selam herkese.evet civcivim maalesef bitti hafta sonu.gerçi bugünden hiçbişey anlamadım ben.sabah kalktığımdan beri aralıksız yağmur yağıyo.üstüne bide elektrikler yoktu az önce geldi.alışveriş yapıp geldim yemek yaptım anca oturdum.:bbo:
Haklısın güzelim.. Napiyim sabırsızım işte :Saruboceq: ınşallah güzel haberler veririm size.öle deme canımm yaaa
bi vakti saati var.
hem yeni farkettim tickerinda da 9 aylık evli olduğn yazıo
daa çok yenisinizn
pes etme hemenn
yıllarca çocuk sahibi olamayan bisürü insan var
biz daa yolun başındayız
Merhaba Canım
Ben bu ay ilk Aşılamamı yaptırdım. Bir hafta olucak. Pazartesi çatlatma iğnesi vuruldum. Salı günüde Aşılama. Tabiki her Doktorun tedavisi farklı. Benim biraz canım yandı ama herkeste acıyacak diye birşey yok. Yaptıran Arkadaşlar bişey hissetmemiş mesela. Kendini hiç kasma çok rahat ol. Aşılama günüde dahil 3 gün ilişki önerdi Doktor. Birde Aşılamadan sonra 3 gün ağır iş yok. Dinlen dedi. Aşılamadan sonra da iki saat yattım evde. Muaynehanede 30 dakika yattım işlemden sonra. İnşallah başarılı olur Aşılaman. Benim 10 güne kadar belli olur İnşallah.
arkadaşlar merhaba benim bu ay olmadı.... adet oldum beni mayıs listesinden silebilirsiniz. doktorum ultrasonla baktı ve geçen aydan yumurtam olduğunu söyledi ve e2 hormonum biraz yüksek çıktı.... iğne tedavisine geçecekti ama geçemedi bu yüzden.... ama hamile kalmayı kolaylaştırıcı olarak cyclo- progynova yı verdi.. ben bu ilacın hamile kalmayı kolaylaştırıcı olduğunu bilmiyordum.... bakalım hayırlısı belkide iğne tedavisine gerek kalmaz.... Allah isteyen herkese evlat sevgisini tattırması dileğiyle.......
canım bnde bu ay başlıcam inş. adaçayına
ben dün aldım iki çeşidi varmış
toros adaçayı die alınıomuş öle dedi arkadaş aldım bnde
bi tutam yada bir tatlı kaşığı yapılıp sabah akşam içiliomuş
aç yada tok fark etmiomuş
ben şiimdi bi adaçayı topiğine bakiim
ordanda bulduklarımı paylaşırım
Valla İlknurcum ben içmedigim için bilmiyorum. Ama Alminas Marketlerde satılan Hazır Poşetlerden içmiş galiba yanlış hatırlamıyorsam. Günde 3 Fincan.
Bende PCO var Canım. Yumurtalarım büyümüyor. Klomenle büyüyorlar. Ama aynı zamanda eşimin Spermlerinde biraz Yavaşlılık var.inşallah allah en kısa zamanda nasip eder.çok uğraşmadan gelir bebeğin.peki sizde sorun ne canım.benim tek tüpüm kapalı inş. aşılamada ii bi sonuç alabilirim:Saruboceq:
Klomen Yumurtaları büyütüyor Canım. Bende allaha şükür kist olmadı. Ama bazı Kadınlarda etkisini göstermiyormuş öğrendiğim kadarıyla. Denemekte fayda var ama canım.kızlar ben bu klomenden korkuyorum. kist oluşturuyomuş. kadınlar kulübünden okuduğuma göre öyle. doktorum bana vermedi. 1yıl oldu tam. progestan dışında yaptığı bişey yok.klomenin faydasını gören varmı.ne işe yarıyor tam olarak
Canım Cyclo-Progynova yı bende kullanmıştım. Adet düzenleyeci olarak. Faydasınıda gördüm adetim düzene girmişti.arkadaşlar merhaba benim bu ay olmadı.... adet oldum beni mayıs listesinden silebilirsiniz. doktorum ultrasonla baktı ve geçen aydan yumurtam olduğunu söyledi ve e2 hormonum biraz yüksek çıktı.... iğne tedavisine geçecekti ama geçemedi bu yüzden.... ama hamile kalmayı kolaylaştırıcı olarak cyclo- progynova yı verdi.. ben bu ilacın hamile kalmayı kolaylaştırıcı olduğunu bilmiyordum.... bakalım hayırlısı belkide iğne tedavisine gerek kalmaz.... Allah isteyen herkese evlat sevgisini tattırması dileğiyle.......
kızlar ben bu klomenden korkuyorum. kist oluşturuyomuş. kadınlar kulübünden okuduğuma göre öyle. doktorum bana vermedi. 1yıl oldu tam. progestan dışında yaptığı bişey yok.klomenin faydasını gören varmı.ne işe yarıyor tam olarak
Günaydınlar güzelim. Hayırlı haftalargunaydın hatunlarr
ee haftanın ilk günü daha kimsecikler yok ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?