Canım sizde sorun neydi peki. Niye olmuyordu?? Cok soru sorduk dimi. Hamilegi görünce hemen meraktan catlıyorum.bu ay tedavi görmedim.bundan önceki iki ay klomen kullandım olmadı.bende kendi haline bırakıcam dedim eylüle kadar.hiç birşey kullanmadım.ilişkiden sonra sabaha kadar yatan ben bu ay hiç yatmadım.ve kafamada takmadım.bugün test yaptım ikinci çizgide kıpkırmızıydı.test doğrumu diye şüphe ediyorum.keske bir test daha alsaydım diyorum.yarın kan vericem.:teytey:
Canım üzülme. Bu ay olmadıysa. Önümüzdeki ay ilacın dozunu arttırır. Bakarsın o zaman büyür. Üzülme demek kolay ama moralini yüksek tut canım.merhaba arkadaşlar
bende bugün yumoşları kontrole gittim büyümemişlermafoldumbeneve gelirken hep ağladımmafoldumben
saolasın canım, napim elimde değil tutamıyorum kendimimafoldumbensağlık olsun canım sıkma canını
çok sevindim canım, allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsinbu ay tedavi görmedim.bundan önceki iki ay klomen kullandım olmadı.bende kendi haline bırakıcam dedim eylüle kadar.hiç birşey kullanmadım.ilişkiden sonra sabaha kadar yatan ben bu ay hiç yatmadım.ve kafamada takmadım.bugün test yaptım ikinci çizgide kıpkırmızıydı.test doğrumu diye şüphe ediyorum.keske bir test daha alsaydım diyorum.yarın kan vericem.:teytey:
Canım üzülme. Bu ay olmadıysa. Önümüzdeki ay ilacın dozunu arttırır. Bakarsın o zaman büyür. Üzülme demek kolay ama moralini yüksek tut canım.
Hoşgeldin, bu ay senden güzel haber alacaz inşallah. Beklemedeyiz yani canım. Nasıl göğüslerin hala acıyor mu?
Hoşgeldin Emine. Nasılsın, nasıl gidior hamilelik. Riskleri atlattın umarım.
Hoşgeldin canımıniçi. Cezanı biliyorsun, günlerce hiç çıkmayacaksın buradan sırnaşık şey Kendini fazla yorma akşam için. Niye çalışma yok ki hazirana kadar? Hani bişi çektirecektin o yüzden mi bilmiyorumkismile Benim kahverengi lekeler devam hayatım. Vallahi günlük ped koymaktan pişik olduum kaydirigubbakcemile3 Adetim bi türlü sökülemedi yine. Belim karnım ağrıyor ama hala beklemedeyim.
Zehracığım hayırdın niye gidecektin ki doktora? Yumoşlar için miydi :uhm: Genç yaşta bunadım kusuruma bakmayın janlarım. Vallahi eşin hazır bebişe, inşallah sen de hazırsındır da, bu ay sevindirirsin bizi. Çookk uzun zaman oldu halay çekmeyeli.
kızlar beni hatırlayanınız vardır belki bazen yazıyordum.neyse adetim 5 gün gecikti.az önce test yaptım veeeeeeeeeee hamileyimmmmmmm.hala inanmıyorum bu ay ilaç kullanmadım iliskiden sonra yatmadım kafayada takmadım.alahım şükürler olsun sana 20 ay sonra çift çizgiyi gördüm.
:teytey::teytey::teytey:kızlar beni hatırlayanınız vardır belki bazen yazıyordum.neyse adetim 5 gün gecikti.az önce test yaptım veeeeeeeeeee hamileyimmmmmmm.hala inanmıyorum bu ay ilaç kullanmadım iliskiden sonra yatmadım kafayada takmadım.alahım şükürler olsun sana 20 ay sonra çift çizgiyi gördüm.
Agrin ben seni hatırlıyorum canım. Malum ben eski dinazorlardınıım kaydirigubbakcemile 20. gününde mi 12 mm de kaldı? büyük olasılıkla bundan sonra pek büyümez canım. Tabii ki adet döngün de önemli bu durumda. Benim klomenle 17. günde bile büyüdğü olmuştu. Ama bu ay göbekten yapılan iğnelere rağmen 15 mm den daha fazla büyümedi. Doktorumun dediğine göre, yumurtalarım ilaca karşı bağışıklık kazanmış. mafoldumben Yani işin kısası yalnız değilsin canım. Bu yumoşların işine akıl sır ermiyoorArkadaslar mrb. ben aranıza yenı katıldım.Gerci daha oncedende burdaydım bazı arkadaslar belkı hatırlar.Gecen sene agystos ayında da klomen kullamıstım ve hamile kaldım ama maalesef dıs gebelikdi.cok zor gunler gecırdım sımdı yıne klomen kullanmaya basladım ama bu ay yumurtlar 12 mm kaldı onceden klomenle 2-3 yumurtam olurdu busefer neden boyle oldu anlamadım.Bugun 20.gunum herhalde artık buyumez ne yapmam lazım hıc bilmıyorum
Durumunu hatırlıyorum canım daa, adetinin 3. günü değil de, daha çok olduğunu düşünmüştüm. Rahimin durumuna bakacaktır büyük olasılıkla. Daha önce de söylemiştim sanırım sen şanslısın yine de. Kürtajdan sonra 6 ay korunmam gerektiğiini söylemişlerdi. Ne kadar uzun gelmişti o zaman yaa. Ama yine de zamanın işi yok, ha deyince geçiyor yerimseniben GÜzel haberlerle gel inşallah.canım 3 ay korundum ya ben kürtaj sonrası
işte 3 ay sonunda ilk defa bugün gidicem
dr.um reglin 3. günü gel dedi
bakalım merak ediorum ne diyeceğini
Aşılaman hayırlı olsun gülüm. Allah tez zamanda muradını versin inşallah.kızlar bugün sabah aşılamam yapıldı.
