Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

merhaba kızlar ben bugün yine geç kalktım adet gördüğüm zamanlar böyle oluyorum işte uykuya doyamıyorum...

canım seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri birebir bende yaşadım hayattan zevk almıyordum sokağa çıktığımda ne kadar hamile varsa onlar hepmi bana denk gelir diyordum bebekleri görünce ağlıyordum televizyonda bebekle ilgili bişey gördüğümde ağlıyordum sonra bi baktım ben ne yapıyırum dedim kendime geldim herşey boş canım bizler sabredecez şükredecez stres ve hırs yapmayacaz bak gör meleklerimiz gelecek vakti zamanı gelmediyse biz nekadar ağlsakta sızlasakta gelmez ALLAH ım biliyor vereceği zamanı sen rahat ol üzülme canım...

umutlum gelicektir kırmızıların yine sana naz yapıyor ahhhh keşke hiç gelmesede hamiş olsan....eğer edirneye gelme şansım olsa hemencicik gelirim canım çünkü seninle tanışmayı çok isterim inş. ta öyle bir fırsatımız olur....canoşum salı günü yaptıracağım işlem ewet zor anestezi ile yapılacak yarın hastanenin verdiği diyet var ona başlıcam yani 5 gün açımcokacimcoooksonra pazartesi günü ilaç kullanacam tekrar pazartesi sabah 5 te ilaç alacam ve salı günü 3.5 akadar su dahi içmeden gidip yaptıracam bakalım sonucum temiz çıksında bunlar önemli değil artık...

haaaaaa umutlummm dün hıdrellezmiş ya akşam eşim geldi hemencicik acele acele kağıtlara dilek yazdım ilk defa yaptığım için tam bilmiyordum herkes için bişeyler diledim tam çıkıyordum kapıdan eşime bi dakika dedim kağıdı kalemi aldım elime bir bebek çizdim kenarınada umutlum..... zeyno81........serselo.... yazdım o anda aklıma siz geldiniz inş. kabul olur görümcem hersene yapıyor bu sene benide aradı illa yap dedi bakalım herşey ALLAH tan tabiki....neyse ammada uzun yazdım sanırım...

canım bekleyebilirsen bekle daha iyi sonuç alırsın idrar testleri bazen yanıltabiliyor çünkü kan testinde kesin sonucu alırsın ama yinede bekle be gülüm acele etme inş. hamişsindir öyleysen zaten 9 ay boyunca hamişliğin tadını çıkaracan onun için acele etme canım bekle bugünü sayma cuma c.tsi 2 günün var pazar günü sabahtan git test yap bak bişey kalmamış dimi...

doktor yanakları kocaman bunun tombiş bir bebek olacak dedi zaten gözleri kocaman babamızın gözleri gibi
Ayyy canımmmm sevindim. Allah isteyen herkese nasip etsin. Kucağına alıcağın günü sabırsızlıkla bekliyorsundur. Ablamda dün bana yeğenimin 4 boyutlu ultrason resmini gösterdi. Süper birsey ya. Beni bile heyecan bastı. Teknoloji cok ilerledi.

inşallah canım allah olmayan herkese versin

selam kızlar. az önce test yaptım tek çizgi çıktı.demek ki benim gögüslerimin büyümesi adet göstergesiymiş. napim hayırlısı diom. pzarı beklemeye gerek kalmadı. belki de pzrdan önce adet olurum.

günaydın kızlaaar.doktordan geldik şimdi oğlum 860 gr olmuş :) ağzını açıp kapatıyordu tosunum:)
masaallah cıvcıv :)) nazar degmesınnn tosunumuza
kızlar geldim ben ve cinsiyetimiz kesinleşti tosuncuk geliyo gayet allahıma şükür sağlıklı

doktor yanakları kocaman bunun tombiş bir bebek olacak dedi zaten gözleri kocaman babamızın gözleri gibi
kıss sultan cok sevındım. damadıma ıyı bak kızımı senın pasaya verıcemmm :))))
dayanamadım yaaaaa gittim yaptım testi ne negatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiifffffffffffffffffff vatana millete hayırlı olsun:)

uzulme arkadasımm bırdahakı aya denersınnn

zazez cim senin beklenmeyen kırmızı kart tarihin yok listemizde eeeeeee artık yazalım öyle değilmi başladı maraton nede olsa dimiii...

evet canım nasılsa korunuorum die tarih vermemiştim
şimdiki muhtemel tarihim 28 mayıs ama değişebilir

hiç duymamıştım bunu ama uygulanabilir bişiii
eşime söliimde alsında gelsin

kızlar geldim ben ve cinsiyetimiz kesinleşti tosuncuk geliyo gayet allahıma şükür sağlıklı

hayırlı uğurlu olsun sultancım
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

dayanamadım yaaaaa gittim yaptım testi ne negatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiifffffffffffffffffff vatana millete hayırlı olsun:)

canım hayırlısı olsun
ama bizim topicte bi laf vardır
kanamayan rahimden umut kesilmez die :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…