Günaydın canım.Vallahi senin karnın benimkine göre çok daha az diyebilirim:)Ben daha yeni 4 aylık oldum ama nerdeyse senin kadar karnım var.Kilo olarak da en fazla 1 kilo almışımdır.Karnım çıkıyor ama pek yemek yiyemediğim için diğer yerlerimden zayıflıyorum.Aslında üzülüyorum zaten ikiz oldukları için çok minik doğarlar,yetersiz beslendiğim için riskli bir durum olmaz inşallah.Bugün doktora gideceğim,belki ek vitamin verir.Bi de inşallah diğeride cinsiyetini gösterir.Rüyamda ikisininde kız olduğunu gördüm,bakalım çıkacak mı?
hahahah oyle olsun dedım bu sanahhhGünaydın arkadaşlar. Hayırlı sabahlar.
Günaydın minnoşum. Pek özlü sözlü gördüm açılışçı güzeel sırnaşık şey
günaydın kızlar adetim başladı yeni adet tarihim 25 mayıs beni de listeye eklerseniz sevinirim
günaydın kızlar adetim başladı yeni adet tarihim 25 mayıs beni de listeye eklerseniz sevinirim
aman ılkaycım beslenmene dıkkat ett cok onemlı cunku benım artık son 3 ayım 7.ayıma gırdımm cok kılo aldım suan 77 kıloyumm ama neyapalım dogumdan sonra verırız ıns bırı kız olurr bızımkıde kızya bılıyorsun cok tatlı oluyorlarr hayırlısıyla dogduklarını gorsek kucagımıza almak nasıp olsaa cınsıyetı onemlı degıl ılk baslarda cocugumuz olsun dıyoruzz kızım yada oglum olsun demıyoruzz bosver ne gelırse hayırlısı ıle gelsınn
hahahah oyle olsun dedım bu sanahhh
uzulme hayran yenı ay yenı umutt :teselli:
Günaydın Hayranım. Hayırlısı olsun ne diyelim. Bi daha ki aya kısmettir inşallah
günaydın kızlarrrr sevda söz guzelmıs cnm :))ılakyyy gelınce hbr ver mutlaka hayrancım hayırlısı olsun üzme kendını yenı ay yenı umut evet :))[
evet kızlar yeni ayı iyi değerlendirmem lazım ama sanki hala çözülemedi gibi adetim karın ağrım var ama bir kaç damladan başka da bişiy yok bu ilaç bütün dengemi bozdulmaz:
evet kızlar yeni ayı iyi değerlendirmem lazım ama sanki hala çözülemedi gibi adetim karın ağrım var ama bir kaç damladan başka da bişiy yok bu ilaç bütün dengemi bozdulmaz:
merhaba beni de ekler misiniz 11 mayıs
İnsallah Canım. Resimlerini gördüm az önce. Masallah dedim. Allah bizede nasip etsin. :Saruboceq:sagol zehracımm evet gobegım cok var kız bıraz buyuk ve asagıda kasıklarıma yakın oldugu ıcın boyle buyukkk(( suan 77 kıloyumm kılom epey oldu bakma bıraz boyum var dıye cok tombalak durmuyorumm ama cok kalınastımm ve daha da 3 ayım var dusun ne kadar sıserımm
zeyno hayırlı olsun ıns tutar bebısın
hayrancım ıns hamılesındır :Saruboceq:
Selam kızlar..
Nasılsınız?? Ben bugün ilk defa Aşılama yaptırdım. Ama canım çoookkkk acıdı. Çok kastım galiba kendimi.
Tşk ederim canım. ınşallah tutar. Sorma canım ya. Acıyada razıyım diyorum artık. Tutsunda inşallah..zeynocum aşılaman hayırlı olsun inş. bebişinde gelicek bu ay sabırla bekleyelim ve dua edelim canım...kendini kastığın için acımış olabilir canım ama bundan sonra rahat ol hiç stres yapma...
Canımmm bunda da vardır bir hayır!! Yeni ay yeni umut. Üzülme sakın.günaydın kızlar adetim başladı yeni adet tarihim 25 mayıs beni de listeye eklerseniz sevinirim
İlknurcum tşkler verdigin bilgiler icin. Tutmazsa bu ay. İncir kürüne başlamayı düşünüyorum bende.
ıNŞALLAHHHHHH :Saruboceq:canım bende bu ay bal tarçın çörekotu yapıyorrrum bakalım inşallah bu ay hamiş kalırız hepimiz
günaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım hayrancım sıkma o tatlı canını ilknur1984 canım ben incir kürü ile hamile kaldım dene derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?