inş. bakalım canım
eşimin sonuçları iiydi aslında ama hareketde azda olsa bi yavaşlık vardı
ilaç kullandı bende keçi boynuzu pekmezi içirdim sabahları
fayda etmiş onlarda
3 aydır dğm knrtl hapı kullanıodum ya
onun için bana hemen olmas gibi gelio
ama arkadaşlarm d. hapı rahmi güçlendirio daa ii diolar
hayırlısı artık Rabbim ne zaman 'ol' derse ozaman olacak nasılsa
ınsallah canım. Öyle yapmaya calısıyorum. ınsan aldanıyo gercekten. Psikolojik hamile moduna giriyor.ewet canım nedense aşılama yaptırdığım ay hem ağrım çok olmuştu hemde göğüslerim çok erken acımaya başlamıştı...vücudunu dinlememeye çalış canım en azından bi kaç gün kafanı dağıtacak bişeyler yap inş. yavrun seninledir...
İnsallah canım. Öyle yapmaya calısıyorum. İnsan aldanıyo gercekten. Psikolojik hamile moduna giriyor.
Öyle yapıcam canım. Bu ay tutmazsa. Tedavi falan yok. Rahat olucam. Tatile gidicem. Allah büyük. Elbet bir gün Anne olucaz.ewet canım özelliklede aşılama yaptırınca insan dahada bi umutlanıyor ama sen ne olur iki sonucada kendini hazırla rahat ol ve bekle.... ben seninle ilgili pozitif düşünüyorum inş. ta olacak ama olmazsada üzülmek yok yeni ay yeni umut diyecen ve yola devam edecen tamammı canoşşşş...
Aminnn Canım. ıncir kürüne ne zaman başlamıştın. Herhangi bir gün başlanabiliyormu?ay inşallah kızlar yaaa.evet yaaaa kocaman ve gercekten cok agır gibi hissediorum. inş. hamişimdir yaafff. incir kürü de kullanıom. doktor cok güzel yumoşun olmuş demişti.incir ice ice incir agacına döndüm. Rabbim emeklerimizin hatrına dualarımızı tevekkül olarak kabul etsin inş. kızlar yaaa....
bende hatırlıyorum seniiiii nede olsa bende bir dinoyummm....çokkkkk sevindim canım sağsağlim kucağına aldığın günüde gör inş... güzel sağlıklı rahat bir hamişlik geçirirsin inş...darısı hepimizin başına...:teytey::teytey::teytey:a.s.a.s.a.s.
Amaann gülüm ben de bizim gibi 20. günü falan sanmıştım. Üzüldüğün şeye bak. Şuna inan ki yumurtaların daha büyüyecek. Günde 2mm büyüdüğünü söylüyordu arkadaşlar. Keşke sorsaydın kaç mm olmuş yumurtalarım diye. Cuma günü gittiğginde de büyümezse üzülme, iki gün sonra yine çağırır çünkü. Sıkma bu kadar canııınıı. Benden sana abla tavsiyesi. buyrunnnnnnnnn13. günüydü canım. doktor baktı daha büyümemiş dedi, aynı zamanda kan vermeye yolladı beni. kan sırası beklerken, kan verirken hep ağladım. kadında baktı yüzüme noluyor diye. eve geldim bi de eşime ağladım. 1 yıldır stres yapmadım hiç gene olmadı.mafoldumben
haklısın zeynocum ama elimde değil, rabbim beni hep uğraştırdı bişeylerle, hiç istediklerimi şap diye alamadım bu da zoruma gidiyor açıkçası.mafoldumben arkadaşım var korunmayı bıraktı şak o ay hamile.
