günaydın kızlaaar.doktordan geldik şimdi oğlum 860 gr olmuş :) ağzını açıp kapatıyordu tosunum:)
nasılsınız kızlar bayagıdır giremedim ne var neyok iyimisiniz hepiniz ben bir durgun bir barışığım bazen kendimi iyi hissedip bazende kötü hissediyorum depresyonamı giriyorumki anlamadım allahım bu eve bir bebek ver ne olur belki düzelirim o zaman((
Amaann gülüm ben de bizim gibi 20. günü falan sanmıştım. Üzüldüğün şeye bak. Şuna inan ki yumurtaların daha büyüyecek. Günde 2mm büyüdüğünü söylüyordu arkadaşlar. Keşke sorsaydın kaç mm olmuş yumurtalarım diye. Cuma günü gittiğginde de büyümezse üzülme, iki gün sonra yine çağırır çünkü. Sıkma bu kadar canııınıı. Benden sana abla tavsiyesi. buyrunnnnnnnnn
Canım beniim, kıyar mıyım ben sana hiçç. Bak isyan etsen, ceza istemem desen devam edecekti cezan. Ama böyle konuşunca hemencecik bittii olumunekankayizsmile GÜlüm biliyorsun doktor bana daha 15. günü dayadı adet söktürücüyü. Ben de bi gün içtim sonra içmedim. O yüzden bu konu için doktora gitmek istemiyorum. Eninde sonunda gelecek adetim. Amaan geçen sefer 2,5 ay bekledim adet olmayı, bu sefer de beklerim nolcek ki? İlaç ilaç nereeye kadar.
Bu defa Antalya da dene, oldu oldu yok olmazsa Edirne ye gelirsin bir de burda denersin canımıniçii opuyorumnanaktan Gezer tozarıs burda birlikte, bi bakmışsın ikimiz de hamişizz. Hani kafaaya takmadığn zaman oluyormuş yaa ( ki ben de öye düşünüyorum) birlikteyken de kafaya takmayıs. Salı günü çektireceğin o şey zor mu acaba? Nasıl yapılacakmış
İlknurcuğum arayı uzatma. Kendiini kötü hissetmemek için sık sık buraya gel emi? Dönem dönem birçoğumuz seninkine benzeyen ruh halini yaşadık. İnşallah en kısa zamanda bebeğine meleğine kavuşursun İlknurcuğum :teselli:
kızlar yaaa beklenmeyen adetim pazar günü daha 4 gün var. ama çatlatma iğnesinden 14 gün gecti. yarın bi test yapim mi yoksa pazara kadar beklim mi. doktor pazar olmazsan pzrtsi hem gebelik testi hem de ultrasona bakcem dedi. napimmmm yaaaaa.testler doğru neticeyi verir mi. fisfisfis
günaydın kızlaaar.doktordan geldik şimdi oğlum 860 gr olmuş :) ağzını açıp kapatıyordu tosunum:)
anaammm kızlarr nerdesiniz yavvvvv kendi kendime konuşuyo gibi oldum:roflol:
Ayyy canımmmm sevindim. Allah isteyen herkese nasip etsin. Kucağına alıcağın günü sabırsızlıkla bekliyorsundur. Ablamda dün bana yeğenimin 4 boyutlu ultrason resmini gösterdi. Süper birsey ya. Beni bile heyecan bastı. Teknoloji cok ilerledi.doktor yanakları kocaman bunun tombiş bir bebek olacak dedi zaten gözleri kocaman babamızın gözleri gibi
Ayyy canımmmm sevindim. Allah isteyen herkese nasip etsin. Kucağına alıcağın günü sabırsızlıkla bekliyorsundur. Ablamda dün bana yeğenimin 4 boyutlu ultrason resmini gösterdi. Süper birsey ya. Beni bile heyecan bastı. Teknoloji cok ilerledi.
kızlar geldim ben ve cinsiyetimiz kesinleşti tosuncuk geliyo gayet allahıma şükür sağlıklı
masaallah cıvcıv :)) nazar degmesınnn tosunumuzagünaydın kızlaaar.doktordan geldik şimdi oğlum 860 gr olmuş :) ağzını açıp kapatıyordu tosunum:)
kızlar geldim ben ve cinsiyetimiz kesinleşti tosuncuk geliyo gayet allahıma şükür sağlıklı
kıss sultan cok sevındım. damadıma ıyı bak kızımı senın pasaya verıcemmm :))))doktor yanakları kocaman bunun tombiş bir bebek olacak dedi zaten gözleri kocaman babamızın gözleri gibi
dayanamadım yaaaaa gittim yaptım testi ne negatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiifffffffffffffffffff vatana millete hayırlı olsun:)
zazez cim senin beklenmeyen kırmızı kart tarihin yok listemizde eeeeeee artık yazalım öyle değilmi başladı maraton nede olsa dimiii...
çok önemli
arkadaşlar salatalık yemek yumurtaları büyütüyormuş. bi yakınım söyledi. günde 1 kiloya yakın salatalık yiyordum ve hamile kaldım dedi. kendisi de pcos. yiyin bol bol. salatalık bu hiç zararı yok. öznemli olan çekirdeğiymiş.
dayanamadım yaaaaa gittim yaptım testi ne negatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiifffffffffffffffffff vatana millete hayırlı olsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?