ınşallah tutar Canım. Önemli olan Rahat olman. Hiç kasma kendini. Demesi kolay tabiki. Ama bi dene. Bende bir haftaya kadar sonuç alırım inşallah.evet canım ilk aşılamam olacak.
Kızlar geçmiş okumadan hemen sormak istiyorum...Benim dünden ber ağrım felaket...Ben böyle ağrı çekmedim bildim bileli...Akşam adetim söküldü ama ne sökülme ya...Çok berbat bir ağrım var...Uyuyamdım yine...Wc durup durup gidiyorum...Küçük tuvaletimi bile yaparken ağrım oluyor yapamıyorum...Birde sanki kanı yumurta akına bulaştırmış gibi öyle uzayan şekilde geliyor...Elimi bile suyla zor temizliyorum ve parça parça etler geliyor küçük müçükte değil...Ve fazla kanamam var...Temizliyorum tam wc kalkacam wc taşına kanlar tamlıyor fazla fazla...Acaba beni bu klomen mi yaptı...Bir acilemi gitsem...Hele sağ kasığım felaket bıçaklar saplanıyor kıvrandırıyor...
Hadi hayırlısı olur inşallah Canım. Ben geldiğimden beri hiç Hamile haberi görmedim. ınşallah önümüzdeki günler bol bol Hamiş haberleri alırız. :CüvCüv:selamlar buarada canlarımm
bu ay bnde aranıza katılıorum artıkk
maraton başlıo
aslında pek istekli diilim ama yapıcak bişiii yok
gene stres başlıo ohhh ne rahattım 3 aydır.
dr.um reglin 3. günü gel dedi
çarşmba gidicem bakalım ne dicek merak ediorum
Merhaba şekerim. Hoşgeldin sefalar getirdin.selamlar buarada canlarımm
bu ay bnde aranıza katılıorum artıkk
maraton başlıo
aslında pek istekli diilim ama yapıcak bişiii yok
gene stres başlıo ohhh ne rahattım 3 aydır.
dr.um reglin 3. günü gel dedi
çarşmba gidicem bakalım ne dicek merak ediorum
herkese tekrardan merhaba arkadaşlar nasılsınız nasıldı hafta sonunuz umutlum burası hafta sonu süperdi ama biz değerlendiremedik kocişimle temizlik yaptık canım
canım anlattıklarının aynını bende yaşadım
ben o ay farkında olmadan düşük yapmışım meğer
sende de öledir demiorum ama riske etme hiç mutlaka bi dr.a görün
bende de aşırı kanama ve ağrı vardı
normalde hap yutunca en fazla 30 dk. ağrım geçerdi
o gün 2 tane ağrı kesici banamısın demedi
okulda dayanamayıp eve gelmştm
evdede kıvrandım bi süre
en son tuvalette büyük bi parça düşürdüm ve o an birdenbire kesildi ağrım
adetim 4 gün geçtiğinde kan değerim 7 çıkmştı
2 gün sonrada bu dediklerimi yaşadım
Sende sağol canım...Şimdi okadar ağrım yok ara ara geliyor ama kanamam ve dediğim gibi o et parçaları hala gelmekte...Eşimle konuştum...Bu ay dr. muayenesine gidecek birdurumumuz yok ama burda üniversite hastanesi var orda aynı özelde gibi bakılıyormuş...Hem dr. odasında ultrasonda varmış...Annemde menopoza giremiyor diye bu ay orda koşturdu durdu oda ilgilenmek konusunda destekliyor...Yarın gitmek istiyorum sıra alıp ama sıra yoksa öbürgünde gitsem olur dimi...Benim adetim 3 günde bitiyordu ama bu kanamaya göre bitermi bilmem...Bir sorun varsa eğer kist mist sadece adetliyken çıkmıyor dimi bir sorun varsa sonrada olsa çıkar mı...
Hoşgeldin örtmeniiim. Naslısın?
selam kızlar ya sıze bısey sorabılrımıyım....
ben gecen ay klomen kullandım gunde 2 tane dedı doktor dırek sonra kontrolde bırden fazla yumurtamın cok gelsıtıgını soyledı ve ıgne yapmadı o yuzden kendılıgınden catlamasını beklıcez dedı...
2 gun oldu regl oldum ve 2 gundur sımsıyah kan gelıyor bunu yasayan varmı ıcınızde...
acaba o yumurtalar kıst olduda onlarımı atıyorum nedır kı
yarın dr kontrolum var yıne ama merakettım sızın basınıza geldımı
kızlar selam
geçen ay ilk kez klomen kullandım ve adetim 3 günden biraz fazla sürdü,bitti... normalde 7 gün sürer. klomenin böyle bi etkisi var mı?
Canım Klomen benimde Adetlerimi kısalttı. ılactan oluyordur merak etme..kızlar selam
geçen ay ilk kez klomen kullandım ve adetim 3 günden biraz fazla sürdü,bitti... normalde 7 gün sürer. klomenin böyle bi etkisi var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?