Canım bende bi kere öyle bi kanama olmuştu aynı anlattıgın şekilde. Yerimden kalkamadım. Ama ben iki ay adet görmemistim. Benim cok biriktigi icin öyle olmuştu.. Bence sen yinede bi Doktora görün.Kızlar geçmiş okumadan hemen sormak istiyorum...Benim dünden ber ağrım felaket...Ben böyle ağrı çekmedim bildim bileli...Akşam adetim söküldü ama ne sökülme ya...Çok berbat bir ağrım var...Uyuyamdım yine...Wc durup durup gidiyorum...Küçük tuvaletimi bile yaparken ağrım oluyor yapamıyorum...Birde sanki kanı yumurta akına bulaştırmış gibi öyle uzayan şekilde geliyor...Elimi bile suyla zor temizliyorum ve parça parça etler geliyor küçük müçükte değil...Ve fazla kanamam var...Temizliyorum tam wc kalkacam wc taşına kanlar tamlıyor fazla fazla...Acaba beni bu klomen mi yaptı...Bir acilemi gitsem...Hele sağ kasığım felaket bıçaklar saplanıyor kıvrandırıyor...
Hayatım bu Doktorların da ne istedigi belli degil.. Biri kilo al der. Biri zayıfla der ohaoldumsmilemerhaba kızlar nasılsınız
benim doktorum da yine klomen verdi şimdi içiyorum ilacımı inşallah tutar bu ay bu üçüncü ve sonmuş
doktor bana sen zayıfsın biraz kilo alsan daha rahat hamile kalabilirsin dedi kafam karıştı bilmiyorumkismile
Kızlar geçmiş okumadan hemen sormak istiyorum...Benim dünden ber ağrım felaket...Ben böyle ağrı çekmedim bildim bileli...Akşam adetim söküldü ama ne sökülme ya...Çok berbat bir ağrım var...Uyuyamdım yine...Wc durup durup gidiyorum...Küçük tuvaletimi bile yaparken ağrım oluyor yapamıyorum...Birde sanki kanı yumurta akına bulaştırmış gibi öyle uzayan şekilde geliyor...Elimi bile suyla zor temizliyorum ve parça parça etler geliyor küçük müçükte değil...Ve fazla kanamam var...Temizliyorum tam wc kalkacam wc taşına kanlar tamlıyor fazla fazla...Acaba beni bu klomen mi yaptı...Bir acilemi gitsem...Hele sağ kasığım felaket bıçaklar saplanıyor kıvrandırıyor...
Canım bende bi kere öyle bi kanama olmuştu aynı anlattıgın şekilde. Yerimden kalkamadım. Ama ben iki ay adet görmemistim. Benim cok biriktigi icin öyle olmuştu.. Bence sen yinede bi Doktora görün.
Canım ben klomeni bu ay ilk kullandım...Eimdede bendede sorun yok yani...Tahlillerimiz yapıldı...Dedik yumoş kontrolü yaptıralım bu ay yaptırdık...Klomeni kullandım dediği gün gittim yumoşlarıma baktı sadece sağda tek oluşmuş yumoş var dedi çalışma verdi yaptık ama sonra çağırmadı yine çatlayıp çatlamadığına yumurtanın...Zaten bu benim aklımda soru kaldı ne bir iğne ne bit tekrar kontrol sadece adet olursan yine gel dedi...Ben kendimden 2 ay yaptırırım diyordum ama eşim istemiyor zaten bu ay sıkışığızda muayenesine tekrardan gidemem...
selam herkeseeee.zemuszemus
Canım ben Klomenden sonra kontrole gidiyorum. Yumurta büyüdüyse Çatlatma iğnesi vurduruyorum. Sonrada Adetin 22. günü Progesteron tahlili icin gidiyordum. Yumurta çatlamış mı diye. Alminasında dedigi gibi Klomen bendede Adeti kısaltıyor. Yani iki gün falan sürüyor. Klomenden önce sen gibi Adet olmuştum kötü şekilde.Canım ben klomeni bu ay ilk kullandım...Eimdede bendede sorun yok yani...Tahlillerimiz yapıldı...Dedik yumoş kontrolü yaptıralım bu ay yaptırdık...Klomeni kullandım dediği gün gittim yumoşlarıma baktı sadece sağda tek oluşmuş yumoş var dedi çalışma verdi yaptık ama sonra çağırmadı yine çatlayıp çatlamadığına yumurtanın...Zaten bu benim aklımda soru kaldı ne bir iğne ne bit tekrar kontrol sadece adet olursan yine gel dedi...Ben kendimden 2 ay yaptırırım diyordum ama eşim istemiyor zaten bu ay sıkışığızda muayenesine tekrardan gidemem...
canım üzülme allahtan hayırlısı ne diyelim o dediğin ilaç ne herkes kullanabilirmi
hosgeldınnn nbrrr
Canım ben Klomenden sonra kontrole gidiyorum. Yumurta büyüdüyse Çatlatma iğnesi vurduruyorum. Sonrada Adetin 22. günü Progesteron tahlili icin gidiyordum. Yumurta çatlamış mı diye. Alminasında dedigi gibi Klomen bendede Adeti kısaltıyor. Yani iki gün falan sürüyor. Klomenden önce sen gibi Adet olmuştum kötü şekilde.
Geçmiş olsun canım. Bi defasında bana da olmuştu aynı şey. Aynı şekilde dünyanın sonu diye düşünmüştüm. O ay bende kist yapmıştı klomen ben de o yüzden bu kadar ağrıdığını düşünmüştüm. Kesin birşey değil ama bu benim düşüncem seninle paylaşmak istedim. Eğer varsa bile, endişe edecek birşey yok çünkü kendi kendine adetinle birlikte gder demişti doktorum. Öyle de oldu zaten.Kızlar geçmiş okumadan hemen sormak istiyorum...Benim dünden ber ağrım felaket...Ben böyle ağrı çekmedim bildim bileli...Akşam adetim söküldü ama ne sökülme ya...Çok berbat bir ağrım var...Uyuyamdım yine...Wc durup durup gidiyorum...Küçük tuvaletimi bile yaparken ağrım oluyor yapamıyorum...Birde sanki kanı yumurta akına bulaştırmış gibi öyle uzayan şekilde geliyor...Elimi bile suyla zor temizliyorum ve parça parça etler geliyor küçük müçükte değil...Ve fazla kanamam var...Temizliyorum tam wc kalkacam wc taşına kanlar tamlıyor fazla fazla...Acaba beni bu klomen mi yaptı...Bir acilemi gitsem...Hele sağ kasığım felaket bıçaklar saplanıyor kıvrandırıyor...
Hayırlısı olsun Arenciğim. İnşallah en azından bi tanesi bebiş olsun inşallahh.günaydın kızlar
bugün kontrolüm vardı. 2 yumurta gelişmiş. çarşamba günü aşılamam olacak.
selam herkeseeee.zemuszemus
Sen mutlaka bi Doktorunu ara bence Canım. Türkiyede yapıyorlarmı bilmiyorum ama Almanyada bi Arkadaşımın rahimini temizlemişlerdi böyle Kanaması varken. Biz ne desek boş canım. Sen Doktora görün.Canım asıl benim klomenden önce adetim kısa ve az geliyordu...Bir kere et parçası kopuyordu okadar ama şimdi sanki içimde et kesiyorlar hep...Az mazda gelmiyor parçalar...Kanamamda az değil...Offfff...
İlk Aşılaman mıydı senin canım??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?