Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Canım sizde sorun neydi peki. Niye olmuyordu?? Cok soru sorduk dimi. Hamilegi görünce hemen meraktan catlıyorum.

merhaba arkadaşlar
bende bugün yumoşları kontrole gittim büyümemişlermafoldumbeneve gelirken hep ağladımmafoldumben
Canım üzülme. Bu ay olmadıysa. Önümüzdeki ay ilacın dozunu arttırır. Bakarsın o zaman büyür. Üzülme demek kolay ama moralini yüksek tut canım.

sağlık olsun canım sıkma canını
saolasın canım, napim elimde değil tutamıyorum kendimimafoldumben
çok sevindim canım, allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin
Canım üzülme. Bu ay olmadıysa. Önümüzdeki ay ilacın dozunu arttırır. Bakarsın o zaman büyür. Üzülme demek kolay ama moralini yüksek tut canım.

zeyno doktor dedi ki cuma bi daha gel, iki günde büyür mü acabafisfisfis

merhaba canım benim riskim şeker hastası olmam canım şimdilik iyi gidiyor artık herşeyi kadere bıraktım canıma.s.:ecrin_bebek:

gözün aydın canlm allah kucağına almayı nasip etsin

:teytey::teytey::teytey:
Vallahi sabah uzun zamandır halay çekmiyoruz demiştim. Dayanamadım kurdum halayı
kaydirigubbakcemile3
Allah sağ salım doğurmayı, ananı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. Hayırlısı olsun alkisalkisalkis

Agrin ben seni hatırlıyorum canım. Malum ben eski dinazorlardınıım kaydirigubbakcemile 20. gününde mi 12 mm de kaldı? büyük olasılıkla bundan sonra pek büyümez canım. Tabii ki adet döngün de önemli bu durumda. Benim klomenle 17. günde bile büyüdğü olmuştu. Ama bu ay göbekten yapılan iğnelere rağmen 15 mm den daha fazla büyümedi. Doktorumun dediğine göre, yumurtalarım ilaca karşı bağışıklık kazanmış. mafoldumben Yani işin kısası yalnız değilsin canım. Bu yumoşların işine akıl sır ermiyoor lmaz:
Sağlık olsun ne diyelim. Bi dahaki aya kaldı umutlar.

canım 3 ay korundum ya ben kürtaj sonrası
işte 3 ay sonunda ilk defa bugün gidicem
dr.um reglin 3. günü gel dedi
bakalım merak ediorum ne diyeceğini
Durumunu hatırlıyorum canım daa, adetinin 3. günü değil de, daha çok olduğunu düşünmüştüm. Rahimin durumuna bakacaktır büyük olasılıkla. Daha önce de söylemiştim sanırım sen şanslısın yine de. Kürtajdan sonra 6 ay korunmam gerektiğiini söylemişlerdi. Ne kadar uzun gelmişti o zaman yaa. Ama yine de zamanın işi yok, ha deyince geçiyor yerimseniben GÜzel haberlerle gel inşallah.
kızlar bugün sabah aşılamam yapıldı.
Aşılaman hayırlı olsun gülüm. Allah tez zamanda muradını versin inşallah.
serapcım ya buralar pek bi sakin
He gülüm, pek sakin. Kızlar asmaa başladı burayı. Böyle giderse ben de kaçıciiiimm
merhaba arkadaşlar
bende bugün yumoşları kontrole gittim büyümemişlermafoldumbeneve gelirken hep ağladımmafoldumben
Ama olmadı kii Nesepalamuduuu lmaz: Adetinin kaçıncı günüydü ki büyümemiş yumurtaların. Hem boşver üzülmeye değmez. Bak sadace sen değilsin ki yumurtası büyümeyen. Bizler de varııız akannehir Sakin olmaya çalış gülüm. Bu kadar stres yaparsan büyüyeceği varsa da büyümesleer

Evet canım 20.gunde 12 mm ama dr. cuma gunu yıne cagırdı tekrar bakacakmıs ben de pco var adetlerim duzensız ama klomenle(yumurtlayınca) zamanımda olurdum sımdı nasıl olacak bilemiyorum.nesepzlamudu arkadasım benımde yumoslar buyumemiş yanı yanlız degilsın.ınsallah bundan sonra buyur

Hic bilemiyorum hayatım. Ama söyle söyliyim sana. Ben genelde 11. gün gidiyordum. Sonra beni iki gün sonra tekrar cagırırdı. Yani iki gün icinde tekrar büyüme oluyordu. İnşallah seninde öyle olur canım. Ama biz üzüldükce inan hic bisey olmaz. Birgün bizde Anne olucagız Allah nasip ederse.

