hay allah aksilik bi geldimi zaten peşpeşe geliyo insanı bırakmıyo büyük geçmiş olsun canım bulabildinizmi babanın parasını çarpanları gözü çıkasıcalar sıka canını herşeyin hayırlısını iste canım biz gayet iyiyiz ya benim sıpa cinsiyetini 2,de göstermedi ilk gittiğimizde de doktor kesin demediği için isim düşünmedik canım
benden once de cıvcıv ın bebegını gorecegızz valla canım bızde merak edıyoruzz kıme benzeyecek nasıl bır kız olacak dogunca gelırsınız ıstanbula beklerımm uyumazsa yandık valla sempatiksalakcinni gecen gun okudum hamıle ıken gecelerı ne kadar uyanırsan bebekte o sıklıkta uyanıyormus annesının uyuyup uyumadıgını kalp rıtmınden anlıyormuss kalp yavas atar kan dolasımı yavaslarsa oda uykuya gecıyormuss bılmem dogrumu
aaaa eewt civ civ senden önce doğuracak dimi süper bi bebek daha görecez oh ohhhh.. ewet canım benim yengem hamileyken gece uyuyamazdı bebiş çok rahatsız ederdi şu anda oğlu 13 aylık hala geceleri uyumuyor... birde gelinimiz var oda hamileliğini çok rahat geçirdi şimdi onun oğlu 11 aylık maaşallah tosun gibi uyuyor dediğin gibi hamilelik nasıl geçerse bebiş doğuncada devam ettiriyor...ama benim bildiğim kız çocukları çok uysal oluyor seni yormaz belkide annesi...
alminas1976, esemos, umutlu22+, SULTAN1984+ hahahah ısımlere bakın topık bıze kalmıssss
alminas1976, esemos, umutlu22+, SULTAN1984+ hahahah ısımlere bakın topık bıze kalmıssss
esemosumm senden bı rıcam olsa lısteyı sen davam ettırırmısınn?? esım gelınce onumuzdekı hafta bız seyahate cıkacagızz yıne epey bı yokuzz bursa eskısehır afyon 10 gunden once donmeyızz eltım ve kayınvalıdemlerı zıyaret edecegızz ıyıce agırlasınca gıdemeyız
olur canım zaten sen yokken ben ilgileniyordum yaparım merak etme... sen kendini yorma yeter listeyi düşünme ben hallederim...
Adetimin 21. günü başladı gülüm, kahverengi lekelenme işte. Adetim de sökülecek sanırım bu ay erkedenden. Belim ağrıyııı.umutlum ne lekesi kuzum bu
Evet gülüm ben nrmalde erken adet görmem bilakis biliyorsun geç görürüm. Bebiş büyük olasılıkla yoktur canımıniçci, yumoş yoktu ki bebiş olsuun aklinialirimsmileumutlum sen bu kadar erken adet görmezsinki daha gününe vaarr... hayırdır inş. bebiş olma ihtimalide var güzelim hele bi kaç gün bekle bakalım ne olacak olmazsa bi test felan yaptırırsın...
Hoşgeldiiiinn güzeller güzeli. Ne testi yapçem ki gülüm. Adetimin gelmesine daha bir hafta vaarr kaydirigubbakcemile3 Adet söktürücüden bi tane de olsa içtim ya, sanırım o böyle yaptı beni.ahada geldımmm
esemosum nasıl oldunn
umutlum bı test yapsana yahuuuu
Canım benİm pazartesİye belkİ gÖrÜŞemeyİz sana İyİ tatİller bol bol dİnlen bol bol gez tamam mı cİcİm kızımızada İyİ bak
Adetimin 21. günü başladı gülüm, kahverengi lekelenme işte. Adetim de sökülecek sanırım bu ay erkedenden. Belim ağrıyııı.
Evet gülüm ben nrmalde erken adet görmem bilakis biliyorsun geç görürüm. Bebiş büyük olasılıkla yoktur canımıniçci, yumoş yoktu ki bebiş olsuun aklinialirimsmile
Hoşgeldiiiinn güzeller güzeli. Ne testi yapçem ki gülüm. Adetimin gelmesine daha bir hafta vaarr kaydirigubbakcemile3 Adet söktürücüden bi tane de olsa içtim ya, sanırım o böyle yaptı beni.
ESEMOSUUM bu arada çok geçmiş olsun. Gerçekten kötü bir gün geçirmişsin. Allahım beterinden saklasın.
Yarın benİm İzmİrden kuzenlerİm gelecek kızlar yoĞun bİr hafta sonu benİ bekler kendİnİze İyİ bakın ben Çıkıyorum pazartesİye gÖrÜŞmek Üzere
Yarın benİm İzmİrden kuzenlerİm gelecek kızlar yoĞun bİr hafta sonu benİ bekler kendİnİze İyİ bakın ben Çıkıyorum pazartesİye gÖrÜŞmek Üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?