Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

maaşallah bende bugün öğlene kadar uyudum bu gün tembellik günü...
Ay sorma canım ya. Eşimi gönderdim az kestireyim dedim. Gözlerimi açamadım. Progestan hapına başladım. Ondan oluyor. Sersem yapıyor bu hap beni. 10 gün kullanıcam. Ne yaparım bilmem. Birde bi karın şişiriyor. Herhalde ondan kımıldayamıyorum. ohaoldumsmile

Teşekkür ederim esemos. Kimse tabiri caizse sallamayınca sinirlendim bende.boshayallersmile
Sinirlenmek yook şekerim. Bak yumoşların büyümes sonraa.. opuyorumnanaktan Bazen gösden kaçıyor yazılanlar. Aramıza hoşgeldin NESEPALAMUDU. buyrunnnnnnnnn Sorduğun ilacı ben de kullanmadım bilgim yok canım. Tedavin hayırlı olsun.
Tünaydın Güzeller. Ne uyudum ben bugün ya. Kömüş gibi yerimden kalkamadım :kedi:
Nasılsınız?? Ne var ne yok ey ahali sempatiksalakcinni

Maşalllahhh Zeynocuğuuum ne tünaydını, resmen iyi geceler yahuuu sırnaşık şey Ohh sefan olsun iyi yapmışsın.

a.s vallahi canım ya. Gece nasıl uyuyacam bilmem. Beşikte yok ki sallayayım :roflol:
Bütün suç Hapların. Şimdi biraz ütü yapayım açılırım belki.

Hosgeldin Nesepalamudu. Serophene bildiğim kadarıyla Klomifen sitrar iceriyor yani aynı bizim kullandığımız Klomen hapı gibi. Sadece ismi başka. Ben Klomene adetin 3. günü başliyorum. 7 gün boyunca günde 4 tane. Sonrada Adetin 11. günü doktora kontrole gidiyorum yumurtalar büyümüşmü diye. Bende de PCO olduğu için bende ancak bu dozla etkisini gösteriyor. Benim Yumurtalar çok tembel. İnşallah faydasını görürsün.

cevaplar için teşekkür ederim. en mantıklısı 9 unu beklemek. ama belimde sanki adet agrısı gibi bi agrı var. sizce bu neden olabilir. adet mi olcem yoksa. klomeni ve otrivelleyi 2. kere kullanıom. çarşamba doktora gittiğimde olmazsa moralini bozma dedi.

olmama ıhtımalı var tabı buna hazır ol arkadasımm mesela ben 3 ay klomen ve ovıtrelle kullandım ucundede tutmadı bıraktıktan 2 ay sonra kendılıgınden hamıle kaldımm

klomeni en fazla 3 kere kullandırıyoruz dedi. acıkcası ben de 1 kere daha kullanmak istemiorum. ne kadar strestli bi dönem. eşim akıllısı da aşı dio. bilmiom napcem .doktorumu mu değiştirim. üfff üffffff

klomeni en fazla 3 kere kullandırıyoruz dedi. acıkcası ben de 1 kere daha kullanmak istemiorum. ne kadar strestli bi dönem. eşim akıllısı da aşı dio. bilmiom napcem .doktorumu mu değiştirim. üfff üffffff
ben adacayını tavsıye edıyorumm gunde 3 fıncan
Canım senin yumurtalarda herhangi bi sorun varmıydı?? PCO gibi mesela.

yok canımm hıc sorunum yoktu bızımkı sebepsızdı 5 ay denedık olmadı rahım fılmı cektırdım adacayı ıcctımm 5.ayın sonunda kendılıgınden hamıle kaldımm

Canım ya Adaçayı içecektimde vazgeçtim. Tansiyonum zaten yüksek benim. O daha da arttırır diye korkuyorum. Bakalım bekleyeyim. ınşallah Aşılamam başarılı olmuştur.

selam kızlar bende yarın klomene başlıyorum hayırlısı ile
glokofende içiyorum günde 3 tane
klomenide sabah akşam içicekmişim
inşlhh vesile olur ilaçlar

slm kızlar ben pazartesı doktora gıtcem
11 aydır bebek olmuyor

yumurtam catlamıyor catlamadıgı ıcın kıst olustu gecen ay

bu ay doktor bana bu sekıdle gıttıgımde nasıl brı tadavı uygular sızce

Slm.. Benimde yumurtam çatlamadığı için Çatlatma iğnesi vurduruyorum canım. Sadece bir defa iğnesiz çatlamıştı. O ayda yumurtam bayağı büyümüştü. O yüzden kendiliğinden çatladı.

selam kızlar bende yarın klomene başlıyorum hayırlısı ile
glokofende içiyorum günde 3 tane
klomenide sabah akşam içicekmişim
inşlhh vesile olur ilaçlar
Slm.. Glukofen ne canım?? Ne için kullanıyorsun? Hayırlısı olsun inşallah Klomenle bebeğine kavuşursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…