Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

sağlıkla gelsin kuzun canımcım
acaba handi hastane veya doktora gittiğini öğrenebilirmiyim belki banada yakındır olumunekankayizsmile

günaydın kıssllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar:lepi::lepi::lepi:

nasılsınız uzun zamandır giremiyodum.benim yeni muhtemel adet tarihim 27 mayıs diye listeye alırsanız sevinirim.muckssssssbayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile

kızlar bişey sorucam sizlere kafama takıldıdıda
ya şimdi klomen bittikten kaç gün sonra sizin yumoşlar büyüyo yani ilaç biter bitmez büyümüyo herhalde değilmi
dün benim 11 gündü kıpırdanma var dedi doktor yani büyüme felan yok
bakalım 15 gün gidicem ne diycek

yok canım biter bitmez büyümüo
benim bildiğim kadarıyla günde 2 mm kadar büyüyo
onun için dr.lar önce bi bakıo durumuna göre hesaplayıp bi tarih daa verio
mesela ben benim hapım bittikten 4 gün sonraya gün verdi
bakıcak eğer yeterli büyüklüğe ulaştıysa iğne yapıck
yok daa ulaşmadıysa başka tarih vericek
umarım açıklayabilmişimdir

sağoalsın canımcım teşekkür ederimmm opuyorumnanaktan
hımm günde 2 mm ise eğer benimki büyürse şayet 6 7 güne anca büyür
benimkide öle dedi yeterli büyüklüğe gelince iğne yapıcam
inşlhhh olumlu sonuç alırız canımcım kaydirigubbakcemile5

kızlar klomen sonrası otrivelleyi kaçıncı gün veya adetin kaçıncı günü oluyosunuz. doktor bana bu ay bi gün erken iğne yaptırdı. acaba bu yumoşlsrın büyüyüp büyümesiyle mi alakalı? bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim. ben de kadına bu ay erken iğne yaptırdı die kızdım ve doktorumu degiştirmeyi düşündüm.

Slm arkadaşlar bende adetin 3. günü klomen kullanmaya başladım ve 10.günü ovitrelli vuruldum güzel gelişmiş yumurtalarım dedi dr.bugün gittim tekrar ağrımda baya oldu bugün yumurtalarım çatlıyomuş ama bi tanesi çok büyümüş 27m çatlayamamış kiste dönüşmüş salıgünü tekrar gidicem onu kontrol edicek dr.herşey çok güzel ama o kist belki bi problem açabilir dedi.moralim çok bozuldu anlayıcağınız.zaten ilaçların etkisiyle yeterince gerginim oluyorum.bilmiyorum hiç kolay bi süreç değil Allahım herkese kolaylık versin.

exorcist_trex canım benim iğneyi evet yumurtaların büyüklüğüne göre vurduruyo dr.gelişimi iyiyse hemen vurduruyo yavaşsa gelişimi daha geç veriyor iğneyi.

kızlar yaaa klomeni toplam kaç kere kullandınız?ben 2 kere ama bişe olmadı. doktor da en fazla 3 kere kullandırıyoz dedi. pzrtsi de benim adetin 4. günü. 2 ay peşpeşe klomen kullandıktan sonra ara versek o 2 aylık tedavi boşa gider mi yoksa 3 aylık klomen ve otrivelle tedavisini peşpeşe mi kullanmak gerekio. tecrübesi olanlar cevaplarsa sevinirim. verdiginiz cevaplara da teşekkürler.

canım ben 2 doz kullanıorum
ama burda 4 doz kullananlarda olmuş
ama bunun kararını dr.un daha ii verir herkesin bünyei farklı
buna takılma bnce
klomenin ard arda kullanılması konusunda da dr.lar ikiye ayrılıo
benim dr.um 1er ay arayla kullandırıo
diğer ayda etkisini sürdürüo dio
ama bazı dr.larda kesintisiz her ay kullandırıo
biçok sebep var bundada yaş faktörü,kist varlığı,....

zazezciğim bişey sormak istiyorum eğer bilgin varsa bu konuda sevinirim,yumurtam çatlamış gayet güzel ama peki çatlamayan 27m bi yumurtam kiste dönüşmüş bu hamile kalmama engelmi olur acaba.

sevdacımmm hoşgeldinnnn
hosbuldum canım nasılsınn
zazezciğim bişey sormak istiyorum eğer bilgin varsa bu konuda sevinirim,yumurtam çatlamış gayet güzel ama peki çatlamayan 27m bi yumurtam kiste dönüşmüş bu hamile kalmama engelmi olur acaba.

merhaba engel olmaz arkadasım kıste donusen yumurtan bırsonrakı ay adet kanaman ıle vucudundan atılır merak etme

selam kızlar uzun süredir uğrayamadım kayınvalidemin eşyalarını yeniledik onlarla uğraştık nihayet bitti veeeeeeeeeeeeeeeee bennnnnnnnnnnnnnn adetttttttttttttttttttttt oldummmmmmmmmmmmmmmmm yeni tarihim 5 haziran hepinizi öpüyorum

Canım Allah tamamına erdirsin;Bir avazda,sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini...
Doktor konusunda çok haklısın... Daha önceki doktorun nasıl bir tedavi uygulamıştı? Yeni doktorun nasıl bir tedavi uyguladı. Yani aradaki fark neydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…