ewet kızlar bekledigim oldu ve bu sabah adet oldum. pazardan da erken. acaba klomen kullanıp erken adet olan var mı hiç aranızda. klomen ya tam gününde ya da geciktirerek adeti etkiler die duymuştum. neyse esemos sen beni haziran ayı en tepeye ekle. ve bi karar aldım. doktorumu degiştirdim. sigortada calışan bi doktorun özel muayenesine gidecem pzartesi bakalım o ne dicek. hepinize selamlarrrrrrr
merabalar ben yaklasık 5 haftalık hamileyim.doktorum sehir dısında.ancak haftaya doktora gidebilicem.acaba hemenmi gitmem gerekiyor.bide folik asite baslıyayımmı?
klomen mi kullanmıştın destina?
selam kızlar benide listeye eklermisinz acaba beklenmeyen tarihim 22 mayıs klomen iki gün önce bitti bugün doktora gittim baktı sağda bi yumoş kıpırdanmaya başlamış bayanssulusmile salı tekrar gidicem eğer büyürse çatlatma iğnesi yapacak herhalde bu arad ilk defa kullandım bende klomeni demiştim daha önce ama glokofende kullanıyorum aynı zamanda ee birde hipotiroidim var onu içinde ilaç kullanıyorum
ilaç içmekten manyamış bi durumdayım anlıycağınız
kızlar yaa 118 kişilik olan liste gebe olanların listesi mi?ay ewet bakalım bu ay neolcek?????
merabaaaa ben gelene kadar herkesler gitmiş
adımı listeye yazmış eminem bi heycanlandım yavvvv
umutlum bugün hiç uğramamışsın iisindir inş.
ayyy canım inş. hamiş listesinede bu ay geçersin adını büyük bir sevinçle yazarım...ewet umutlum yok bugün bende merak ettim hafta sonu da olmaz pazartesi ye kadar umutlumun sesi çıkmaz artıkkk...
inş. canım altalta olsun inş. isimlerimiz bu ayolumunekankayizsmile
İNŞ. canım hakkımızda hayırlısı sen bu ay hamiş kal ben arkandan gelirim inş. çünkü ben bu ay da korunacam bebiş çalışmalarına haziranda başlıcaz bakalım hayırlısı...
hımm canım hatırladım
sen bu ay klonoskopi olucaktın dimi?
ondan galba
olsun tatlım biz ii olalımda inş.
bebişlerimiz hayırlısıyla gelirler.
selam canim tesekkür ederim ilgilenip cevap yazdigin icin evet benim allahima sükürler olsun bir tane oglum var canim son 5 yildirda tam 5 kez düsük yasadim sonucu pko oldugumu ögrendim ilk kez catlatma ignesi deniycem ins ilkinde tutar cünkü cok yiprandim rabbim isteyen herkesin kucagini doldursun ins senin durumun nedir canim??canım 3. günü alttan ultrasonla bakılıyo folikül varmı diye..adetken baktırmak sıkıntılı oluyo tabi ama hapı kullanmak içinde folikülü görmesi gerekiyormuş..senin bi tane yavrun var galiba 2. de tez zamanda gelir inş..
tesekkürler canim ilgin icin, ins benimde doktorum karin bölgesinden bakar rabbim yavrunu saglikla kucaklamayi nasip etsinslmm vaginal yolla bakılıyorrr ama benım dr um hep karın bolgesınden baktı dr dan dr a degısıyorr
selam canim tesekkür ederim ilgilenip cevap yazdigin icin evet benim allahima sükürler olsun bir tane oglum var canim son 5 yildirda tam 5 kez düsük yasadim sonucu pko oldugumu ögrendim ilk kez catlatma ignesi deniycem ins ilkinde tutar cünkü cok yiprandim rabbim isteyen herkesin kucagini doldursun ins senin durumun nedir canim??
bizde yaklaşık 3 yıldır korunmuyoruz olmuyor.hep dr.a gittiğimde bi aksilik çıktı tedaviye tam başlayamamıştık 2 aydır gonaphene ve ovitrelle deniyorum bu ayda olmazsa diğer ay tüplere bakılıp aşılama yapılacak.Rabbim hepimizin kucağını doldursunda başkasında görüp özenmeyelim kendi yavrumuzu sevelim inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?