He gülüm, pek sakin. Kızlar asmaa başladı burayı. Böyle giderse ben de kaçıciiiimmserapcım ya buralar pek bi sakin
Ama olmadı kii Nesepalamuduuumerhaba arkadaşlar
bende bugün yumoşları kontrole gittim büyümemişlermafoldumbeneve gelirken hep ağladımmafoldumben
Hic bilemiyorum hayatım. Ama söyle söyliyim sana. Ben genelde 11. gün gidiyordum. Sonra beni iki gün sonra tekrar cagırırdı. Yani iki gün icinde tekrar büyüme oluyordu. İnşallah seninde öyle olur canım. Ama biz üzüldükce inan hic bisey olmaz. Birgün bizde Anne olucagız Allah nasip ederse.saolasın canım, napim elimde değil tutamıyorum kendimimafoldumben
çok sevindim canım, allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin
zeyno doktor dedi ki cuma bi daha gel, iki günde büyür mü acabafisfisfis
13. günüydü canım. doktor baktı daha büyümemiş dedi, aynı zamanda kan vermeye yolladı beni. kan sırası beklerken, kan verirken hep ağladım. kadında baktı yüzüme noluyor diye. eve geldim bi de eşime ağladım. 1 yıldır stres yapmadım hiç gene olmadı.mafoldumben:teytey::teytey::teytey:
Vallahi sabah uzun zamandır halay çekmiyoruz demiştim. Dayanamadım kurdum halayı
kaydirigubbakcemile3
Allah sağ salım doğurmayı, ananı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. Hayırlısı olsun alkisalkisalkis
Agrin ben seni hatırlıyorum canım. Malum ben eski dinazorlardınıım kaydirigubbakcemile 20. gününde mi 12 mm de kaldı? büyük olasılıkla bundan sonra pek büyümez canım. Tabii ki adet döngün de önemli bu durumda. Benim klomenle 17. günde bile büyüdğü olmuştu. Ama bu ay göbekten yapılan iğnelere rağmen 15 mm den daha fazla büyümedi. Doktorumun dediğine göre, yumurtalarım ilaca karşı bağışıklık kazanmış. mafoldumben Yani işin kısası yalnız değilsin canım. Bu yumoşların işine akıl sır ermiyoorlmaz:
Sağlık olsun ne diyelim. Bi dahaki aya kaldı umutlar.
Durumunu hatırlıyorum canım daa, adetinin 3. günü değil de, daha çok olduğunu düşünmüştüm. Rahimin durumuna bakacaktır büyük olasılıkla. Daha önce de söylemiştim sanırım sen şanslısın yine de. Kürtajdan sonra 6 ay korunmam gerektiğiini söylemişlerdi. Ne kadar uzun gelmişti o zaman yaa. Ama yine de zamanın işi yok, ha deyince geçiyor yerimseniben GÜzel haberlerle gel inşallah.
Aşılaman hayırlı olsun gülüm. Allah tez zamanda muradını versin inşallah.
He gülüm, pek sakin. Kızlar asmaa başladı burayı. Böyle giderse ben de kaçıciiiimm
Ama olmadı kii Nesepalamuduuulmaz: Adetinin kaçıncı günüydü ki büyümemiş yumurtaların. Hem boşver üzülmeye değmez. Bak sadace sen değilsin ki yumurtası büyümeyen. Bizler de varııız akannehir Sakin olmaya çalış gülüm. Bu kadar stres yaparsan büyüyeceği varsa da büyümesleer
haklısın zeynocum ama elimde değil, rabbim beni hep uğraştırdı bişeylerle, hiç istediklerimi şap diye alamadım bu da zoruma gidiyor açıkçası.mafoldumben arkadaşım var korunmayı bıraktı şak o ay hamile.Hic bilemiyorum hayatım. Ama söyle söyliyim sana. Ben genelde 11. gün gidiyordum. Sonra beni iki gün sonra tekrar cagırırdı. Yani iki gün icinde tekrar büyüme oluyordu. İnşallah seninde öyle olur canım. Ama biz üzüldükce inan hic bisey olmaz. Birgün bizde Anne olucagız Allah nasip ederse.
