Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

UMUTLU22 teşekkür ederim canım...Benimde aklımdan öyle geçiyor...Çünkü kanamayla gidiyormuş...Ne yapalım varsa vardır yoksa yoktur...Allah yazdıysa herşeyi göreceğiz...

canım anlattıklarının aynını bende yaşadım
ben o ay farkında olmadan düşük yapmışım meğer
sende de öledir demiorum ama riske etme hiç mutlaka bi dr.a görün
bende de aşırı kanama ve ağrı vardı
normalde hap yutunca en fazla 30 dk. ağrım geçerdi
o gün 2 tane ağrı kesici banamısın demedi
okulda dayanamayıp eve gelmştm
evdede kıvrandım bi süre
en son tuvalette büyük bi parça düşürdüm ve o an birdenbire kesildi ağrım
adetim 4 gün geçtiğinde kan değerim 7 çıkmştı
2 gün sonrada bu dediklerimi yaşadım

selamlar buarada canlarımm
bu ay bnde aranıza katılıorum artıkk
maraton başlıo
aslında pek istekli diilim ama yapıcak bişiii yok
gene stres başlıo ohhh ne rahattım 3 aydır.
dr.um reglin 3. günü gel dedi
çarşmba gidicem bakalım ne dicek merak ediorum

Hadi hayırlısı olur inşallah Canım. Ben geldiğimden beri hiç Hamile haberi görmedim. ınşallah önümüzdeki günler bol bol Hamiş haberleri alırız. :CüvCüv:

herkese tekrardan merhaba arkadaşlar nasılsınız nasıldı hafta sonunuz umutlum burası hafta sonu süperdi ama biz değerlendiremedik kocişimle temizlik yaptık canım

Merhaba şekerim. Hoşgeldin sefalar getirdin.
E haydi vaktidir aramıza katılmanın.
Çok fazla tatil yaptın çünkküü.
İnşallahh çok bekletmez, hemencik gelir bebişin strese gerek kalmadan

herkese tekrardan merhaba arkadaşlar nasılsınız nasıldı hafta sonunuz umutlum burası hafta sonu süperdi ama biz değerlendiremedik kocişimle temizlik yaptık canım

Olsun canımıniçi yine de değerlendirmişsiniz işte. Ben de haftasonumu gezerek değerlendirdim, bugün de akşam eve gidince temislik yaapacam boshayallersmile

Sende sağol canım...Şimdi okadar ağrım yok ara ara geliyor ama kanamam ve dediğim gibi o et parçaları hala gelmekte...Eşimle konuştum...Bu ay dr. muayenesine gidecek birdurumumuz yok ama burda üniversite hastanesi var orda aynı özelde gibi bakılıyormuş...Hem dr. odasında ultrasonda varmış...Annemde menopoza giremiyor diye bu ay orda koşturdu durdu oda ilgilenmek konusunda destekliyor...Yarın gitmek istiyorum sıra alıp ama sıra yoksa öbürgünde gitsem olur dimi...Benim adetim 3 günde bitiyordu ama bu kanamaya göre bitermi bilmem...Bir sorun varsa eğer kist mist sadece adetliyken çıkmıyor dimi bir sorun varsa sonrada olsa çıkar mı...

Adetliyken çağırıyorlar canım özellikle. 2. veya 3. gün gel diyorlar. Bence sen sabah erkenden git ki sıra almaya çalış. Fakülte hastaneleri kalabalık olur. İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin.

selam kızlar ya sıze bısey sorabılrımıyım....
ben gecen ay klomen kullandım gunde 2 tane dedı doktor dırek sonra kontrolde bırden fazla yumurtamın cok gelsıtıgını soyledı ve ıgne yapmadı o yuzden kendılıgınden catlamasını beklıcez dedı...

2 gun oldu regl oldum ve 2 gundur sımsıyah kan gelıyor bunu yasayan varmı ıcınızde...
acaba o yumurtalar kıst olduda onlarımı atıyorum nedır kı
yarın dr kontrolum var yıne ama merakettım sızın basınıza geldımı

canım muhtemelen ilacın etkisidir

kızlar selam
geçen ay ilk kez klomen kullandım ve adetim 3 günden biraz fazla sürdü,bitti... normalde 7 gün sürer. klomenin böyle bi etkisi var mı?

kızlar selam
geçen ay ilk kez klomen kullandım ve adetim 3 günden biraz fazla sürdü,bitti... normalde 7 gün sürer. klomenin böyle bi etkisi var mı?

canım mevsimsel de olabilir ilacın da etkisi olabilir... Bende kullandım klomen ama öyle bir etkisi olmamıştı bana... Fakat herkeste aynısı olacak diye bir kural yok... Hormonlarımız altüst oluyor bu ilaçlarla.dolayısıyla adetlerde sapıtmalar da çok normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…