Canım beniim, kıyar mıyım ben sana hiçç. Bak isyan etsen, ceza istemem desen devam edecekti cezan. Ama böyle konuşunca hemencecik bittii olumunekankayizsmile GÜlüm biliyorsun doktor bana daha 15. günü dayadı adet söktürücüyü. Ben de bi gün içtim sonra içmedim. O yüzden bu konu için doktora gitmek istemiyorum. Eninde sonunda gelecek adetim. Amaan geçen sefer 2,5 ay bekledim adet olmayı, bu sefer de beklerim nolcek ki? İlaç ilaç nereeye kadar.canım ewet cezalıyım farkındayım:sinifsinif:ama böyle cezaya can kurbanzemuszemuscanım doktora felan gitmeden sakın söktürücü felan kullanma bikaçgün daha bekle olmazsa doktoruna bi git ihmal etme bidenem...ben salı günü yaptıracam kolonoskopiyi onun için bu ay boş geçecek zaten hazirandada inş. ALLAH izin verirse tatile gidecez artık orda başlarızçalışmalara ankara da tutmuyo bide antalya yı deneyim diyorum:roflol:nedersin işe yararmıŞeniz
nasılsınız kızlar bayagıdır giremedim ne var neyok iyimisiniz hepiniz ben bir durgun bir barışığım bazen kendimi iyi hissedip bazende kötü hissediyorum depresyonamı giriyorumki anlamadım allahım bu eve bir bebek ver ne olur belki düzelirim o zaman((
zeynocum allah razı olsun canım.aynen öyle canım. bizi bizden başka anlayan olmuyor gerçektende. bende burda sizin yanınızda kendimi daha iyi hissediyorum. sizin hamileliğiniz benim oluyor sanki. olumunekankayizsmile sende aşılama yaptırmışsın canım. inşallah tutar inşallah:Saruboceq:Canım benim arkadaşlarımda öyle hamile kaldı. Allah sevdigi kulunun sabrını denermis. Benim durumumda ayni senin gibi. Hic bişeye kolay ulaşmadım. Ama herşeyde vardır bir hayır. Allahtan gelen herşeye razıyız. Sen inancını kaybetme yeterki. Ben buraya o kadar cok alıştımki. Sizler üzülünce bende üzülüyorum inan. Hepimizde aynı durumdayız. Bizi bizden başka anlayan olmaz canım.
esemosum saolasın canım. sayenizde daha iyi oluyorum. allahım bizide sağlıklı beişlerimize kavuştursun inşallah:Saruboceq:canım ağlamak yok rahat olacaksın ki önümüzdeki aya hazırlık olsun bak bi sakinleş bebişin gelecek merak etme vakti zamanı gelince o kendiliğinden gelir sen üzülme bende ilk başlarda çok ağladım üzüldüm tam buldum bebişimi derken kaybettim ama ne yaparsın hayat devam ediyor ALLAH ın bir bildiği var diyorum şükrediyorum ve yoluma devam ediyorum sen sil gözünün yaşını güçlü ol bak burda yanlız değilsin birbirimize destek olmalıyız öpüyorum seniopuyorumnanaktan
günaydın arkadaşlar hepinize umutlum bugün açılış senden dün alminas doktora gidecekti ne yaptı acaba bilgin var mı canım
Amaann gülüm ben de bizim gibi 20. günü falan sanmıştım. Üzüldüğün şeye bak. Şuna inan ki yumurtaların daha büyüyecek. Günde 2mm büyüdüğünü söylüyordu arkadaşlar. Keşke sorsaydın kaç mm olmuş yumurtalarım diye. Cuma günü gittiğginde de büyümezse üzülme, iki gün sonra yine çağırır çünkü. Sıkma bu kadar canııınıı. Benden sana abla tavsiyesi. buyrunnnnnnnnn
Canım beniim, kıyar mıyım ben sana hiçç. Bak isyan etsen, ceza istemem desen devam edecekti cezan. Ama böyle konuşunca hemencecik bittii olumunekankayizsmile GÜlüm biliyorsun doktor bana daha 15. günü dayadı adet söktürücüyü. Ben de bi gün içtim sonra içmedim. O yüzden bu konu için doktora gitmek istemiyorum. Eninde sonunda gelecek adetim. Amaan geçen sefer 2,5 ay bekledim adet olmayı, bu sefer de beklerim nolcek ki? İlaç ilaç nereeye kadar.
Bu defa Antalya da dene, oldu oldu yok olmazsa Edirne ye gelirsin bir de burda denersin canımıniçii opuyorumnanaktan Gezer tozarıs burda birlikte, bi bakmışsın ikimiz de hamişizz. Hani kafaaya takmadığn zaman oluyormuş yaa ( ki ben de öye düşünüyorum) birlikteyken de kafaya takmayıs. Salı günü çektireceğin o şey zor mu acaba? Nasıl yapılacakmış
İlknurcuğum arayı uzatma. Kendiini kötü hissetmemek için sık sık buraya gel emi? Dönem dönem birçoğumuz seninkine benzeyen ruh halini yaşadık. İnşallah en kısa zamanda bebeğine meleğine kavuşursun İlknurcuğum :teselli:
günaydın kızlaaar.doktordan geldik şimdi oğlum 860 gr olmuş :) ağzını açıp kapatıyordu tosunum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?