Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

başak abla nasıl açılıyor özel bölüm,inan bu konularda hiç bir gilgim yok buradan yazabilirsin,aşılama yaptırmışsın,umarım hayırlı olur senin için,seni de bu ay hamiş listesinde görürüz inşallah

kızlar bende bugün klomen kullanmaya başlıyorum. adet tarihim 24 kasım.beni de yazın... inşallah bu liste uğurlu gelir...

bugün ilk kez klomen içicem. tavsiye edeceğiniz bişeyler varmı?

canım yumurtalıkların çalışmasına yardımcı oluyor dr kontrolünde kullanıyorsun ve yumuta takibine alınıyorsun tahmini 13 14 günlerde istenilen ölçüye gelince dr baglı çatlatma ignesi veriliyor ve gün aşırı ilişki öneriliyor 3 aydan fazla kullanamıyoruz ara vermek gerkiyormuş.
umarım aydınlatabilmişimdir.

canım benimmm çok sevindiik seni ve eşini tebrik ediyorum, allah sağlıklı bebişler ve sağlıklı doğumlar versin inşş.

geçmiş olsun başak abla insallah bebişlerin 2izer ve sağlıklıca katnına gelirlerrr.

rahim filmi çektirdim bugün. ama dr 2 gün sonra raporla birlikte sonucu alabileceğimi söyledi. sadede sol açık ama sağ şüpeli dedi S: anlamadım bende. normalde bir kadındıoğumcu daha rahim filmi çekilirken açık mı değil mi anlamaz mı?? işin ters yanı açık olan tarafım pcolu ve yumurtlama olmuyor oradan, sözde kapalı olabilecek tarafımda yumurtlama oluyor ama kapalı olma ihtimali var. isyan etmiyorum allahtan hayırlısını diliyorum.. hepinizi öpüyorum kızlarr

canım rahim filmini zaten kadın dogumcu de birlikte çekiliyor onlar biliyorlar benimde çekilirken çabuk bitirdiler konuşuyorlar zaten aralarında tamam açık dediler bitirelim ordan anladım içim rahattı yani.

Melenkolia canim nasilsin...üzülme herşeyde mutlaka bir hayir vardir...
Için rahat etmediyse başka bir yerde tekrar çektirirsin canim...
Allah katinda nice mucizeler var...bu mucizelerden bir gün bizde faydalanacağiz...
Hemde ümidimizi tam da kaybettiğimiz anda...

başalçim sen nasilsin tatlimmm pek görüşemez olduk bu aralar...
Ben klomeni biraktim bakalim neler olacak..
Artik eskisi gibi üzülmüyorum
zaman,öğrenilenler,insana herşeyi unutturuyor...
Zorlamiyorum artik ,anladim ki bir faydasi yok...
O yüzden çocuk fikrini attim kafamdan....
Sedece eşimle güzel vakit geçirip huzurla ilerlemek istiyorum...
Gerisiiii,,,,bebişin geleceği varsa gelsin sefalar getirsin....

selam kızlar..hepinize günaydınlar..hadi yeni güne birlikte merhaba diyelim..bayadır bu topiğe uğrayamadım..durumlar nasıl kızlar tedviler nasıl gidiyo?hamişler var mı? pınarcım geçmiş olsun canım hakkında ve hakkımızda hayırlısı olsun canlarım amiiiiinnn..

işte bu kadar beyaz melegim sen sakin olacaksın huzurlu olacaksınki bebişin gelmesi kolay olsun bende aşılamam tutmassa artık bırakıcam tedaviyi her ay bu stresi yaşamaktan hayatın güzelliklerini unuttum valla bende eşimle kızımla gezip güzel vakit geçirmeyi düşünüyorum.
bak semacımıza nasılda ilaçsız ansızın süpriz yaptı bebişi darısı hepimizin başına canım.
şu aralar dinleniyorum pek giremiyorum kk pc başında biraz fazla oturunca sancım oluyor.
bu arada aşılamanı anestezili yaptırdıgın iyi olmuş bunu söylemeden edemiycem canım aşılama sırasında sen geldin aklıma iyiki anestezili yaptırmış dedim.

