Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

umutlum sen bu kadar erken adet görmezsinki daha gününe vaarr... hayırdır inş. bebiş olma ihtimalide var güzelim hele bi kaç gün bekle bakalım ne olacak olmazsa bi test felan yaptırırsın...

kızlar gecen hafta çarşamba otrivelle oldum. çatlatma iğnesi.9 gün gecti. adetim ayın 9 unda .ne zaman test yapsam sizce yaaaaaaaaaaa

canım adetine pek bişey kalmamış onun için sabretmeye çalış günün geçince test yaptır bence inş. bebişin gelmiştir müjdeli haberi verirsin bizlere...

hoşgeldin canım nasılsın bugün

sultanım kendi derdimi unuttum inanki dün öyle yoğun bi gündükü benim için kendimi unuttum...kayın babamın emekli maaşını çarpmışlar onunla uğraştık...sonra eşimin kuzeni vardı bankada çalışıyordu onu işten çıkarmışlar çokta borçları vardı ev felan almışlardı akşamda onunla uğraştım..şimdide ablamın kaynanası merdivenlerden yuvarlanmış hastaneye kaldırmışlar durumu ağırmış birazdanda oraya gidecem...yani okadar sıkıntılı bi gün geçirdimki sorma...kendimi unuttum.....benim durumlar karışık anlayacan...sen nasılsın canım bebişimiz nasıl karnın iyice büyüdü dimi....bu arada hala isim düşünmediniz sanırım...

esemosumm bu ne halll felaketler zıncırı ıcınde kalmıssın cok cok gecmıs olsunn

ben iyiyim tatlım çok takmıyorum artık.... sen nasılsın günler yaklaşıyor heyecan başlamıştır sende dimi....

yok be canımm daha 3 ay varr suan ıcın heyecanım yokk ama cok zorlanıyorumm ıs falan yapamıyorumm yol cok yuruyemıyorumm kız ıyıce hareketlendı hareketlerı cok sert oluyorr gece uykudan uyandırıyor valla tekmelerıı

esemosumm bu ne halll felaketler zıncırı ıcınde kalmıssın cok cok gecmıs olsunn

ayyy sorma sevdacım bu yoğunlukta varya beynim çatlayacak nerdeyse ağrı kesici içmekten bir hal oldum bizim elimizden destek olmaktan başka bişey gelmiyor hiç değilse yanlarında olmaya çalıştık ALLAH onlara sabır versin...

ben çok heyecanlıyım valla senin kızı pek merak ediyorum burda bizlere göstereceğin ilk resimleri heyecanla bekliyorum ...senden sonrada sultanın bebişini görecez onun resimleri felan ooohhhh ben sizdende heyecanlıyım kızzzz...haaa bu arada senin kız doğuncada geceleri uyumazsa vay haline artık ama olsun ona razı geliyor insan öyle değilmi...

hay allah aksilik bi geldimi zaten peşpeşe geliyo insanı bırakmıyo büyük geçmiş olsun canım bulabildinizmi babanın parasını çarpanları gözü çıkasıcalar sıka canını herşeyin hayırlısını iste canım biz gayet iyiyiz ya benim sıpa cinsiyetini 2,de göstermedi ilk gittiğimizde de doktor kesin demediği için isim düşünmedik canım

benden once de cıvcıv ın bebegını gorecegızz valla canım bızde merak edıyoruzz kıme benzeyecek nasıl bır kız olacak dogunca gelırsınız ıstanbula beklerımm uyumazsa yandık valla sempatiksalakcinni gecen gun okudum hamıle ıken gecelerı ne kadar uyanırsan bebekte o sıklıkta uyanıyormus annesının uyuyup uyumadıgını kalp rıtmınden anlıyormuss kalp yavas atar kan dolasımı yavaslarsa oda uykuya gecıyormuss bılmem dogrumu

öyle canım ne kötü insanlar var ya biz zaten şaşkınlığımızı atamadık..yok paradan haber yok kameradan görünmüş hırsızlar bakalım olsun diyoruz cana geleceğine para gitsin artık öyle düşünüyoruz...senin bebişte nazlı demek göstermiyo kendini olsun bidahaki kontrolünde belki gösterir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…