aymuel bende senı hatırlıyorumm cok tebrık ederımm allah analı babalı buyutsun ıns.
zehracım tedavın hayırlı olsunn ovıtrelle ıyı bır ıgne aklın karısmasın ben hep ovıtrelle oldummbuarada kızlar ben dün akşam dr. a gittim
tekrar klomene başlıorum bugün
bide rahim duvarını kalınlaştırıcı bi hap verdi.
haftaya cuma gidicem yumurtaları kontrol edicek ve otriville yapıcak
piyasada pregnly yokmuş otriville verdi bu sefer
maraton gene başladı
inş. çok uzun bi maraton olmas:Saruboceq:
tesekkür edrim canım.seninkinide allah analı babalaı büyütsün.
aaa buarada benim 2.5 cm olan çikolata kistim 1.5 cm e düşmüş:lepi:
canım bendede çikolata kisti var 2.5 cm nasıl düştü seninki bişey yaptınmı
kızlar geldim ben ve cinsiyetimiz kesinleşti tosuncuk geliyo gayet allahıma şükür sağlıklı
esemoscum umutlum ve diğer arkadaşlarım çok tşk ederim size iyiki varsınız öpüyorum sizi
kıslarr ben kac gundur pek ıyı degıldımm malum kılodan dolayı ödem oldu bende(( dun dr a gıttık kızımızı gordukk boyu 32 cm kılosuda 1200 gr olmuss masallah :)) dr epeyce ırı bır kız olacak gıbı duruyor dedı sukur saglıklı sımdı sadece gerı sayım basladı artık dogacagı zamanı beklıyoruzz yanaklarını bır gorsenızzz nasıl tosunn :) allahım buradakı tum arkdaslarıma nasıp etsınnn
ben cok sıteye gıremıyorum artık dr bana ıstırahat verdı gunde 3 saat yatıyorumm dınlenınce ayaklarım gecıyorr ha buarada ılk defada anneler gununu kutlayacagımm benden durumlar sımdılık bu kadarrr
Benimkide bi kere bayagı büyüktü yani 20 mm den büyüktü. O ay doktor bana igne yazmadı. Kendiliginden catladı canım. Büyük olması iyi bisey degilmi yani??? Bilenler cevap verin bakimnasılsınız arkadaşlar..giremedim ne zamandır yeni hamiş vardır inş.geçmişi okuyamadım beni bilgilendirin lütfen yeni öğrenilen bişey varsa...ben pazartesi ovitrelleyi oldum salı sabahına çatlasaydı rahim filmi çekilmeden aşılama deneyecekti dr. ama çatlamamış aşılama kaldı kendimiz çalışıyoz artık bu ayda..çarşamba çok ağrım oldu galiba çatladı..kafama takılan bişey var bu ay yumurtam 31 mm olmuş normali 18-20 ya büyük olmasının bi zararı varmıdır. aslında 20mm. de iğneyi olmam lazım ama geçen ay 24 mm idi bu ay 31 mm. bilgisi olan varsa cevap lütfen... hepinizi öpüyorum :enbuyukkk:
nasılsınız arkadaşlar..giremedim ne zamandır yeni hamiş vardır inş.geçmişi okuyamadım beni bilgilendirin lütfen yeni öğrenilen bişey varsa...ben pazartesi ovitrelleyi oldum salı sabahına çatlasaydı rahim filmi çekilmeden aşılama deneyecekti dr. ama çatlamamış aşılama kaldı kendimiz çalışıyoz artık bu ayda..çarşamba çok ağrım oldu galiba çatladı..kafama takılan bişey var bu ay yumurtam 31 mm olmuş normali 18-20 ya büyük olmasının bi zararı varmıdır. aslında 20mm. de iğneyi olmam lazım ama geçen ay 24 mm idi bu ay 31 mm. bilgisi olan varsa cevap lütfen... hepinizi öpüyorum :enbuyukkk:
Benimkide bi kere bayagı büyüktü yani 20 mm den büyüktü. O ay doktor bana igne yazmadı. Kendiliginden catladı canım. Büyük olması iyi bisey degilmi yani??? Bilenler cevap verin bakim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?