Serapcım bu kÖr olası adetİn ya gelsİn bİ an Önce tekrardan baŞla yada hİÇ gelmesİn 9 ay yahu
mrb şekerlerrr
çok şükür bi haftayı daa bitirdik
esemosum geçmiş olsun canım
bunla gelip geçsin inş. kardeşinin keyınvalidesine Rabbim şifalar versin
umutlum senn bu kahverengi akıntılarda bence adet söktürücüden kaynaklanıo
muhtemelen yarına falan kesilir
eee başka ne var ne yokkkkk
ya ben bişey soracam ben 2 aydır adet belirtisi hiç yaşamıyorum adetime 6 gün var ne göğüslerim acıyor ne karnım şişti ne iştahım açıldı ne kasıklarım ağrıyor bunların hiçbiri olmuyor bu dediğim belirtiler önceden adetime 10 gün kala kesin olurdu şimdi olmuyor kürtajla bir ilgisi varmı acaba..
illa daha önceden mi tanışmış olmamız gerekiyor
öncelikle hoşgeldin... sorunu görmedim sen şimdi yazınca geçmişe döndüm ve gördüm... gözümüzden kaçmış olabilir sonuçta hepimiz bi şekilme bebiş sahibi olmak için burdayız burda tanıştık güzel dostluklar kurduk inş. seninlede öyle olur... dediğin ilacı ben hiç kullanmadım onun için bişey diyemicem ama kullanan arkadaşlar sana bilgi verirler.. tedavin hayırlı olsun inş. en kısa zamanda yavruna kavuşursun...
öncelikle hoşgeldin... sorunu görmedim sen şimdi yazınca geçmişe döndüm ve gördüm... gözümüzden kaçmış olabilir sonuçta hepimiz bi şekilme bebiş sahibi olmak için burdayız burda tanıştık güzel dostluklar kurduk inş. seninlede öyle olur... dediğin ilacı ben hiç kullanmadım onun için bişey diyemicem ama kullanan arkadaşlar sana bilgi verirler.. tedavin hayırlı olsun inş. en kısa zamanda yavruna kavuşursun...
sen hangi ilacı kullanıyorsun
Teşekkür ederim esemos. Kimse tabiri caizse sallamayınca sinirlendim bende.boshayallersmile
ben şu anda ilaç kullanmıyorum daha önce 3 kere klomen kullanmıştım klomeni bıraktıktan 2 ay sonra hamile kaldım onu da malesef kaybettim şimdilik tedaviyi bıraktım biraz dinleniyorum bi kaç ay sonra başlıyacam...
yok yok sinirlenme bak burdakileri çok seveceksin burda kötü kimse yok zamanla tanıyacaksın..sen ankaranın neresinde oturuyorsun ve hangi hastaneye gidiyorsun...bende ankaradayım batıkentte oturuyorum..
geçmiş olsun canım, inşallah en yakın zamanda bebeğine kavuşursun:Saruboceq:
bende çankaya da oturuyorum, gazi hastanesine gidiyorum canım
saol canım inş.ALLAH ım bidaha yaşatmasın böyle bi acıyı ben iki kere yaşadım hiç kolay değil çok zor günlerdi...bende balgatta akpol hastanesi var oraya gidiyorum...
akşama misafirim gelicek
ben mutfağa geçiiiim
öpüorum siziiiii
evet orayı duymuştum, peki memnun kaldın mı canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?