Hmmm bilmiyorumkismile hamilelik belirtileri ile Adet belirtileri hemen hemen aynı sanki. ıgneden iki hafta sonra test yapmayı öneriyorlar. Ama ignenin prospektüsünde on gün sonrada yapabilirsiniz yazıyor. Vallahi bilemicem güzelim. CADIARZU ınşallah adet olmazsın!!!kızlar yaaaa otrivelle vurulalı 13 gün oldu. ama 2 günden beri gögüslerim şişti yaaaaaa adet mi olcem? sizce adet belirtisi mi buu?
canım mevsimsel de olabilir ilacın da etkisi olabilir... Bende kullandım klomen ama öyle bir etkisi olmamıştı bana... Fakat herkeste aynısı olacak diye bir kural yok... Hormonlarımız altüst oluyor bu ilaçlarla.dolayısıyla adetlerde sapıtmalar da çok normal.
Canım Klomen benimde Adetlerimi kısalttı. İlactan oluyordur merak etme..
İnşalllah adet belirtisi değil de, bebiş belirtisidir gülüm. E aslında epey geçmiş iğneni vurulalı. Birkaç güne belli olur nasılsa sebebi canım. Sonuç ne olursa olsun, hayırlısı olsun inşallah.kızlar yaaaa otrivelle vurulalı 13 gün oldu. ama 2 günden beri gögüslerim şişti yaaaaaa adet mi olcem? sizce adet belirtisi mi buu?
Canım Klomen benimde Adetlerimi kısalttı. İlactan oluyordur merak etme..
evet hayatım benim. Ta kendisi çatlak zeyno sempatiksalakcinniİnşalllah adet belirtisi değil de, bebiş belirtisidir gülüm. E aslında epey geçmiş iğneni vurulalı. Birkaç güne belli olur nasılsa sebebi canım. Sonuç ne olursa olsun, hayırlısı olsun inşallah.
Kıs Zeynoo, o resimdeki sen misinn?
Panik yokkkk.. Sakinnnn... Rahat ol canım. :hulya:bilmiyorum gecen adette de belim ağırdı yine gögüslerim şişti. şimdi belim ağırmıo ama gögüslerim balon gibi oldu. buuu adet belirtisi bence yaaaa.pazar olcem yine SANKı ÜFFFF
kızlar yaaaa otrivelle vurulalı 13 gün oldu. ama 2 günden beri gögüslerim şişti yaaaaaa adet mi olcem? sizce adet belirtisi mi buu?
canım şekerle içmeyi denesen. Ben mesela soğuk süt içemem. Ama sıcak Sütü şekerle içebiliyorum zor da olsa. Bi dene istersen.bugün kan tahlillerime baktırdım kalsiyum düşük geldi ve ben hiç süt içmediğim için doktor kızdı ilaç verdi sonra düşündüm ilaç içeceğime süt içerim dedi ama nasıl içecem onu bilmiyom hayatım da hiç süt içmedim gebeliğimin ilk aylarında zorla 1 bardak içiyordum ama midem berbat bulanıyordu of yaa
canım şekerle içmeyi denesen. Ben mesela soğuk süt içemem. Ama sıcak Sütü şekerle içebiliyorum zor da olsa. Bi dene istersen.
Maşallahhhevet hayatım benim. Ta kendisi çatlak zeyno sempatiksalakcinni
Evet canım en iyisi beklemek tabii. Ama senin de dediğin gibi işin o kısmı biras zor oluyor. aklinialirimsmile Hakkında hayırlısı.bilmiom artık pazara kadar beklicem gerci günler nasıl gececek bilmiom ama.??? zaten doktor adet olursan moralini bozma dedi ama demek kolay. neyseeeeee beklicem ve görecem.
selaaaaammmm
bugün fazla kimse uğramamış buraya
benden güzel bi haberrr
kurslarım canım öğrencilerimin devamsızlığından dolayı bittiiiiiiiizemuszemus
artık salı cuma da daa erken sizlerle olabilicemmm
sultanım ıcıne nısasta seker ve vanılya koy azıcık koyulassın gece yatarken ıc karnınıda tok tutar ben oyle yapıyorummmbugün kan tahlillerime baktırdım kalsiyum düşük geldi ve ben hiç süt içmediğim için doktor kızdı ilaç verdi sonra düşündüm ilaç içeceğime süt içerim dedi ama nasıl içecem onu bilmiyom hayatım da hiç süt içmedim gebeliğimin ilk aylarında zorla 1 bardak içiyordum ama midem berbat bulanıyordu of yaa
selaaaaammmm
bugün fazla kimse uğramamış buraya
benden güzel bi haberrr
kurslarım canım öğrencilerimin devamsızlığından dolayı bittiiiiiiiizemuszemus
artık salı cuma da daa erken sizlerle olabilicemmm
Allah razı olsun canım. Senin güzel görmenden o. ınşallah canım inşallah. Aşılamam bugün tam bir hafta oldu. Dün bayağı bi rahatsızdım. Bugünde ara ara kasıklarım ağrıyor. Ayıptır söylemesi çok gaz var karnımda. Sürekli çıkarıyorum. Ama rahatlıyorum. Bilmiyorum normalmi. Belki Progestan hapıda yapıyordur. Bir hafta sonra belli olur inşallah. Şu an için kasık ağrısından başka bişey yok canım.MaşallahhhAllah nazarlardan saklasın Zeynocuum. Bir içim su gibisin valla. Hemi de gençsiin opuyorumnanaktan Allahım bahtını da güzel yazmış olsun inşallah. Senin aşılama olalı ne kadar oldu?
Evet canım en iyisi beklemek tabii. Ama senin de dediğin gibi işin o kısmı biras zor oluyor. aklinialirimsmile Hakkında hayırlısı.
Kız örtmenim, toparlamıyon mu bi kaç veletii naniknanik Allah size sabır versin. Bi tanesiyle başetmek bile ne kaaddar zor, siz en az 30 tanesiyle uğraşıyorsunuz. Neyse devamsızlıkları işe yaradı veletlerin sositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?