Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

kızlar yaaaa otrivelle vurulalı 13 gün oldu. ama 2 günden beri gögüslerim şişti yaaaaaa adet mi olcem? sizce adet belirtisi mi buu?
Hmmm bilmiyorumkismile hamilelik belirtileri ile Adet belirtileri hemen hemen aynı sanki. ıgneden iki hafta sonra test yapmayı öneriyorlar. Ama ignenin prospektüsünde on gün sonrada yapabilirsiniz yazıyor. Vallahi bilemicem güzelim. CADIARZU ınşallah adet olmazsın!!!

Canım Klomen benimde Adetlerimi kısalttı. İlactan oluyordur merak etme..

kızlar teşekkürler cavaplar için, sanırım klomenden böyle oldu..

kızlar yaaaa otrivelle vurulalı 13 gün oldu. ama 2 günden beri gögüslerim şişti yaaaaaa adet mi olcem? sizce adet belirtisi mi buu?
İnşalllah adet belirtisi değil de, bebiş belirtisidir gülüm. E aslında epey geçmiş iğneni vurulalı. Birkaç güne belli olur nasılsa sebebi canım. Sonuç ne olursa olsun, hayırlısı olsun inşallah.
Canım Klomen benimde Adetlerimi kısalttı. İlactan oluyordur merak etme..

Kıs Zeynoo, o resimdeki sen misinn?

bilmiyorum gecen adette de belim ağırdı yine gögüslerim şişti. şimdi belim ağırmıo ama gögüslerim balon gibi oldu. buuu adet belirtisi bence yaaaa.pazar olcem yine SANKı ÜFFFF

evet hayatım benim. Ta kendisi çatlak zeyno sempatiksalakcinni

bugün kan tahlillerime baktırdım kalsiyum düşük geldi ve ben hiç süt içmediğim için doktor kızdı ilaç verdi sonra düşündüm ilaç içeceğime süt içerim dedi ama nasıl içecem onu bilmiyom hayatım da hiç süt içmedim gebeliğimin ilk aylarında zorla 1 bardak içiyordum ama midem berbat bulanıyordu of yaa

bilmiom artık pazara kadar beklicem gerci günler nasıl gececek bilmiom ama.??? zaten doktor adet olursan moralini bozma dedi ama demek kolay. neyseeeeee beklicem ve görecem.

canım şekerle içmeyi denesen. Ben mesela soğuk süt içemem. Ama sıcak Sütü şekerle içebiliyorum zor da olsa. Bi dene istersen.

selaaaaammmm
bugün fazla kimse uğramamış buraya
benden güzel bi haberrr
kurslarım canım öğrencilerimin devamsızlığından dolayı bittiiiiiiiizemuszemus
artık salı cuma da daa erken sizlerle olabilicemmm

evet hayatım benim. Ta kendisi çatlak zeyno sempatiksalakcinni
Maşallahhh Allah nazarlardan saklasın Zeynocuum. Bir içim su gibisin valla. Hemi de gençsiin opuyorumnanaktan Allahım bahtını da güzel yazmış olsun inşallah. Senin aşılama olalı ne kadar oldu?
bilmiom artık pazara kadar beklicem gerci günler nasıl gececek bilmiom ama.??? zaten doktor adet olursan moralini bozma dedi ama demek kolay. neyseeeeee beklicem ve görecem.
Evet canım en iyisi beklemek tabii. Ama senin de dediğin gibi işin o kısmı biras zor oluyor. aklinialirimsmile Hakkında hayırlısı.

Kız örtmenim, toparlamıyon mu bi kaç veletii naniknanik Allah size sabır versin. Bi tanesiyle başetmek bile ne kaaddar zor, siz en az 30 tanesiyle uğraşıyorsunuz. Neyse devamsızlıkları işe yaradı veletlerin sositososito

sultanım ıcıne nısasta seker ve vanılya koy azıcık koyulassın gece yatarken ıc karnınıda tok tutar ben oyle yapıyorummm
yada pudıng yap oyle ye aynı ısı goruyormuss
yok hıcbırını ıcemezsen kasarpeynır bezelye ve brokolı yee onlarda da cok kalsıyum var ayrıca kıvı de

ohhh neguzelzehracımda rahata ermısss artık buradadır hepp

Allah razı olsun canım. Senin güzel görmenden o. ınşallah canım inşallah. Aşılamam bugün tam bir hafta oldu. Dün bayağı bi rahatsızdım. Bugünde ara ara kasıklarım ağrıyor. Ayıptır söylemesi çok gaz var karnımda. Sürekli çıkarıyorum. Ama rahatlıyorum. Bilmiyorum normalmi. Belki Progestan hapıda yapıyordur. Bir hafta sonra belli olur inşallah. Şu an için kasık ağrısından başka bişey yok canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…