Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

hoşgeldin canım
malesef h.sonları hemen geçio
ama neyseki okulların kapanmasına 7 hafta kaldıkaydirigubbakcemile2

Haklısın güzelim.. Napiyim sabırsızım işte :Saruboceq: ınşallah güzel haberler veririm size.

slm kızlarr nasılsınızzz

çalışmayınca bana hergun pazarr ( evde cok canım sıkılıyorr bıryerede gıdemıyorumm dahada 3 ayım varr anlayacagınız buaralar pek ıyı degılımm (

adacayını tok karnına ıctımm hazır posetlerden almıstım

zazez okulların kapanmasına ne az kalmıss okullar kapanınca gorumcem gelecek bana o zaman yalnızlıgım gecerr banada moral olurr :)

inşallah allah en kısa zamanda nasip eder.çok uğraşmadan gelir bebeğin.peki sizde sorun ne canım.benim tek tüpüm kapalı inş. aşılamada ii bi sonuç alabilirim:Saruboceq:

arkadaşlar merhaba benim bu ay olmadı.... adet oldum beni mayıs listesinden silebilirsiniz. doktorum ultrasonla baktı ve geçen aydan yumurtam olduğunu söyledi ve e2 hormonum biraz yüksek çıktı.... iğne tedavisine geçecekti ama geçemedi bu yüzden.... ama hamile kalmayı kolaylaştırıcı olarak cyclo- progynova yı verdi.. ben bu ilacın hamile kalmayı kolaylaştırıcı olduğunu bilmiyordum.... bakalım hayırlısı belkide iğne tedavisine gerek kalmaz.... Allah isteyen herkese evlat sevgisini tattırması dileğiyle.......

canım üzülme allahtan hayırlısı ne diyelim o dediğin ilaç ne herkes kullanabilirmi

tşkkürler canım

kızlar ben bu klomenden korkuyorum. kist oluşturuyomuş. kadınlar kulübünden okuduğuma göre öyle. doktorum bana vermedi. 1yıl oldu tam. progestan dışında yaptığı bişey yok.klomenin faydasını gören varmı.ne işe yarıyor tam olarak

inşallah allah en kısa zamanda nasip eder.çok uğraşmadan gelir bebeğin.peki sizde sorun ne canım.benim tek tüpüm kapalı inş. aşılamada ii bi sonuç alabilirim:Saruboceq:
Bende PCO var Canım. Yumurtalarım büyümüyor. Klomenle büyüyorlar. Ama aynı zamanda eşimin Spermlerinde biraz Yavaşlılık var.

Klomen Yumurtaları büyütüyor Canım. Bende allaha şükür kist olmadı. Ama bazı Kadınlarda etkisini göstermiyormuş öğrendiğim kadarıyla. Denemekte fayda var ama canım.

Canım Cyclo-Progynova yı bende kullanmıştım. Adet düzenleyeci olarak. Faydasınıda gördüm adetim düzene girmişti.

bence korkma cunku klomen kıstı 1 ay sureyle vucudunda kalıyor sonrakı adetınle gıdıyor atılıyor vucudundan

günaydın arkadaşlar yok canım gelmediler ki işleri çıkmış sonra geliriz dediler boşuna hazırlık yaptım sen de gitmemişsin gibi burdasın canım

merhaba kızlar nasılsınız
benim doktorum da yine klomen verdi şimdi içiyorum ilacımı inşallah tutar bu ay bu üçüncü ve sonmuş
doktor bana sen zayıfsın biraz kilo alsan daha rahat hamile kalabilirsin dedi kafam karıştı bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…