttınmı dr gıtcektın galıba..yanlış hatırlamıosam:))

kuzumm iim saol
sen nasılsın
benm hap yarın bitiomuş be yanlş hatırlamşımbilmiyorumkismile
dr.u bi arıcamda nezaman geliim die
belki bu ay tedavi falan başlamıcaktır
ondan bi arıcam
hatta şimdi ariimmmm

kuzumm iim saol
sen nasılsın
benm hap yarın bitiomuş be yanlş hatırlamşımbilmiyorumkismile
dr.u bi arıcamda nezaman geliim die
belki bu ay tedavi falan başlamıcaktır
ondan bi arıcam
hatta şimdi ariimmmm

ara ara hbr et ama merk ederımm :)) baslar heralde tedavıye hadı bakalım hayırlısı cnm senın için :)) hersey guzel yolunda gıtsın zemuszemus

Selam kızlar..

Nasılsınız?? Ben bugün ilk defa Aşılama yaptırdım. Ama canım çoookkkk acıdı. Çok kastım galiba kendimi.

kızlar ya dün adet görmem lazımdı bugün çok pembemsi akıntıyla karışık bi leke geldi sabah da idrar testi yaptım yatak odasında bıraktım işe gittim eve şimdi geldim bi baktım çok silik bi çizgi var mı ümit var mı acaba ya adetim de başlamadı henüz

Selam kızlar..

Nasılsınız?? Ben bugün ilk defa Aşılama yaptırdım. Ama canım çoookkkk acıdı. Çok kastım galiba kendimi.

canım hayırlı uğurlu olsun inş.
aşılama yaptırmadğm için acısını falan bilmiorum canım
ama inş. çektiğin acılar sana müjde olarak geri döner

kızlar görüştüm dr.umla
reglinin 3 yada 4. günü gel dedi
yaaa ama ben reglken hiç muayene olmadımmm
üffff buna canım sıkıldı işteeeee

kayıtlı üyeden çok misafir var şuanda
sizlerde üye olun misafirlerimizzz
bekleriz kapımız hepinize açıkkkkbuyrunnnnnnnnn

canım yarın testi tekrarla inşallah hamilesindir allah dualarımızı kabul eder inşallah

sagol zehracımm evet gobegım cok var kız bıraz buyuk ve asagıda kasıklarıma yakın oldugu ıcın boyle buyukkk (( suan 77 kıloyumm kılom epey oldu bakma bıraz boyum var dıye cok tombalak durmuyorumm ama cok kalınastımm ve daha da 3 ayım var dusun ne kadar sıserımm
Ay canım inşallah!!! Heyecanla bekliyorum... :hulya:

zeyno hayırlı olsun ıns tutar bebısın

hayrancım ıns hamılesındır :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…