selam canım tedavin hayırlı olsun inş. en kısa zamanda yavruna kavuşursun...
kızlar bende klomen ve pregnyl iğne ile hamile kalanlardanım ve şuan da 8 haftalık hamileyim allahım hepinize nasip etsin ama doktor seçiminize dikkat edin ben öyle 3 senee uğraştım ve bu doktorum 3 ay içerisinde tedavi etti ve hamileyim
kızlar bişey sorucam sizlere kafama takıldıdıda
ya şimdi klomen bittikten kaç gün sonra sizin yumoşlar büyüyo yani ilaç biter bitmez büyümüyo herhalde değilmi
dün benim 11 gündü kıpırdanma var dedi doktor yani büyüme felan yok
bakalım 15 gün gidicem ne diycek
yok canım biter bitmez büyümüo
benim bildiğim kadarıyla günde 2 mm kadar büyüyo
onun için dr.lar önce bi bakıo durumuna göre hesaplayıp bi tarih daa verio
mesela ben benim hapım bittikten 4 gün sonraya gün verdi
bakıcak eğer yeterli büyüklüğe ulaştıysa iğne yapıck
yok daa ulaşmadıysa başka tarih vericek
umarım açıklayabilmişimdir
kızlar yaaa klomeni toplam kaç kere kullandınız?ben 2 kere ama bişe olmadı. doktor da en fazla 3 kere kullandırıyoz dedi. pzrtsi de benim adetin 4. günü. 2 ay peşpeşe klomen kullandıktan sonra ara versek o 2 aylık tedavi boşa gider mi yoksa 3 aylık klomen ve otrivelle tedavisini peşpüo eşe mi kullanmak gerekio. tecrübesi olanlar cevaplarsa sevinirim. verdiginiz cevaplara da teşekkürler.
hosbuldum canım nasılsınnsevdacımmm hoşgeldinnnn
zazezciğim bişey sormak istiyorum eğer bilgin varsa bu konuda sevinirim,yumurtam çatlamış gayet güzel ama peki çatlamayan 27m bi yumurtam kiste dönüşmüş bu hamile kalmama engelmi olur acaba.
kızlar bende klomen ve pregnyl iğne ile hamile kalanlardanım ve şuan da 8 haftalık hamileyim allahım hepinize nasip etsin ama doktor seçiminize dikkat edin ben öyle 3 senee uğraştım ve bu doktorum 3 ay içerisinde tedavi etti ve hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?