kızlar ben geldim dualarınız işe yaradı keseciği gördük çok ufacıcık benim bebiş çok küçükmüş dr endişenlendirdiği için özür diledi terslediği içinde çok mutluyum kesemi gördüğüm anda hemen sizlere dua ettim tez zamanda siz de görürsünüz diye allahım bu hasreti çeken tüm kadınlara nasip etsin tez vakitte hayırlısıyla sağlıkla aminnn
selam kızlar sabah 11 de aşılamam oldu ama biraz agır geçti rahimde kanama oldu canım yandı ama masadan kalkmak gibi bir lüxsüm yoktu 2 saat dinlendirildikten sonra hastaneden çıktım eve geldigimde kanamam devam ediyordu şimdi biraz daha iyi gibiyim ama agrım devam ediyor sıkıyorum dişimi ben daha önce zor bir dogum yaptıgım için artık herşeyde zor oluyor benim için neyse inşallah tutarda emegimin karşılıgını alırım herkese iyi akşamlar
canım benimmm çok sevindiik seni ve eşini tebrik ediyorum, allah sağlıklı bebişler ve sağlıklı doğumlar versin inşş.
geçmiş olsun başak abla insallah bebişlerin 2izer ve sağlıklıca katnına gelirlerrr.
rahim filmi çektirdim bugün. ama dr 2 gün sonra raporla birlikte sonucu alabileceğimi söyledi. sadede sol açık ama sağ şüpeli dedi S: anlamadım bende. normalde bir kadındıoğumcu daha rahim filmi çekilirken açık mı değil mi anlamaz mı?? işin ters yanı açık olan tarafım pcolu ve yumurtlama olmuyor oradan, sözde kapalı olabilecek tarafımda yumurtlama oluyor ama kapalı olma ihtimali var. isyan etmiyorum allahtan hayırlısını diliyorum.. hepinizi öpüyorum kızlarr
işte bu kadar beyaz melegim sen sakin olacaksın huzurlu olacaksınki bebişin gelmesi kolay olsun bende aşılamam tutmassa artık bırakıcam tedaviyi her ay bu stresi yaşamaktan hayatın güzelliklerini unuttum valla bende eşimle kızımla gezip güzel vakit geçirmeyi düşünüyorum.
bak semacımıza nasılda ilaçsız ansızın süpriz yaptı bebişi darısı hepimizin başına canım.
şu aralar dinleniyorum pek giremiyorum kk pc başında biraz fazla oturunca sancım oluyor.
bu arada aşılamanı anestezili yaptırdıgın iyi olmuş bunu söylemeden edemiycem canım aşılama sırasında sen geldin aklıma iyiki anestezili yaptırmış dedim.
günaydın polenescim iyi olmaya çalışıyorum fındıgımı okula bıraktım ama bel agrım var neden bilmiyorum aşılamadanmı yoksa başka nedendenmi.
dinleniyorum bol bol senden ne haber canım nasıl gidiyor.
bayazmelegim bende dogumhanede oldu aşılama gerçekten insan geriliyor başka arkadaşlarımın normal odada olmuş eşleri yanlarına girebilmiş benimki dogumhanenin önünde dokuz dogurdum diyor en sonunda aşılama yapan dr bulmuş sormuş iyi geçti şimdi dinleniyor demişde rahatlamış kızımın dogumundada benden haber alamayınca hastaneyi birbirine katmış pek sabırsıdır eşim sagolsun.
canım neden vazgeçiyorsun benim dogumum zor oldu içeride tahribat oldugu için şimdi herşeyim zor oluyor dr önemli dogumda yapsak filimde çektirsek dr iyi ve tecrübeli olursa sorun yaşanmaz.
ben şuan için istemiyorum biraz kafamı dagıtmaya ihtiyacım var kendimi madden ve maneven hazır hisstigimde tekrar denerim sonuçlarını bebegini kucagına aldıgında herşeye deger oldugunu göreceksin canım yılmak yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?