kızlar beni hatırlayanınız vardır belki bazen yazıyordum.neyse adetim 5 gün gecikti.az önce test yaptım veeeeeeeeeee hamileyimmmmmmm.hala inanmıyorum bu ay ilaç kullanmadım iliskiden sonra yatmadım kafayada takmadım.alahım şükürler olsun sana 20 ay sonra çift çizgiyi gördüm.
kızlar beni hatırlayanınız vardır belki bazen yazıyordum.neyse adetim 5 gün gecikti.az önce test yaptım veeeeeeeeeee hamileyimmmmmmm.hala inanmıyorum bu ay ilaç kullanmadım iliskiden sonra yatmadım kafayada takmadım.alahım şükürler olsun sana 20 ay sonra çift çizgiyi göraymueldüm.
gözün aydın allah sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin arkadaşım
Ay hadi gözün aydın. İnşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder Rabbim. Açılışı sen yaptın belki arkandan bi sürü hamiş haberleri alırız inşallah.kızlar beni hatırlayanınız vardır belki bazen yazıyordum.neyse adetim 5 gün gecikti.az önce test yaptım veeeeeeeeeee hamileyimmmmmmm.hala inanmıyorum bu ay ilaç kullanmadım iliskiden sonra yatmadım kafayada takmadım.alahım şükürler olsun sana 20 ay sonra çift çizgiyi gördüm.
Ay hadi gözün aydın. İnşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder Rabbim. Açılışı sen yaptın belki arkandan bi sürü hamiş haberleri alırız inşallah.
inşallah canım ben bu ay okadar umutsuzdumki kesinlikle olmaz gözüyle bakıyordum.hala inanasım gelmiyor.:teytey::teytey::teytey:
aşılaman hayırlı olsun canım
merhaba arkadaşlar
bende bugün yumoşları kontrole gittim büyümemişlermafoldumbeneve gelirken hep ağladımmafoldumben
Hayatım benim bugün Aşılamamın 8. günü.. Az kaldııı..zeyno81 naptın canım sen bugün yanlış hatırlamıyorsam 14.günündü
nasıl oldu canım, ne kadardır tedavi görüyorsunbenneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?