kızlar yaaa benim gögüsler hem kocaman oldu bu sabah da uyandıgımda taş gibi sertler. bu ne yaaaa adet mi olcem yoksa neler oluyo bana üfffff.pazara da az kaldı ama bi de cok agrıyo gögüslerim ya .sütyenden mi diom ama bilmiom.hem şiş hem sert hem de agrıyo:)
Canım benim arkadaşlarımda öyle hamile kaldı. Allah sevdigi kulunun sabrını denermis. Benim durumumda ayni senin gibi. Hic bişeye kolay ulaşmadım. Ama herşeyde vardır bir hayır. Allahtan gelen herşeye razıyız. Sen inancını kaybetme yeterki. Ben buraya o kadar cok alıştımki. Sizler üzülünce bende üzülüyorum inan. Hepimizde aynı durumdayız. Bizi bizden başka anlayan olmaz canım.13. günüydü canım. doktor baktı daha büyümemiş dedi, aynı zamanda kan vermeye yolladı beni. kan sırası beklerken, kan verirken hep ağladım. kadında baktı yüzüme noluyor diye. eve geldim bi de eşime ağladım. 1 yıldır stres yapmadım hiç gene olmadı.mafoldumben
haklısın zeynocum ama elimde değil, rabbim beni hep uğraştırdı bişeylerle, hiç istediklerimi şap diye alamadım bu da zoruma gidiyor açıkçası.mafoldumben arkadaşım var korunmayı bıraktı şak o ay hamile.
Ay inşallah hamilesindir!! ıyiye yor. Takma canım benim.kızlar yaaa benim gögüsler hem kocaman oldu bu sabah da uyandıgımda taş gibi sertler. bu ne yaaaa adet mi olcem yoksa neler oluyo bana üfffff.pazara da az kaldı ama bi de cok agrıyo gögüslerim ya .sütyenden mi diom ama bilmiom.hem şiş hem sert hem de agrıyo:)
13. günüydü canım. doktor baktı daha büyümemiş dedi, aynı zamanda kan vermeye yolladı beni. kan sırası beklerken, kan verirken hep ağladım. kadında baktı yüzüme noluyor diye. eve geldim bi de eşime ağladım. 1 yıldır stres yapmadım hiç gene olmadı.mafoldumben
haklısın zeynocum ama elimde değil, rabbim beni hep uğraştırdı bişeylerle, hiç istediklerimi şap diye alamadım bu da zoruma gidiyor açıkçası.mafoldumben arkadaşım var korunmayı bıraktı şak o ay hamile.
kızlar yaaa benim gögüsler hem kocaman oldu bu sabah da uyandıgımda taş gibi sertler. bu ne yaaaa adet mi olcem yoksa neler oluyo bana üfffff.pazara da az kaldı ama bi de cok agrıyo gögüslerim ya .sütyenden mi diom ama bilmiom.hem şiş hem sert hem de agrıyo:)
Hoşgeldin, bu ay senden güzel haber alacaz inşallah. Beklemedeyiz yani canım. Nasıl göğüslerin hala acıyor mu?
Hoşgeldin Emine. Nasılsın, nasıl gidior hamilelik. Riskleri atlattın umarım.
Hoşgeldin canımıniçi. Cezanı biliyorsun, günlerce hiç çıkmayacaksın buradan sırnaşık şey Kendini fazla yorma akşam için. Niye çalışma yok ki hazirana kadar? Hani bişi çektirecektin o yüzden mi bilmiyorumkismile Benim kahverengi lekeler devam hayatım. Vallahi günlük ped koymaktan pişik olduum kaydirigubbakcemile3 Adetim bi türlü sökülemedi yine. Belim karnım ağrıyor ama hala beklemedeyim.
Zehracığım hayırdın niye gidecektin ki doktora? Yumoşlar için miydi :uhm: Genç yaşta bunadım kusuruma bakmayın janlarım. Vallahi eşin hazır bebişe, inşallah sen de hazırsındır da, bu ay sevindirirsin bizi. Çookk uzun zaman oldu halay çekmeyeli.
Esemoşcum sana bisey sorucam. Benim Aşılamamın 8. günü bugün ve hala kasıklarım ağrıyor. Ayrıca Progestan hapı da kullanıyorum. Seninde varmıydı ağrın??
kızlar beni hatırlayanınız vardır belki bazen yazıyordum.neyse adetim 5 gün gecikti.az önce test yaptım veeeeeeeeeee hamileyimmmmmmm.hala inanmıyorum bu ay ilaç kullanmadım iliskiden sonra yatmadım kafayada takmadım.alahım şükürler olsun sana 20 ay sonra çift çizgiyi gördüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?