CANIMSIN BENİM,,,
AŞILAMA YAPTIRCAM ZAMAN AMELİYATANEYE GİTTİM ACAYİP GERGİNDİM.BİRDE ORTAM BUZZ GİBİYDİİ..BÜTÜN VUCUDUM TİTREMEYE BAŞLADI...
SONRA AĞLAMAYA BAŞLADIM...DOKTORUMDA TAMAM CANIM AĞLAMA GERİLME RAHAT OL DEDİ....HEMEN ANESTEZİ DOKTORUNU ÇAĞIRAYIM DEDİ VE DİĞER ODADAN ANESTEZİCİ GELDİ KOLUMDAN DAMAR YOLU AÇIP NARKOZ VERDİ...........
GERİSİNİ HATIRLAMIYORUM HİÇBİŞEY HİSSETMEDİM KANAMAM FALAN DA OLMADI..ÇOK MU ACIYOR BİTANEM YA
HAYIRLISI CANIM BAK SENİN EN AZINDAN BİR YAVRUN VAR ALLAH BAĞIŞLASIN...
KOYNUNA ALIP KOKUSUNU DUYABİLDİĞİN,EVİNİZİN İÇİNDE BİR EVLAT VAR ONUN CIVILTISI VAR ŞÜKRET VE STRES YAPMA OLACAK :1hug:

günaydın polenescim iyi olmaya çalışıyorum fındıgımı okula bıraktım ama bel agrım var neden bilmiyorum aşılamadanmı yoksa başka nedendenmi.
dinleniyorum bol bol senden ne haber canım nasıl gidiyor.
bayazmelegim bende dogumhanede oldu aşılama gerçekten insan geriliyor başka arkadaşlarımın normal odada olmuş eşleri yanlarına girebilmiş benimki dogumhanenin önünde dokuz dogurdum diyor en sonunda aşılama yapan dr bulmuş sormuş iyi geçti şimdi dinleniyor demişde rahatlamış kızımın dogumundada benden haber alamayınca hastaneyi birbirine katmış pek sabırsıdır eşim sagolsun.

rahim filmi çektirdim bugün. ama dr 2 gün sonra raporla birlikte sonucu alabileceğimi söyledi. sadede sol açık ama sağ şüpeli dedi S: anlamadım bende. normalde bir kadındıoğumcu daha rahim filmi çekilirken açık mı değil mi anlamaz mı?? işin ters yanı açık olan tarafım pcolu ve yumurtlama olmuyor oradan, sözde kapalı olabilecek tarafımda yumurtlama oluyor ama kapalı olma ihtimali var. isyan etmiyorum allahtan hayırlısını diliyorum.. hepinizi öpüyorum kızlarr[/B][/QUOTE]

canım benimde kanallarım tıkalıydı doktorun işlem bittikten sonra birini açtım ama digerindenemin degilim röntgen çektirelim dedi eşin çok bagırdı emin degilim yani doktorlar böyle işte her bir doktor aynı olmuyor canım içini ferah tut hakkınızda hayaırlısı olsun...

canım geçmiş olsun inşallah çektigin acıya degerde hamile kalırsın valla ben vazgeçtim ozaman ben okadarda dişimi sıkamam ya :1no2:bakalım doktora gidip gitmemek arasında kararsızımfisfisfis

ya arkadaşlar bişey sorcam bende klomen kullanıyom dkt gittim hep yumurta takibine yumurtam zor büyüdü enson cuma gel dedi çatlamışmı diye bakcaz dedi ben gidemedim.bugün gitsem olurmu acaba yoksa adetime 1 hafta var ozamanmı gidiyim.karar veremedim.

canım neden vazgeçiyorsun benim dogumum zor oldu içeride tahribat oldugu için şimdi herşeyim zor oluyor dr önemli dogumda yapsak filimde çektirsek dr iyi ve tecrübeli olursa sorun yaşanmaz.
ben şuan için istemiyorum biraz kafamı dagıtmaya ihtiyacım var kendimi madden ve maneven hazır hisstigimde tekrar denerim sonuçlarını bebegini kucagına aldıgında herşeye deger oldugunu göreceksin canım yılmak yok

canım ablam nsaılsın bakalım iisin sanırım yazdıklarından anladığım kadarıyla kendini fazla yorma sakın yawww belki tuttu bırakda tutunsun sıkı sıkı emiiiiiiiiii biz çok iiyiz ama bulantı vuruyo ara ara sanırım başlıcak kusmalarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…