kızlar gecen hafta çarşamba otrivelle oldum. çatlatma iğnesi.9 gün gecti. adetim ayın 9 unda .ne zaman test yapsam sizce yaaaaaaaaaaa
Bugün herkeste cuma rehaveti var sanırsam gülüm.
Alminasım komşusunda kahve içmelerde
Yaa arkadaşlar benim bu erken erken kahverengi lekelenmelerime kimsenin bir diyeceği yok mu? Hala adet olacakmışım gibi geliyoo kasıklarım ağrıyı.
kızlar gecen hafta çarşamba otrivelle oldum. çatlatma iğnesi.9 gün gecti. adetim ayın 9 unda .ne zaman test yapsam sizce yaaaaaaaaaaa
hoşgeldin canım nasılsın bugün
sultanım kendi derdimi unuttum inanki dün öyle yoğun bi gündükü benim için kendimi unuttum...kayın babamın emekli maaşını çarpmışlar onunla uğraştık...sonra eşimin kuzeni vardı bankada çalışıyordu onu işten çıkarmışlar çokta borçları vardı ev felan almışlardı akşamda onunla uğraştım..şimdide ablamın kaynanası merdivenlerden yuvarlanmış hastaneye kaldırmışlar durumu ağırmış birazdanda oraya gidecem...yani okadar sıkıntılı bi gün geçirdimki sorma...kendimi unuttum.....benim durumlar karışık anlayacan...sen nasılsın canım bebişimiz nasıl karnın iyice büyüdü dimi....bu arada hala isim düşünmediniz sanırım...
ahada geldımmm
esemosum nasıl oldunn
umutlum bı test yapsana yahuuuu
Zaten senİn yaramaz kızın kahve İÇe İÇe kararıp gİdecek İÇİnde almİnasım
ben iyiyim tatlım çok takmıyorum artık.... sen nasılsın günler yaklaşıyor heyecan başlamıştır sende dimi....
esemosumm bu ne halll felaketler zıncırı ıcınde kalmıssın cok cok gecmıs olsunn
ayyy sorma sevdacım bu yoğunlukta varya beynim çatlayacak nerdeyse ağrı kesici içmekten bir hal oldum bizim elimizden destek olmaktan başka bişey gelmiyor hiç değilse yanlarında olmaya çalıştık ALLAH onlara sabır versin...
yok be canımm daha 3 ay varr suan ıcın heyecanım yokk ama cok zorlanıyorumm ıs falan yapamıyorumm yol cok yuruyemıyorumm kız ıyıce hareketlendı hareketlerı cok sert oluyorr gece uykudan uyandırıyor valla tekmelerıı
sultanım kendi derdimi unuttum inanki dün öyle yoğun bi gündükü benim için kendimi unuttum...kayın babamın emekli maaşını çarpmışlar onunla uğraştık...sonra eşimin kuzeni vardı bankada çalışıyordu onu işten çıkarmışlar çokta borçları vardı ev felan almışlardı akşamda onunla uğraştım..şimdide ablamın kaynanası merdivenlerden yuvarlanmış hastaneye kaldırmışlar durumu ağırmış birazdanda oraya gidecem...yani okadar sıkıntılı bi gün geçirdimki sorma...kendimi unuttum.....benim durumlar karışık anlayacan...sen nasılsın canım bebişimiz nasıl karnın iyice büyüdü dimi....bu arada hala isim düşünmediniz sanırım...
Kızlar benİde alın aranıza bendde klomene baŞladım 2 .gÜn deyİm hayırlısı artık
ben çok heyecanlıyım valla senin kızı pek merak ediyorum burda bizlere göstereceğin ilk resimleri heyecanla bekliyorum ...senden sonrada sultanın bebişini görecez onun resimleri felan ooohhhh ben sizdende heyecanlıyım kızzzz...haaa bu arada senin kız doğuncada geceleri uyumazsa vay haline artık ama olsun ona razı geliyor insan öyle değilmi...
hay allah aksilik bi geldimi zaten peşpeşe geliyo insanı bırakmıyo büyük geçmiş olsun canım bulabildinizmi babanın parasını çarpanları gözü çıkasıcalar sıka canını herşeyin hayırlısını iste canım biz gayet iyiyiz ya benim sıpa cinsiyetini 2,de göstermedi ilk gittiğimizde de doktor kesin demediği için isim düşünmedik canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?