Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Arkadaslar mrb. ben aranıza yenı katıldım.Gerci daha oncedende burdaydım bazı arkadaslar belkı hatırlar.Gecen sene agystos ayında da klomen kullamıstım ve hamile kaldım ama maalesef dıs gebelikdi.cok zor gunler gecırdım sımdı yıne klomen kullanmaya basladım ama bu ay yumurtlar 12 mm kaldı onceden klomenle 2-3 yumurtam olurdu busefer neden boyle oldu anlamadım.Bugun 20.gunum herhalde artık buyumez ne yapmam lazım hıc bilmıyorum

Zehracığım hayırdın niye gidecektin ki doktora? Yumoşlar için miydi :uhm: Genç yaşta bunadım kusuruma bakmayın janlarım. Vallahi eşin hazır bebişe, inşallah sen de hazırsındır da, bu ay sevindirirsin bizi. Çookk uzun zaman oldu halay çekmeyeli.[/QUOTE]

canım 3 ay korundum ya ben kürtaj sonrası
işte 3 ay sonunda ilk defa bugün gidicem
dr.um reglin 3. günü gel dedi
bakalım merak ediorum ne diyeceğini

gözün aydın allah sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin arkadaşım

hayırlı uğurlu olsun aymuel
sağlıkla kucağına alırsın inş. bebeğini
herkes aynı şeyi sölüo
''kafamdan attığım ay hamile kaldım ''
ahh bide biz atabilsek bi kafamızdan
tekrar hayırlı olsun

canlarım ben az mutfağa geçiim
bi banyo yapiim
gene gelirim
beni bekleyin anacım byeeeeeeee

Ay hadi gözün aydın. İnşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder Rabbim. Açılışı sen yaptın belki arkandan bi sürü hamiş haberleri alırız inşallah.

merhaba arkadaşlar
bende bugün yumoşları kontrole gittim büyümemişlermafoldumbeneve gelirken hep ağladımmafoldumben

Ay hadi gözün aydın. İnşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder Rabbim. Açılışı sen yaptın belki arkandan bi sürü hamiş haberleri alırız inşallah.

inşallah canım ben bu ay okadar umutsuzdumki kesinlikle olmaz gözüyle bakıyordum.hala inanasım gelmiyor.:teytey::teytey::teytey:

nasıl oldu canım, ne kadardır tedavi görüyorsunbenneyaptımki

bu ay tedavi görmedim.bundan önceki iki ay klomen kullandım olmadı.bende kendi haline bırakıcam dedim eylüle kadar.hiç birşey kullanmadım.ilişkiden sonra sabaha kadar yatan ben bu ay hiç yatmadım.ve kafamada takmadım.bugün test yaptım ikinci çizgide kıpkırmızıydı.test doğrumu diye şüphe ediyorum.keske bir test daha alsaydım diyorum.yarın kan vericem.:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…