13. günüydü canım. doktor baktı daha büyümemiş dedi, aynı zamanda kan vermeye yolladı beni. kan sırası beklerken, kan verirken hep ağladım. kadında baktı yüzüme noluyor diye. eve geldim bi de eşime ağladım. 1 yıldır stres yapmadım hiç gene olmadı.mafoldumben
haklısın zeynocum ama elimde değil, rabbim beni hep uğraştırdı bişeylerle, hiç istediklerimi şap diye alamadım bu da zoruma gidiyor açıkçası.mafoldumben arkadaşım var korunmayı bıraktı şak o ay hamile.

kızlar yaaa benim gögüsler hem kocaman oldu bu sabah da uyandıgımda taş gibi sertler. bu ne yaaaa adet mi olcem yoksa neler oluyo bana üfffff.pazara da az kaldı ama bi de cok agrıyo gögüslerim ya .sütyenden mi diom ama bilmiom.hem şiş hem sert hem de agrıyo:)

hamilelik belirtisi de olabiliyor göğüs ağrısı. göğüslerin ağırlıktan düeşecekmiş gibi oluyor mu

Canım benim arkadaşlarımda öyle hamile kaldı. Allah sevdigi kulunun sabrını denermis. Benim durumumda ayni senin gibi. Hic bişeye kolay ulaşmadım. Ama herşeyde vardır bir hayır. Allahtan gelen herşeye razıyız. Sen inancını kaybetme yeterki. Ben buraya o kadar cok alıştımki. Sizler üzülünce bende üzülüyorum inan. Hepimizde aynı durumdayız. Bizi bizden başka anlayan olmaz canım.

Ay inşallah hamilesindir!! ıyiye yor. Takma canım benim.

canım ağlamak yok rahat olacaksın ki önümüzdeki aya hazırlık olsun bak bi sakinleş bebişin gelecek merak etme vakti zamanı gelince o kendiliğinden gelir sen üzülme bende ilk başlarda çok ağladım üzüldüm tam buldum bebişimi derken kaybettim ama ne yaparsın hayat devam ediyor ALLAH ın bir bildiği var diyorum şükrediyorum ve yoluma devam ediyorum sen sil gözünün yaşını güçlü ol bak burda yanlız değilsin birbirimize destek olmalıyız öpüyorum seniopuyorumnanaktan

:teytey::teytey:inş. pazar günü senin halayınıda çekeriz bana öyle geliyor...inş. gelmiştir bebişin...

Esemoşcum sana bisey sorucam. Benim Aşılamamın 8. günü bugün ve hala kasıklarım ağrıyor. Ayrıca Progestan hapı da kullanıyorum. Seninde varmıydı ağrın??

canım ewet cezalıyım farkındayım:sinifsinif:ama böyle cezaya can kurbanzemuszemuscanım doktora felan gitmeden sakın söktürücü felan kullanma bikaçgün daha bekle olmazsa doktoruna bi git ihmal etme bidenem...ben salı günü yaptıracam kolonoskopiyi onun için bu ay boş geçecek zaten hazirandada inş. ALLAH izin verirse tatile gidecez artık orda başlarızçalışmalara ankara da tutmuyo bide antalya yı deneyim diyorum:roflol:nedersin işe yararmıŞeniz

Esemoşcum sana bisey sorucam. Benim Aşılamamın 8. günü bugün ve hala kasıklarım ağrıyor. Ayrıca Progestan hapı da kullanıyorum. Seninde varmıydı ağrın??

ewet canım nedense aşılama yaptırdığım ay hem ağrım çok olmuştu hemde göğüslerim çok erken acımaya başlamıştı...vücudunu dinlememeye çalış canım en azından bi kaç gün kafanı dağıtacak bişeyler yap inş. yavrun seninledir...

bende hatırlıyorum seniiiii nede olsa bende bir dinoyummm....çokkkkk sevindim canım sağsağlim kucağına aldığın günüde gör inş... güzel sağlıklı rahat bir hamişlik geçirirsin inş...darısı hepimizin başına...:teytey::teytey::teytey:a.s.a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…